Jump to content

Audi A4 Negru

CMG

Postare recomandată

Eu sunt foarte bucuros de schimbare - cu grila neagra si badgeless arata mai dominanta si mai decisa. Mai vreau sa pun si suportul de numar glossy black ca sa termin cu fata.

Pe bandou am cate un logo hofele finut (gen s-line) de care sunt f. multumit. Si sunt originale ale lor - facute de la zero.

Asa este de aceea am renuntat si eu la siglele RS si hofele - pentru ca intr-adevar sunt parti ale celor originale si in plus am vazut ca si ei au scos RS-ul de pe masinile lor - semn ca ceva nu era bine.

Acum ma bucur de un clean look :)

Asta e logoul din foto de mai jos

post-7545-1205908928_thumb.jpg

Modificat de CMG
Link către comentariu
  • Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• CMG

96

• Ice_2k

17

• liviuxp2000

6

• mariobos

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mie mi-au placut enorm si mi-a placut in mod deosebit ca am vorbit cu producatorul si se fac la comanda - custom - 4 saptamani - exact cum vrei - ce am dat aici a fost un exemplu de model 3 pieces. Sunt foarte usoare si de o calitate excelenta si in plus poti avea propriile jante cum nu mai are nimeni in jur :icon_thumright:. Din pacate pretul e prohibitiv avand in vedere drumurile jenante din tara noastra. Pretul unei jante pleaca de la 800 USD + transportul catre Romania - aprox 900 USD :lol:.

Din pacate in conditiile rutiere actuale nu merita chiar daca ar fi ceva deosebit...

Link către comentariu

Mie sincer nu imi plac :rolleyes: ...sunt prea ''pimping'' :D

Linia de design care o are masina mi se pare extraordinara...eu unul nu as mai face schimbari la exterior :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

CMG....ai o masina splendida,o bijuterie.Mai rar vezi un A4 sa arata asa atata exterior cat si interior.Cu navigatia Pioneer cum ai facut? cum s-a potrivit in consola? cat ai dat pe ea? poti sa pui o poza mai de aproape cu consola? mersi mult si bafta in continuare la taiatu de pe lista !!!

Link către comentariu

Salut,

Multumesc frumos, pot spune acelasi lucru despre masina ta.

Pretul oficial este undeva la 10.000 RON la noi - cel putin pe be-loud este http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_Aut...eer/AVIC-HD1BT/

Eu am adus-o din US ca si toate accesoriile - modul bluetooth, adaptor IPod, etc - la un pret mai decent putin.

O sa postez si o fotografie de aproape - consola de asemenea se cumpara de la Pioneer sau alti distribuitori de accesorii. Consola e undeva la 100 EURO (cadru metalic, cleme de montaj, masca AUDI A4, etc). Iti mai trebuie o mufa adaptoare de la ISO masinii si adaptor de antena radio. Cam atat imi vine in minte.

Multumesc pentru urare - o sa incerc :icon_thumright:

@4abc - cateodata ma gandesc la faptul ca intradevar linia masinii este f. ok asa cum este - dar daca nu mai fac ceva la ea parca ma plictisesc - sper ca si add-on-urile urmatoare sa continue linia masinii si sa nu strice nimic :rolleyes:. Multumesc pentru apreciere si sfat.

Toate bune.

Link către comentariu

Am comandat si noile jante - am ramas la 18" pentru a evita mai multe dureri de cap - printre care si talonul - unde nu pot trece pe cele de 19. La sfarsitul saptamanii imi ajung in tara.

Link către comentariu

Astazi am montat si noile jante :P

Voi reveni cu ceva fotografii.

- volan sport audi piele perforata

- schimbator sport audi piele perforata

- tapiterie neagra cu piele perforata pe centrul scaunelor si cusatura bej

- debage total - asta teoretic e cel mai simplu:)

- grila S4/RS4 neagra complet

- stergatoare aero

- eleron Hofele

- pleoapa luneta

- folie negru deschis

- buton start engine

- praguri laterale Oettinger

- comenzi volan pentru navi Pioneer

- playstation si monitoare in portbagaj

- jante 19 polish black (sau altele de 18" din aceeasi categorie)

- eventual pozitii led faruri....

Link către comentariu

Buna ziua!

Sunt un impatimit ca si tine si imi doresc o astfel de operatie!

as vrea sa stiu daca mai ai grila veke de la inceput mare,volanul acela de la inceput tot model nou si jantele!

poate discutam!

sa ai o zi superba!

Link către comentariu

@alesul - grila este (am pus-o si la vanzare, dar de asemenea daca imi ramane e bine pentru ca daca vand masina pot da proprietarului ambele grile) si jantele sunt (abia le-am schimbat cu astea noi). Volanele s-au dat imediat ce le-am pus la vanzare. Spor la modificari - poate ne auzim :)

@AaronNel - multumesc frumos. Jantele sunt Threeface Power negru polish cu buza inox.

Link către comentariu

Buna ziua!

sper sa mai intri pe forum....ma intrebam daca vinzi volanul initial 4 spite piele model B7,grila initiala clasica rs de la hofele si jantele mam de 18!

Iti multumesc mult de tot!

Astept un raspuns.....cu prietenie

ciprian http://alesul1.hi5.com

Link către comentariu

@rZv - multumesc frumos.

Apropo de jantele de RS - dorinta mea acerba a fost sa imi iau un set de jante RS4 originale ( imi par cele mai faine jante pentru Audi) - cele de 19" - din pacate nu am reusit sa trec pe talon aceasta dimensiune si in al doilea rand am considerat pretul prohibitiv avand in vedere drumurile si conditiile de trafic de la noi (sub 2400 EURO nu am gasit set jante si cauciucuri in Germania). Pur si simplu nu merita investitia din punctul meu de vedere. Cu siguranta insa la urmatoarea masina o sa am grija sa intre 19 sau chiar 20" in standard :)

Pe de alta parte intre 18" replica RS4 si aceastea pe care le-am luat, am optat pentru ultimele din 2 motive : calitatea slaba a finisajelor la cele replica si greutatea mai mare a jantelor replica.

@BAD_MF - multumesc frumos. Am luat in calcul si BBS-uri. Am optat pentru jantele Threeface deoarece mi-a placut combinatia de culoare - si asortarea. Buzele se asorteaza cu pachetul crom de la geamuri pe care nu il pot da jos (nu merita costurile), iar negrul polishat imi place mult ca se asorteaza cu culoarea masinii. de asemenea BBS-urile la preturi mai decente (ma repet, in comparatie cu faptul ca vor rula pe niste strazi desfundate si pline de noroi, etc) nu se "lipeau" deloc cu ceea ce imi doream eu.

PS. Iti multumesc de asemenea de increderea pe care o ai in mine :P - insa incerc sa fac totul cat mai rational.

@alesul - cu placere. Volanul s-a vandut repede - mai ales ca era deja pregatit airbagul pentru modelul b6. Grila de S4 (nu e de RS) este de vanzare - vezi la vanzari ca am un topic cu mai multe piese pentru Audi printre care si grila. Despre jante inca nu m-am hotarat (o sa iti dau un PM daca ma hotarasc) - am fost f. multumit de ele si le-as pastra pentru iarna. Oricum tinem legatura pe PM, ok?

Link către comentariu

Buna ziua!

nu am gasit anuntul tau!

poti sa imi dai un pm

sau pe mess ti am dat add sa imi dai cateva sfaturi?

Link către comentariu

Te-am vazut prin Piatra neamt acum vreo 3 saptamani....aveai jantele celelalte...apropo,le mai ai?Zi-mi un pretz pe PM.Super tare arata cu noua grila....Bafta in continuare la modificari!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!