Jump to content

RCD 200

CLAUDIUF
 Share

Postare recomandată

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Va salut.

Pe aria dedicata in sectiunea POLO, nu prea pare a fi activitate, asa ca cu scuzele de rigoare, imi permit sa intreb aici. :beer:

Stie cineva de unde pot lua semnal pentru can HI si Low pentru un Polo 9N 2002 cu climatronic? (codurile de culoare pentru aceste fire, la ceasuri sau la climatronic)

Multumesc.

Link către comentariu

can Low - in ceasuri - portocaliu/maro - in mufa T32a, pin 7, can Hi - portocaliu negru - pin 8 din aceeasi mufa

in climatronic - Mufa T12 pin9 si pin 10.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salut ma poate ajuta cineva cu o schema ceva cum sa leg un  rcd delta 6 pls iluminatu nu poate fi reglat

iar on off numai d la buton ms anticipat

Modificat de cj-01-hga
Link către comentariu

Ai citit si tu macar 1 pagina in urma?

Se leaga pe CAN Lo si HI.

Link către comentariu

da am citit am inteles partea cu can da am acolo un fir care nu stiu ce e ik.30 sau ceva d genu

Link către comentariu

30 e simbolizarea de la alimentare direct din baterie. Adica nu trece prin contact. 15 trece prin contact. 31 e masa.

Sent from my  using Tapatalk.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salut

pe noul golf am rcd200, dar am boxe doar pe fata.

ce e ciudat ca daca apas butonul de B/F imi apare doar functia de Balance, cea de Fader nu apare.

nu apare pentru ca nu sunt montate boxele spate, sau nu are 4 canale?

Multumesc!

Link către comentariu

Diagrama zice ca are 4 canale, deci varianta asta pica. http://i1180.photobucket.com/albums/x415/NutterKam/Bus/20130508_160516_zpsf3cfa042.jpg

Mie(la Gamma) imi mergea si fade-ul, chiar daca nu aveam boxe pe spate; poate RCD 200 e mai destept si sesizeaza lucrul asta.  :scratch:

Link către comentariu

cand o sa montezi boxele si pe spate o sa apara si fader.

Link către comentariu

Balance este pt functia de left/ right iar faderul pt front/ back. Cand o sa iti pui boxe si pe spate o sa iti apara automat.insa iti trebuie fire si pinuri ca sa le legi calumea. si poate si canbusul sa il legi sa te bucuri de toate functiile rcd 200.

post-104549-0-44027800-1333622425.jpg

Modificat de madman31
Link către comentariu

aparatul este montat de fabrica (cred) se regleaza luminozitatea, intra carkit-ul cand am tel in el, deci cred ca este legat canbus-ul, plus ca, creste volumul cand creste viteza :P

in we dau jos fata la usi sa vad daca are trase fire in usile din spate.

Link către comentariu

Atunci ai si can ma bucur. insa daca nu ai boxe pe spate poti sa fii 100% sigur ca nu ai nici cablajul pana in spate numai locasul boxelor.ci 150 de lei de la dezmembrari gasesti cu inele si tweetere tot.plus cablaj etc.daca ai timp si te bagi cu 150ron poti sa til faci.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut.

Daca mufa ISO corespunzatoare cu alimentarea si celelalte semnale, este prevazuta cu fire corespunzatoare schemelor postate aici , asta reprezinta faptul ca firele pentru Can sunt deja trase ?

Mentionez ca masina a avut un radio-casetofon Grundig care folosea o mufa iso pentru boxe si o alimentare directa din cealalta.   

Link către comentariu

nu. Verifica daca ai trase firele portocaliu/maro si portocaliu/verde

Link către comentariu

La pozitiile corespunzatoare firelor portocaliu/maro si portocaliu/verde, eu am alb-albastru si alb-rosu. Posibil sa fie diferit codul de culori la masinile cu transmisie automata?

Link către comentariu

Pai atunci cum as putea vedea ce traseu au firele respective. Ele sunt legate undeva.

Link către comentariu

nu au treaba, nu sunt respectivele...... firele de CAN sunt culoarea care ti-am zis si sunt impletite intre ele, pe traseu.

Link către comentariu

Ok am inteles. Mi-ar fi de mare ajutor o poza cu modulul de confort si eventual cum se face legatura fizica a firelor de can.

Link către comentariu

de legat te legi in ceasuri. Masina ta ce an este ? banueisc ca dupa 2001-2002.....

Link către comentariu

Este din 2003 si sigur are Can deoarece are transmisie automata.

Link către comentariu

Nu are relevanta cutia.

Nu e vb ca nu are CAN ... are Can Gateway in ceasuri - este important si ce generatie este, ca sa stim daca iti va comanda unitatea sau nu... fiind dupa 2001-2002, ai ceasuri immo3 si un can gateway ce stie sa lucreze cu ea.

te legi in ceasuri sau la unitatea de comanda a climatronicului - daca are clima - vezi ca am postat ceva mai in urma, conexiunile.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

se poate monta, dar iesire separata nu ai .......

Link către comentariu

• Ex member pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!