Jump to content

motorul merge "neuniform" ...


tipatescu
 Share

Postare recomandată

Nu stiu daca e locul unui nou topic, pe tema asta insa as vrea sa cer o parere, un sfat sau un ajutor...

Masinutza care mergea bine pina acum o luna mi-a facut figuri dintr-odata - nu mai accelera. Drept pentru care un atoate-stiutor care nu a putut fi oprit (din motive care nu le mai discut aici) si-a bagat mina si ... mi-a schimbat bujiile, a rotit din delcou, a frecat platinile cu shmirghel + ca le-a "reglat", a "reglat" carburatorul ... etc. Pina atunci eram sigur ca masinutza era bine reglata ... consuma cam 7 litri la % in afara si cam 1 l ulei la 1000 km. Set motor nou.

Ei bine ... pina la urma, cu chin, masina a pornit si dupa alte chinuri am adus-o in Buc. Numai ca nu-mi place cum se aude ... parca merge in "cuante" ... ceva o "tine" ... BTW, este cineva diponibil azi si miine sa vina la fata locului in Floreasca sa se uite pe la ea ? Dupa 4 eventual ... Oricum, m-am apucat eu sa o reglez dupa bruma de documentatie care o am ... sunt si presat de timp si ... mi-ar prinde bine un ajutor de la cineva competent...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Unde anume in floreasca? Si cum dau de tine (in cazul in care pot sa scap mai repede de la serviciu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Numarul meu e la rubrica telefoane. In principiu ajung tirziu acasa (>7) - iar locul e vis-a-vis de bazinul de inot floreasaca (cum vii dinspre Radu Beller).

BTW, problema mea s-a cam rezolvat -multumesc Mike! - motorul a inceput sa mearga uniform ... aveam probleme cu ordinea la fise. Ce ma mir e ca am mers peste 300 km cu ea astfel !! As mai avea de reglat delcoul si carburatorul, putin. Daca e sa treceti pe acolo - mi-ar fi util sa va dati cu parerea despre ambreiaj. E posibil si in week-end - daca ramineti prin bucuresti. Oricum o sa lucrez la ea. Am gasit set de carburator pentru 30 PICT (par a fi asemanatoare cu ce vazusem eu - noaptea- pe 31-PICT-3 - al meu)... nu stiu inca daca sa iau sau nu ... pentru membrana de la pompa de spritz. La Al Padrino - siu e cca 450.000.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ma bucur ca s-a rezolvat. oricum eu deabea acum am apucat sa citesc raspunsul tau.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!