Jump to content

Polo Fsi ?

princeshica
 Share

Postare recomandată

Daca exista proprietari de Polo FSI, as dori sa stiu si eu ce fel de motorizare este aceasta :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...

motorul daca te vei uita in oferta de motoare pe benzina are cuplu mai mare ca cel 14 de 100 cai si consum mai mic decat cel de 1.2

si crede-ma ca zboara pe sosea si sunetul motorului e ok si am avut consum mediu vatra dornei - bucuresti 4.9 si s-a mers si cu 150 km/h

asa ca sincer cererea mica a fost din cauza pretului (modelul meu a costat la vremea lui 15 ooo euro)

Link către comentariu

• 1 month later...

Am masina din semnatura din sept 2005. Cand am luat-o (PBN) am facut omologare individuala la RAR, pentru ca FSI-ul era nou-noutz pe POLO.

Parerea mea:

Adevarat: o usoara lipsa de cuplu, dar numai la turatii mici (sub 1800 rpm); preten

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!