Jump to content

Vopsitor

Gabi.B
 Share

Postare recomandată

Pentru broscutele voastre si pentru reparatii si nu numai broscute ci si alte tipuri de masini aveti aici contact: 0724451007 sau 0730101752 :)

Va asteapta pe la el

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

B)-->

QUOTE(Gabi.B @ Apr 4 2007, 07:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Pentru broscutele voastre si pentru reparatii si nu numai broscute ci si alte tipuri de masini aveti aici contact: 0724451007 sau 0730101752 :)

Va asteapta pe la el

Cine-i omu' asta? E ca un Gene Berg romanesc?

Link către comentariu

arata-ne ce face ca asa vopsesc multi , chiar cu trafaletul( e la moda) :)

Link către comentariu

E vopsitorul lui fluffy m-a rugat sa va zic de el :)

Link către comentariu

Cat te-a costat revopsitul masinii?

Ca si eu trebuie sa o vopsesc pe a mea

Link către comentariu

Deocamdata nu e gata dar in jur de 700 ron

Link către comentariu

Eftin... Ai stat pe linga dinsul? Sa curete rugina si chestii de-astea? Sa nu infloreasca la 2 zile dupa ce pleci? Si sa n-o imbrace intr-o hainuta de chit, ca pe urma sa dea repede cu un litru de vopsea?

Adica nu-i constructiva atitudinea asta, ca cica de-l pazesti pe om, atunci mai al dracu se gindeste sa fure, etc. Dar increderea e considerata, de obicei, o slabiciune (cel putin pe-aici, pe la noi, n-am fost la vopsitor nici macar in Bulgaria).

Daca te uiti pe forumuri din State, aia trimit, spre exemplu, motorul tocmai din Vancouver la un atelier din California si nu se duc sa se uite cum se lucreaza si daca-i pune piesele pentru care a platit, c-ar fi neprofitabil ;). Sau arbori cotiti la sudat... Pe cind si la noi? Asa ai zice ca vopsitul e o operatie relativ simpla, dar pot aparea mii de complicatii ;). Intr-un magazin de piese mi-a zis vinzatorul ca el isi baga **** in ele piese de motor, ca e complicat sa le gasesti, cel mai simplu ar fi daca toti ar cere cotiere din vinilin si macarale de geam.

Dar las' sa iasa bine masina si sa fi descoperit un vopsitor bun, sa nu fie cum stiu io...

Link către comentariu

sincer e ieftin de tot, sper sa fie intr-un ceas bun :)

Link către comentariu

Prin ce cartier isi are sediul? A si foarte important in cat timp vopseste o masina? Ca primul tinichigiu/vopsitor la care am apelat m-a tinut fix un an iar al doilea 6 luni, dar pe vremea aia aveam masina de scarbici.

Link către comentariu

Colentina...prin andronache timp de lucru vre 2 saptamani depinde de masina :sbine:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!