Jump to content

Display-uri bord computer - probleme

Flatbone
 Share

Postare recomandată

Florin, cum dau de tine?

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE pentru postul anterior.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sylverbozvaci
On 07.07.2023 at 15:43, F l o r i n a scris:

trebuie sa risti si sa cumperi ceasuri second-hand. 

Gabriel CT ti-a scris aicea.

Deci cauta in oras la tine la dezmembrari. Sa iti ofere si montaj sa vezi ca merge.

Link către comentariu

Multumesc, sunt pe alt drum. Caut display nou 

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

sylverbozvaci

io merg si fara turometru, m-am obisnuit. Imi sta bine banii mei in buzunar ;)

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Mda, e si asta un punct de vedere. Nu sunt de acord cu el, dar il respect. Mie nu-mi place sa imi lipsească de la masinile mele....un capacel de plastic, nu vb de o defectiune..... dar suntem persoane diferite si respect acest lucru.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut! Florin vreau sa schimb ceasurile pe Bora. Îmi dispare afișajul când se încălzește. Ce ceasuri mă sfătuiești sa iau? A mea e pe benzina 1.6 16v ceasurile sunt imo 2. Merg si ceasuri de diesel?

IMG_20230728_122950_350~2.jpg

Modificat de Nedeianu
Link către comentariu

Da, se pot modifica pt benzina. Cumpara VDO, immo 3, ca sa poti activa și range,  staging, limbi iluminate pe contact, etc

Link către comentariu

• 3 months later...

Buna,nu știu dacă ați mai întâlnit așa situație ciudata. Golf 4 1.4. Turometrul și apa imi indica bine, in schimb kilometrajul, vitezometrul nu funcționează, iar acul de la benzină îmi coboară în viraje. Mecanic mașină funcționează perfect.

Link către comentariu

Salutare comunitate Volkswagen,

Mă adresez cu o problemă persistentă la VW Golf 4, motor 1.9 cod AXR, și aș aprecia orice ajutor sau sfaturi din partea voastră.

Acum două săptămâni, în timpul funcționării mașinii, am experimentat o situație neobișnuită. Bordul a emis un sunet scurt, iar ceasul s-a resetat la 0, ca și cum mașina ar fi rămas fără baterie. În mod surprinzător, totul si-a revenit la normal. După câțiva kilometri parcurși, problema a reapărut și s-a rezolvat la fel de rapid. Aceasta s-a repetat de câteva ori, iar ulterior am constatat că ceasul care indică temperatura motorului și cel pentru nivelul de combustibil nu mai funcționează, iar martorul de nivel al lichidului de racire se aprinde intermitent în roșu.

Am încercat să identific cauza fără succes, așa că am mers cu mașina la service, unde mi s-au înlocuit toate ceasurile pe motiv că erau arse. Cu toate acestea, astăzi, după doar două săptămâni, aceleași probleme au revenit: ceasul pentru temperatura motorului și cel pentru nivelul de combustibil nu mai funcționează, iar martorul de nivel al lichidului de racire se aprinde intermitent în roșu.

Mă simt frustrat și confuz, deoarece nu înțeleg ce determină arderea acestor ceasuri într-un interval atât de scurt. Dacă cineva din comunitate a întâmpinat o situație similară sau are cunoștințe despre posibilele cauze, vă rog să împărtășiți experiența și sfaturile voastre.

Mulțumesc anticipat pentru orice ajutor și îndrumare!

Modificat de Jimmis
Link către comentariu

Posibil scurt circuit pe linia senzorului de temperatura lichid racire, temp exterioara, etc ..si sa iti arda acel circuit din ceasuri. Am întâlnit de mai multe ori. Oricum, trebuie verificat 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!