Jump to content

Modificari interioare...

wabbit
 Share

Postare recomandată

... la asta am muncit sambata:

nushh la ce ai muncit tu, ca nu apare nimik ;) ;) :Driver: :Driver:

Modificat de paul_ral
Quote la un post din 2003
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Catalin, ai dat Quote la un post din 2003

Link către comentariu

• 1 year later...

Mar interesa si pe mine daca careva dintre voi a-ti schimbat volanul de g3 cu unul de g4 daca ar fi vreo problema sau nu si daca da care ar fi acestea.multumesc. :) cred ca nu am gresit ca am postat aici . daca da atunci i-mi cer scuze.

Link către comentariu

Iti trebuie un adaptor, o bucsa cu caneluri.

Link către comentariu

Multumesc ptr. raspuns,dar intre timp am aflat ca merge asa cum este doar ca nu o sa-i mearga airbegulasa ca il las tot pesta. :P

Link către comentariu

salut baieti! cu volanul nu prea am lamurit,dar sa-mi spuneti daca a -ti schimbat maciuca de la schimbatorul de viteza ;as vrea sa pun una mai misto spre exemplu una de piele ce ma-ti sfatui. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

pai daca vrei sa schimbi maciulia...eu te sfatuiesc sa o imbraci pe aia originala in piele daca merge...sa nu pui o prostie de piata(type r;racing)sau alte rpc'uri.

Link către comentariu

De acord cu Amedeo, ar strica tot farmecul masinii

Link către comentariu

soper ... dar se potrivesc de la g4 la g3 ? ... intreb k nu le prea am eu cu astea :frigbaitata:

Link către comentariu

Eu cred ca as putea s-o rezolv, modelul e pe aproape, eventual mai decupez putin din plasticul masinii si o fixez cu silicon. Doar siferenta dintre diametrul interiorului capului de schimbator si diametrul tijei schimbatorului mi-ar putea ridica probleme dar si acolo sunt cai de rezolvare, un fel de tuburi care le au in pachet si capurile universale + niste silicon = n-are moarte :frigbaitata:

Numai bine

Link către comentariu

Frumos schimbator unde l-ai vazut si cat costa , mar incanta si pe mine. :icon_thumright:

Link către comentariu

nu e cam mult de modificat ? .. nu ar fi mai acceptabil sa gasesti unu pt modelul tau ?

Link către comentariu

e schimbator de golf 4 iar ca sa il montezi pe golf 3 trebuie sa il lipesti cu poxilina deci daca il pui acolo va ramane mult timp.

Link către comentariu

Sau, daca nu vrei sa ramana acolo mult timp, poti incerca sa bagi un furtun mai gros, sa intre mai fortat. Asta este parerea mea, daca mai au si alti colegi alte idei.... sunt bine venite. Succes

Link către comentariu

se poate pune pe tija dela schimbator "banda dubla" dinaceea dintr-un fel de burete cu lipici pe ambele parti.Udat intreriorul capului dela schimbator pentru a intra pe tija.. apoi in timp devine lipitura solida... sau cum spunea Dey_tm cu silicon.

Link către comentariu

Salutare, in cautarile mele legate de iluminat interiorul unei masini, printre altele am gasit si un DIY cu iluminarea schimbatorului de viteze pe care il si atasez aici, l-am gasit tot AICI pe la colegii nostrii de forum. Poate prinde cineva curaj (dintre cei mai priceputi de pe aici) sa faca asa ceva. Pe mine ma cam bate gandul, doar ca stau cam prost cu timpul.

index.pdf

Link către comentariu

Eu stiam de la colegul tracto...ca el are nuca de golf 4...ca a trebuit sa i-a si saculetul ca sa poata sa il fixeze...nu cred ca a pus si poxilina.

Link către comentariu

Il gasiti aici

Eu zic ca nu e prea mare bataie de cap + sa-i raspund colegului care zicea sa caut ceva pentru modelul meu ... nu imi plac, eu pe asta il vreau, in cel mai bun caz, sa gasesc unul care are schema de viteze iluminata (acolo m-as chinui sa schimb iluminarea in verde sau alb ... nici aia nu e mare lucru, imi plac operatiunile migaloase, ce necesita atentie sporita si mai ales creativitate). Numai bine

Link către comentariu

asta ramane la alegerea ta , faci cum crezi k iti place tie ... intradevar arata bine mi`ar place si mie unul ... dar mie frica sa ma apuc k nu am rabdare ....

Link către comentariu

cred ca dau o fuga la dezmembrari sa cumpar de un schimbator de mk 4 , am trecut azi pe langa dezmembrari si am vazut ca au "receptionat marfa", printre altele am vazut si un mk 4 lovit urat lateral sper ca m-ai are schimbatorul...va tin la curent :D

Link către comentariu

si eu sunt interesat de un schimbator de mk4 sa imi spui si mie pretu de achizitie

Link către comentariu

Dar de ce nu luati un schimbator de golf 3 cu iluminare? Asa cum a cumparat Robert. UIte aici

Mai rasfoiti si voi forumul ca e prea mult de munca sa adaptezi un 4 si sa faci iluminare la el.

http://vwforum.ro/index.php?showto...t&p=1152202

Modificat de CVA G3
Link către comentariu

Pai am vazut achiziitiile colegilor, dar se pare ca tu ai ratat pretul la care l-am gasit eu pe asta (100 ron) si cat au dat ei pe ele (unul 134 $ si unu 76 e), eu unu nu as da banii astia.

Iar colegului florin250 multa bafta, nu se gasesc usor mk4 la dezmembrari si daca tot gasesti ori iti baga niste preturi umflate, ori il vand cu totul, parca nu ar vrea sa vanda pe criza asta :Driver: Sa ne ti la curent ce si cum.

Numai bine

Modificat de DEY_tm
Link către comentariu

nu vreau sa fiu rautacios dar nu mi se pare ca schimbatorul de g4 e asa de aratos,eu am luat unul gen tuning si arata de 10 ori mai bine decat asta de 4,si plus ca luminatul schimbatorului mi se pare o chestie inutila(scuzati-mi scepticismul) dar decat sa investesc in asa ceva mai degraba mai pun un buton in plus in bord (pt inchiderea usilor,pt deschiderea haionului...etc) o zi buna domnilor....la urma urmelor fiecare isi face masina dupa bunul plac :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!