Jump to content

Probleme mici si enervante - Octavia 2

dany
 Share

Postare recomandată

Am si eu o problema. Masian am ridicat-o vineri si chiar de a doua zi a inceput sa claxoneze singura in momentul in care intorc incet de volan stanga/dreapta. M-am programat la service pt marti. Nu aveam timp mai devreme. Intrebarea mea este urmatoarea: a mai patit cineva asa ceva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:offtopic: tare asta cu claxonul...

Link către comentariu

Da, dar foarte enervanta. Sa vezi cum se uitau unii in parcare la Mall la mine, ziceau ca sunt nebun. Oricum pt moment am rezolvat problema, am scos siguranta de la claxon.

Link către comentariu

:offtopic: Pe-asta chiar n-am mai intalnit-o, pe bune. Sa fie oare vreun scurt pe la spirala de airbag?

Link către comentariu

Eu sper ca nu. Dar am sa aflu marti ce are.

Link către comentariu

am ramas fara sunet la masina ...e a doua oara...prima s-a rezolvat dupa upgrade-ul la soft...acu o fi acelasi motiv?...am AUDIENCE

Link către comentariu

cu problema mea am fost la service azi si nu s-a putut uita cineva care stia exact, m-au chemat luni la 4, sper sa rezolve ceva cu toate ca nu prea se mai aude mare lucru :Driver:

Modificat de gabriel
Link către comentariu

mi-au reparat si mie scrumiera, azi in service (nu, nu am fost doar pt asta :icon_cool:). nu mai iesea din suport (descoperire intamplatoare, cand ma plictiseam prin masina, asteptand pe cineva). oricum nu am folosit-o niciodata. nu fumez in masina si oricum m-am cam lasat. :icon_cool:

Modificat de audi_fan
Link către comentariu

Am fost la ei si am inteles ca sunt rulmentii de la suspensie din capatul arcurilor si nu se schimba pe garantie cum ca nu

deconteaza skoda asa ceva stiind care e faza ca intra mizerie si incep sa scartaie sau sa uruie.Marti cica trebuie sa ma duc sa o demonteze sa ii curete .Asa este a mai avut careva probleme nu se schimba?Ca sa stiu cu cine sa vorbesc .

Link către comentariu

da-i un pm si intreaba-l pe vlad (elad pe forum) de la elcar gid buzau. super baiat. o sa iti dea un raspuns pertinent pe pm.

Link către comentariu

Am 33000 km si volanul e putin inclinat spre stanga, atunci cand merg in linie dreapta. Se mai manifesta la cineva asa ceva?

Link către comentariu

Geometria directiei dereglata, gropi luate etc etc, mergi la service si regleaza geometria.

Cheers.

Link către comentariu

Acelasi lucru il am si eu la masina si e noua 6000 km, si am obs de la inceput asta. Volanul e putin inclinat stanga cand merg in linie dreapta si de gropi majore nu poate fi vorba si nici de iluzie optica cum mi-a spus cel de la skoda, iar de cele obisnuite nici atat. Luni am programare la service pt asta si pt problema legata de zgomotul acela care imi apare la 1000 de ture.

Modificat de Adrian82
Link către comentariu

N-ar fi exclus ca s

Link către comentariu

Intrebare ! Cum poti scoate sunetul care iti indica ca nu ai centura pusa ? Este chiar enervant ! Stiu doar ca se activeaza doar dupa ce ai depasit 20km/h. Ceva sugestii ?!

Link către comentariu

Iei bucata de metal de la o alta centura si o lasi in locas tot timpul, o scoti cand ai de gand sa iti pui centura.

Link către comentariu

Intrebare ! Cum poti scoate sunetul care iti indica ca nu ai centura pusa ? Este chiar enervant ! Stiu doar ca se activeaza doar dupa ce ai depasit 20km/h. Ceva sugestii ?!

punandu-ti centura. :rolleyes:

Modificat de audi_fan
Link către comentariu

Cu Vag-com-ul nu merge dezactivat(a)? :rolleyes:

Link către comentariu

Cu Vag-com-ul nu merge dezactivat(a)? :lol:

Merge scos sunetul acela cu vag C. au vrut sa mi-l scoata mie la inceput , dar le-am zis ca e mai bine sa ma streseze ca nu am centura din motive de siguranta mai bine mai safe decat doamne fereste dead ... proectat prin parbriz :| !

Link către comentariu

Mie mi se pare total offtopic povestea cu centura la "probleme mici si enervante". Ar fi fost o problema daca nu exista avertismentul, dar asa...?

Link către comentariu

Daca pe om il enerveaza avertizarea centurii, ce sa-i faci/zici? Este in "litera" (nu si in spiritul) titlului acestui topic. :lol: ;) Acum serios, nu s-a batut apa-n piua cu offtopicul; nu este un topic tehnic, asa ca 2/3 vorbe mai pe langa se mai accepta. Asta pana la atentionare ;) ;)

LE: michaelWolf - era o intrebare retorica ;)

Link către comentariu

Poate este off topic dar de enervat tot te enerveaza acel sunet ! Ma asteptam la raspunsuri inteligente din partea unora asa ca am preluat doar solutia cu Vag com-ul . Multumesc !

Link către comentariu

daca sfatul "sa porti centura" nu este un raspuns inteligent... no comment.

Link către comentariu

OK. Cum a remarcat si rvacaru, incheiem aici discutia despre avertizarea centurilor. :icon_thumright: Altminteri, devine mai "enervanta" discutia decat avertizarea :frigbaitata:

Link către comentariu

• vdragos a închis acest topic
  • vdragos unlocked şi locked this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!