Jump to content

Octavia 2 1.8 Turbo FSI ?

elikratos
 Share

Postare recomandată

Felicitari. :) Un timp destul de bun, daca tu spui asa.. :) ... desi in carte e 8.2

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cmghostbuster

50

• Tero

41

• Daniel 57

38

• rvacaru

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

deci problema mare problema help...am probleme f mari cu schimbatorul deodata aseara cand am vrut sa schimb a doua nu a mai vrut :| ...daca schimb din 1 in 2 la viteze mici si pe loc fara sa merg cutia functioneaza bine..daca insa am 20 la ora si vreau s schimb 1..2...3 nu ma lasa aproape de nici o culoare trebuie efectiv sa trag de maneta ca sa intre si asta f f f greu..:| vreau sa stiu si eu cam ce ar putea sa aiba..e inadmisibil sa se strice de acum si asa de usor..din senin ...in 600 km merg si la revizie si ma astept sa fie schimbata pe garantie daca are probleme . incredibil !

Link către comentariu

deci problema mare problema help...am probleme f mari cu schimbatorul deodata aseara cand am vrut sa schimb a doua nu a mai vrut :| ...daca schimb din 1 in 2 la viteze mici si pe loc fara sa merg cutia functioneaza bine..daca insa am 20 la ora si vreau s schimb 1..2...3 nu ma lasa aproape de nici o culoare trebuie efectiv sa trag de maneta ca sa intre si asta f f f greu..:| vreau sa stiu si eu cam ce ar putea sa aiba..e inadmisibil sa se strice de acum si asa de usor..din senin ...in 600 km merg si la revizie si ma astept sa fie schimbata pe garantie daca are probleme . incredibil !

Nu cred ca este inadmisibil sa se strice daca tinem cont ca scoti timpi 0.100Km/ora mai "tari" decat la cartea tehnica .. :icon_thumright:

Modificat de ovidius
Link către comentariu

Nu cred ca este inadmisibil sa se strice daca tinem cont ca scoti timpi 0.100Km/ora mai "tari" decat la cartea tehnica .. :nono:

domnu ovidius timpi care i-am spus nu au fost chiar asa au fost 8 sec ca in carte ma rog nu calculasem bine...iar cele 2-3-4 plecari cu scart facute special pentru filmare nu cred ca permit sa strice cutia .....in nici un caz nu merg asa mereu..ce ar insemna sa ma duc la semafor si sa plec numai asa:| ...si sa ma duc unde? in fine...avand in vedere ca e masina noua are un nume piese nu din piata si am dat o caruta de bani pe ea 23.000 euro...eu zic ca nu are voie

azi am fost la service cu revizia si cu cutia...revizia am facut-o ...pt cutie am fost reprogramat dupa o serie de plimbari ale domnilor de pe acolo ca sa vada ce are...au spus ca nu au mai intalnit asa ceva :vaidecapulmeu: ...oricum tine de garantie si o vor schimba,problema era ca nici ei nu inteleg de ce pe loc merg schimbate treptele sau la viteza si turatie relativ mica iar la vit mare si turatie mare in crestere blocheaza schimbarea vitezei si trebuie sa incetinesti...ma rog :) cam complicat si f f ciudat :huh: :blink:

Link către comentariu

Oricum sper sa se rezolve si e bine sa ne tii la curent si pe noi pt ca e un caz mai rar, sau f rar. Iar timpii, sa recunoastem, un apasat pe buton al amicului din dreapta :) .... se intampla sa fie cateva zecimi care te fac sa crezi ca ai timp mai bun decat cartea, insa..... nu e chiar asa

Link către comentariu

domnu ovidius timpi care i-am spus nu au fost chiar asa au fost 8 sec ca in carte ma rog nu calculasem bine...iar cele 2-3-4 plecari cu scart facute special pentru filmare nu cred ca permit sa strice cutia .....in nici un caz nu merg asa mereu..ce ar insemna sa ma duc la semafor si sa plec numai asa:| ...si sa ma duc unde? in fine...avand in vedere ca e masina noua are un nume piese nu din piata si am dat o caruta de bani pe ea 23.000 euro...eu zic ca nu are voie

Daca s-a intamplat sa pleci de vreo cateva ori "mai tare" intr-adevar nu are voie sa se strice... am crezut ca asa mergi de obicei :D

Asa si eu mai plec cateodata mai "nervos" si merge de "rupe" :ceuameni:

Modificat de ovidius
Link către comentariu

@ Daniel 57: Curiozitate: uleiul de la revizie l-ai ales tu sau l-au bagat ei by default? La revizie mie mi-au pus Mobil 1 0W40 la acelasi tip de motor.

Link către comentariu

Nu cred ca este inadmisibil sa se strice daca tinem cont ca scoti timpi 0.100Km/ora mai "tari" decat la cartea tehnica .. :rolleyes:

Nu se strica nimic daca motorul este cald si nu depasesti zona rosie. Si eu am reusit sa "bat recordul" din cartea tehnica. Incearca, pe un drum drept, cu un prieten alaturi care sa cronometreze. Atentie la deviatia acului fata de viteza reala! Adica 100 km/h pe bord inseamna cam 90 si ceva in realitate si "curba acceleratiei nu e liniara" <sic!> (adica de la 80 la 90 km /h ajungi mai usor decat de la 90 la 100).

Modificat de Zorro Classic
Link către comentariu

Mi-au dat sa aleg dintr-o lista de 2-3 tipuri de ulei si am reactionat la Mobil 1.

LE: 2-3 marci de uleiuri, toate fiind pentru motor cu benzina. Nu aveam de ales tipuri diferite in cadrul unei singure maci.

Modificat de Daniel 57
Link către comentariu

Marca mai putin e importanta cat tipul. Oricum, eu n-am avut de ales.

Ce cod are motorul de pe Skoda (pe Seat este BZB)?

Link către comentariu

La mine? Pai, e cel din semnatura: BZB.

Am luat lista de erori de la Pisicuta, de care vorbeam la masina mea. Incerc sa le pun.

Nu pot. Sunt scanate si nu merg, pentru ca au intre 1,14 MB si 985 KB.

Modificat de Daniel 57
Link către comentariu

Pune pe dump.ro si posteaza linkul. Sau fa-le jpg :D

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

Sunt jpg-uri, dar forumul nu suporta decat maxim 800 KB si ale mele sunt mai mari. O sa ma uit ce e cu dump.ro. Merci.

Link către comentariu

Offtopic: Sau pune-le la mine pe mail si le postez eu pentru tine..! Le fac resize imedial pentru cat trebuie! :)

Link către comentariu

Mutumesc, Claudiu. Ai MP cu erorile mele. :)

Link către comentariu

Pentru colegul Daniel.. :)

Erorile scanare Octavia II 1.8 Turbo FSI

Am redimensionat pozele pentru a incapea toate intr-un post... :D

Enjoy!

post-7451-1227122366_thumb.jpg

post-7451-1227122384_thumb.jpg

post-7451-1227122394_thumb.jpg

post-7451-1227122408_thumb.jpg

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

Erori scanare Octavia II - Auto HVAC, Instruments, Can Gateway. :)

Uita-te in pozele scanate! :)

Link către comentariu

Excelenta treaba! Multumesc Claudiu.

Cmghostbuster, uita-te pe pagina 1, la pozitiile 8, 17 si 19, iar detaliile sunt in paginile 2 si 3.

Link către comentariu

N-ai pentru ce Daniel! Si alta data cu cea mai mare placere! :)

Dar cu erorile alea, te-a lamurit Stefan de unde sunt?

Eu m-am uitat pe niste coduri de erori aseara, insa zicea ceva de ECU ca nu comunica cu modulul de confort...m-a bagat in ceata oricum! :)

Link către comentariu

Stefan (Pisicuta) m-a intrebat daca am scos bateria, pentru ca par a fi intreruperi de alimentare electrica. I-am raspuns ca nu. Ar mai fi o posibilitate: un contact imperfect care se intrerupe la socuri mecanice. In acest caz, am inteles ca ar trebui luate la mana cu rabdare. Multa rabdare...

Link către comentariu

ok s-a rezolvat tot..dupa ce am fost si am vb cu baietii ..si-au dat seama si ei ca nu are cum sa se strice chiar asa :) de fapt nu are voie si a fsot schimbat pe garantie...:* multumesc

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Cel mai relevant pt consum ar fi un drum pe autostrada (dar nu din cele atipice de la noi din tara) de minim 250km in care sa compari consumul mediu cu viteza medie. La un astfel de drum, un consum de 8,5-8.7l e cel pe care il vad eu de obtinut (cu o medie a vitezei de 100km/h). A obtine o medie de 100km/h pe autostrada inseamna sa mergi mult si constant la viteze de peste 130km/h.

daca tu obtii consumuri de 8.5% pe autostrada si scoti o medie de 100km/h atunci fie masina ta are o problema fie nu stii sa mergi.

eu daca pun masina pe cruise control la 130km/h media vitezei este in general 127km/h pt ca rareori se intampla sa merg cu 100 km/h (maxim 20 de sec la fiecare franare) si apoi accelerez .

Link către comentariu

@mariuskkk. sa ma anunti si pe mine cand vei face min 100 km cu o viteza asemanatoare si obtii o astfel de medie. No offence, dar asa medie mare apropiata de viteza nu am mai auzit. :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!