Jump to content

Seat Leon 1.6 Audio Intrebari


Szilard
 Share

Postare recomandată

Va salut.

am citit toate topic-urile despre leon, sa nu va deranjez cu intrebari deja rezolvate, dar ori am fost neatent ori nu exista pana acum raspuns la intrebarea mea:

Seat Leon 1.6 anul 2002 (de fapt 2001, dar cand l-au adus in tara era ceva chestie, ca daca-i dupa luna a 8-a, atunci se considera urmatorul an. asa mi-au zis mie, nu ma pricep la asta)

Player - din fabrica am un radio-casetofon. doi ani am tot rabdat, dar acuma nu mai pot. e depasit, vreau sa-l schimb. problema mea e ca am observat, ca la acest model casetofonul este mult prea lat. am masurat-o, numai stiu cat, dar m-am uitat la marimea mp3-playerurilor pe net, si sunt cu MIN. 5-10 cm mai mici. exista ceva "extensie" la ele, cu care eventual sa "astup gaurile" ramase lateral? sau exista playere special fabricate pentru modele de masina, precum a mea, mai late?

Boxe - la usa din spate ce marime de boxe intra, cu ce adancime, ca nu am cartea tehnica de la masina si nustiu, si eventual sa nu cumpar una care-i mai mica sau mai mare... (am vazut pe net ca sunt de 13 si de 16 cm)

Va multumesc anticipat! :question:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut,

se poate schimba HU original cu unul comercial,in jurul spatiului ramas se pune o masca ornamentala care astupa spatiul ramas.costa vreo 30Ron.

difuzoarele spate sunt de 16,5 cm si se monteaza cu niste distantiere in locul difuzoarelor masinii,iar ca adancime nu e problema.

succes!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mersi mult! :blink:

intre timp am fost azi intr-o cursa mai lunga in afara orasului, si pe la 70km/h si in sus, cand franam, asa trepida masina, si volanul in mana, ca-mi era frica nucumva sa sar jos de pe drum...

mi s-a mai intamplat la un Ford Escort de 20 de ani, de care am aflat ulterior ca avea lonjeronul crapat/rupt. am mai observat asta cam prin decembrie, dar mi-au zis multi ca e din cauza cauciucurilor de iarna. dar acuma le-am pus inapoi alea de vara. sper ca nu e ceva serios...ca ultimul lucru care as vrea e sa cheltui acum vro 2-3 mii de euroi pe caroserie. oare o fi din cauza ca un surub la o roata n-a fost pus inapoi bine? :P oricum peste nici 1 mie de km tre' s-o duc la revizie, la schimb de ulei, chestii, asa ca-i zic sa se uite...dar is curios ce naiba o fi...

oricum asta e deja putin off-topic, deci l-am scris asa...ca un fel de cugetare; nu vreau un raspuns neaparat :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

discuri de frana ovalizate. si eu sunt in aceiasi situatie. Discuri si placute fata la volksman ~500RON

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

cornelius, zi si mie te rog de unde a iau acea masca pt casetofon, ca mi-am montat altu in locul la aura si mi-a ramas gol, arata f. urat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut,

daca esti din bucuresti o gasesti la alarm service '96 pe drumul sarii.

oricum suna-l pe prietenul meu claudiu de la alarm service la 0749.501.298 sa iti spuna daca e pe stoc si la ce distribuitor al lor din tara o gasesti,asta in cazul in care nu esti din bucuresti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multam cornelius, dar am fost la olmar si mi-au pus rama. tocmai mi-am schimbat si eu cas., am pus un sony gt700d si acu vreau sa-mi schimb si boxele. ce-mi recomandati? stie cineva ce dimensiune au? multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!