Jump to content

Vw Golf Mkv Restilizat ;)

DJ07VDC

Postare recomandată

Marfa! Chiar buna ideea cu bara de Jetta!

Parerea mea este ca trebuie lasata un pic mai jos... macar din arcuri. :)

:P

Link către comentariu
  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DJ07VDC

17

• bamse

12

• S!mpL3 M3

6

• Paul_VW

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata foarte bine, felicitari. Dar numarul din spate ce a patit? :Driver:

numarul a suportat si el o modificare :Driver:...un chiptuning :bom:

Link către comentariu

Frumoasa masina.Mai bara de spate si evacuarea de rezolvat,poate,eventual,si arcurile...oricum, :(

Link către comentariu
Frumoasa masina.Mai bara de spate si evacuarea de rezolvat,poate,eventual,si arcurile...oricum, :cheers:

in cel mai scurt timp...se vor rezolva si astea... :blink: ms !

Link către comentariu
mie imi place numarul pus asa, e interesant, cred ca ar merge eventual cu numar mic/ingust dar stiu ca alea nu se dau prea usor

hmm...as vrea...si o sa caut nr d'ala...ca sigur a-r fi cea mai buna solutie...

Link către comentariu
Frumoasa masina ... urata casa ai albastra de se vede in unele poze ...

Uitasi sa precizezi ca ai schimbat si placutele de frana :D

:D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

frumoasa masina si pacat ca ai lovit-o si din cate am citit pe un alt forum este dauna totala?

Link către comentariu

A facut-o c-am varza ca din cate am auzit casco i-ar fi dat dauna totala dar macar e bine ca nu a avut el nimic ca fierul se indreapta dar viata nu prea

Link către comentariu

pacat, arata foarte bine masina :D . Bine ca este el sanatos ca fiarele se fac :Driver:

Link către comentariu

Hmmm, era la 5 metri in fata mea cand a lovit-o ... urat ... :)

Link către comentariu

Fusese raliu pe bucovat si pe drumul inapoi a avut ceva viteze si la un moment dat se face o curba mai stramta la dreapta si acolo drumul este impartit de un scuar in care el a dat cu roata din spate si de acolo la aruncat in pomi si bordura.Bine ca nu a avut nimic dar masina a fost avariata destul de rau ca ne-am chinuit sa o urcam pe platforma ca rotile nu stateau prea bine pe masina :)

Link către comentariu

mare pacat de masina. eu auzisem ca nu a avut casco dar de...lumea barfeste tot felul de prostii.

e bine ca n-a patit el nimic. :)

Link către comentariu

Are casca ca o mai "zgariase" si inainte(cum crezi ca avea bara de JETTA) si de acolo a dus-o direct la SERPICO unde zicea ca vobeste de casco

Link către comentariu

Hmmm, ideea e ca ne "luasem" si in curba respectiva eu am franat si el s-a gandit sa ma depaseasca ... restul ... il stiti :blink:

Bara de fata i-am pus-o pt ca boturi de GTI si R32 am tot pus, de Jetta era primul. Adevarul e ca dadea bine. CASCO are si ii despagubeste dauna totala, deci totul e OK.

Link către comentariu

Frumoasa masina! Multi km fara probleme?

Link către comentariu

Hahahaha, kilometrii s-au oprit brusc :) cu probleme...

Link către comentariu

Nu stiam ca v-ati fugarit unul pe celalalt.Oricum e bine ca a trecut si vreau sa vad cum va arata acum ca presupun ca o sa fie mare diferenta de cum arata inainte :blink:

Link către comentariu
claus_golf4

frumos foc botul masinii... sa te bucuri de ea!

Link către comentariu

alooo? voi cititi macar 4-5 posturi inainte?

claus, man, putina atentie. masina tocmai a avut accident. grav.

Link către comentariu
Nu stiam ca v-ati fugarit unul pe celalalt.Oricum e bine ca a trecut si vreau sa vad cum va arata acum ca presupun ca o sa fie mare diferenta de cum arata inainte :lol:

Nu vrei sa vezi cum arata acum

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!