Jump to content

Audi A4 Negru

CMG

Postare recomandată

Nu ai pentru ce dar ce este frumos si la blonde(care stiu numai de BMW) le place :rolleyes:

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• CMG

96

• Ice_2k

17

• liviuxp2000

6

• mariobos

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata foarte bine masinuta, mai ales ce ai pus pe ea...sa o porti sanatos

Acusi ma apuc si eu sa pun aproape ce ai pus si tu (bara fata, spate, praguri si eleron plus evacuarea)

Link către comentariu

@ Fritz - Multumesc frumos si succes la modificari!

- volan sport audi piele perforata

- schimbator sport audi piele perforata

- tapiterie neagra cu piele perforata pe centrul scaunelor si cusatura bej

- debage total - asta teoretic e cel mai simplu:)

- grila S4/RS4 neagra complet

- stergatoare aero

- eleron Hofele

- pleoapa luneta

- folie negru deschis

- buton start engine

- praguri laterale Oettinger

- comenzi volan pentru navi Pioneer

- playstation si monitoare in portbagaj - in lucru :lol:

- jante 19 polish black (sau altele de 18" din aceeasi categorie)

- eventual pozitii led faruri....

- ornamente interioare foliate carbon-look new :lol:

Mi-ar placea daca ma poate ajuta cineva cu sugestii vizavi de o schimbare de culoare.

Vreau sa o fac alba :lol:. Solutiile sunt simple: vopsire integrala sau foliere. Nici una dintre ele nu mi-a fost recomandata... Voi ce parere aveti, in special daca este cineva care a facut una sau alta. Multumesc anticipat.

Modificat de CMG
Link către comentariu

Vopsirea este mai de calitate dar si mai scumpa. Alba cu o perla si plafonul negru ar arata super. Decizia iti apartine

Nu ne mai incanti si pe noi cu niste poze mai noi ?

Link către comentariu

Nu prea asi fi de acord cu vopsire deoarece ramane culoarea veche pe stalpi , cand deschizi portierele se vede, pe la porbagaj, pe la capota...mai bine ai aplica o folie

Bafta

Link către comentariu
Vopsirea este mai de calitate dar si mai scumpa. Alba cu o perla si plafonul negru ar arata super. Decizia iti apartine

Nu ne mai incanti si pe noi cu niste poze mai noi ?

E clar ca exista diferenta de pret. Nu asta ar fi problema.

Singurul avantaj al foliei este ca e reversibila (sper) - multe "guri" din vopsitorie/tinichigerie spun ca afecteaza vopseaua care teoretic lucreaza in timp.

- toti cei care foliaza si producatorii spun ca folia este special conceputa sa permita "fiarelor" sa "respire" si ca nu e nici o problema.

Nu stiu ce sa cred de asta intreb...

Vizavi de vopsire - cei care m-au ajutat intotdeauna cu vopsirea nu ma incurajeaza sa fac o vopsire integrala deoarece nu poate fi facuta ca la carte din varii motive si in plus trebuie demontata complet toata masina. Nu as vrea sa ma bazez pe ai nostri ca o pun la loc cum trebuie chiar daca ma cunosc foarte bine si si-ar da tot interesul.

Plafonul il vreau negru si eu :lol:.

Cheers

@fritz - unul din motivele pentru care nu e recomandata vopsirea integrala. Desi e posibil sa se remedieze printr-o dezechipare completa a masinii.

Modificat de CMG
Link către comentariu

Probabil nu o mai vinde momentan. Dar o revopsire nu inseamna neaparat ca masina aia nu va mai fi vandabila, si va fi a "ta" pe veci.

Sincer, unii chiar au mult curaj si dispun de banii necesari, dar mie mi-ar fi mila de o asemenea masinuta, cand vad mainile "mecanicilor" din Romania pe ea. Poate sunt prea conservator, dar eu nu m-as baga la un asa proiect de anvergura. Daca as avea fondurile necesare unei asemenea schimbari, si mi-as dori asa ceva neaparat, as prefera sa schimb masina cu una pe placul meu decat sa fac eu respectiva modificare.

Oricum, bafta in tot ce faci legat de masinuta, si sper sa iti iasa cum iti doresti.

:(

Link către comentariu

eu zic sa incerci folia :( am si eu pe masina facut plafonul negru si nu e nici o problema... adica asa mi se pare:)

Link către comentariu

@ Ice - masina o vand in continuare insa asta nu ma opreste sa continui sa o imbunatatesc/schimb cat inca este a mea :( - stiu ca financiar nu are nici o logica.

@gaby1773 - vizavi de mecanici e dificil din cauza mentalitatii romanesti care persista inca in ciuda preturilor serviciilor din ce in ce mai mari. Exista si exceptii.

@TIR - si eu sunt deocamdata pro-foliere. Astept si alte opinii.

Toate bune!

Link către comentariu
  • 4 months later...

Astazi sunt extrem de fericit pentru ca am primit un cadou de Craciun la care sincer nu visam.

Masina a ajuns numarul 1 la sectiunea AUDI pe cardomain.com

http://www.cardomain.com/Make/Audi

Sunt consitient ca nu este cea mai tare masina de acolo ca si bani/timp investiti sau ca rezultat, dar ma bucur ca o masina din Romania a ajuns locul unul (la sectiunea audi) pe un site international unde sunt extrem de multe masini realizate impecabil si in care s-a investit enorm.

1sickaudi e cred cel mai longeviv audi A4 pe numarul 1 din Cardomain si cred ca unul dintre cele mai tari din lume la categoria A4 B6. Ma bucur ca am reusit, chiar de o fi doar pentru o zi sa fiu numarul 1 (si sa il depasesc din punct de vedere al voturilor) dintre ~2000 de masini audi A4 din toata lumea si numarul 1 dintre ~4700 masini AUDI in general.

Un cadou nesperat de Craciun!!

post-7545-1230037428_thumb.jpg

Modificat de CMG
Link către comentariu

am vazut si eu pe net acel BMW foliat ... eu unul sunt neincrezator in ambele variante foliere/vopsire (as lasa-o asa cum este neagra - ii sta super asa), gandeste-te putin ca la vopsire nu o sa poti vopsi integral si perfect toate elementele masinii (interioare, stalpi ... asta in Romania fiind), iar la foliere ce se intampla la pietricele sau vreo zgarietura??! cu acea folie ... insa daca ar fi din tot dinadinsul sa o schimb as alege folia.

Felicitari pentru locul 1 si multa bafta in continuare ! :D

Link către comentariu
am vazut si eu pe net acel BMW foliat ... eu unul sunt neincrezator in ambele variante foliere/vopsire (as lasa-o asa cum este neagra - ii sta super asa), gandeste-te putin ca la vopsire nu o sa poti vopsi integral si perfect toate elementele masinii (interioare, stalpi ... asta in Romania fiind), iar la foliere ce se intampla la pietricele sau vreo zgarietura??! cu acea folie ... insa daca ar fi din tot dinadinsul sa o schimb as alege folia.

Felicitari pentru locul 1 si multa bafta in continuare ! :)

Multumesc @ovidiuch si @nutzu

La ideea cu schimbatul culorii am renuntat deoarece intr-adevar o revopsire nu merita din punct de vedere al rezultatului obtinut, iar folierea am preferat-o doar pentru ornamentele interioare (carbon-look). Sa pun folie pe toata masina parca nu ma tenteaza.

Intr-adevar negrul care e pe ea este superb.

Ca noutati intre timp am pus inapoi rotile MAM 18' pentru iarna si le-am incaltat cu un set de Pirelli SottoZero Series II (dot 45/08), am schimbat farurile cu unele noi (cele vechi erau matuite) si am foliat ornamentele interioare in carbon. Am cumparat si un capac pentru zona motor - cel de RS4 astfel incat am mai acoperit cateva vase si cablaje.

Pentru primavara cred (desi nu sunt sigur) ca voi trece pe 19".

Din lista au mai ramas

- eleron Hofele - inca nehotarat

- pleoapa luneta - sper sa o am la inceputul anului viitor. M-am hotarat la cea care atasez fotografia mai jos - Eurocode Spoiler

- folie negru deschis - inca nehotarat

- buton start engine

- praguri laterale Oettinger - am renuntat momentan. In schimb m-am hotarat la pragurile de la DeCorsa (http://www.decorsa.com/sports.htm). Mi se par foarte reusite si in ton cu linia masinii. Elegante si nu foarte sportive.

- playstation si monitoare in portbagaj - in lucru

- jante 19 polish black (sau altele de 18" din aceeasi categorie). Mi-am luat ThreeFace-urile dar de 18". Insa sper la primavara sa trec efectiv pe 19" (probabil jantele originale de RS4 - cel putin asta imi doresc).

- eventual pozitii led faruri.... nu am fost convins de ele inca si am preferat sa le schimb cu unele noi - tot originale.

post-7545-1230060038_thumb.jpg

Modificat de CMG
Link către comentariu

Am citi tot topicul pe nerasuflate... :D

Ce mai pot sa zic la cate au fost zise?!, decat felicitari pentru pasiune, timp, bani alocate acestui proiect!

Rezaultatul este pe masura.

Un singur lucru dezaprob total: jantele.

D.p. meu. d. v. as fi mers pe niste jante mai profi si mai putin fashion, dar ma rog, asta este parerea mea... :)

Succes in continuare!

Link către comentariu

Multumesc WRC.

Jantele pe care mi le-am dorit si mi le doresc in continuare sunt cele de RS4 originale - anume cele de mai jos. Sper din primavara sa le am (trebuie sa rezolv si cu talonul cu dimensiunea de 19")

Numai bine si un an nou fericit tuturor!

post-7545-1230541208_thumb.jpg

Link către comentariu

De bun gust, ff rar sunt cei care nu fac masinile sorcove, ai toata apreciarea mea. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente, si tine-o tot asa.

Link către comentariu

@TIR - jantele le iau pe original. Pretul inca nu il stiu - am rugat pe cineva sa imi caute in Germania. Sper sa nu fie mai mult decat un interior de rs4 :)

Trebuie sa mai vad daca nu apar probleme din cauza latimii - nu stiu daca sunt si pe 8J, stiam ca pe original sunt 9J. Trebuie sa ma interesez. O alta problema ar fi talonul, dar pe aceea sper sa o rezolv.

Ori jante ori interior RS4- cam asta as vrea sa fiu urmatoarea investitie majora in masina.

Modificat de CMG
Link către comentariu

tare curios sunt cat e o janta avand in vedere ca pt passat-ul meu una pe 18" costa 2000 ron cred ca cea de rs sare mult pretul.

chiar am vazut ieri un a4 care avea scaune cum ai gasit tu pe ebay... arata foarte bine

Link către comentariu

@AaronNel - nu, sincer nu ma tenteaza mai mult. E mai exclusivist, dar si mult mai incomod.

@Tir - daca le iau, iti spun si cat dau pe ele. Oricum nu cred ca le iau noi decat daca am un noroc chior. Din ce stiu eu pretul de nou este undeva la 3500 Euro setul.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare,

First of all - FELICITARI - meriti aprecierea tuturor forumistilor pentru pasiune si rezultat - masina este absolut fantastica. O singura mentiune la care subscriu si eu- jantele noi - nu se leaga de designul masinii, desigur este o chestiune subiectiva si tine in primul rand de gust.

Am si eu nevoie de cateva detalii referitoare la cei care ti-au facut tapiteria - crezi ca s-ar baga sa-mi inveleasca bordul in piele intoarsa ? Thx

Keep going...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!