Jump to content

Modificari interioare...

wabbit
 Share

Postare recomandată

Imi explicati va rog si mie cum ati vopsit interiorul? Ce fel de vopsea si lac a fost folosita, cum ati pregatit plasticul..? Detaliati va rog pentru ca imi place foarte mult cum a iesit si as vrea si eu sa modific interiorul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

azi mi=-am vopsit o parte din bord

a iesit beton zic eu , nefiind profesionist:)

.. culoarea : albastru Metal

cantitate 1 tub de spray

am folosit si un tub de adeziv pt plastic ca sa stea vopseaua pe plastic

poze o sa adaug zilele urmatoare

Link către comentariu

Salut, exact cum ti-ai vopsit tu interiorul vreau si eu sa-mi fac. Vroiam sa te intreb, cum ai vopsit manerele de la usi, complet? Alea din jurul butoanelor de la geamuri si oglinzi stiu ca se pot scoate.. dar suportul e prins cu fata de usa.. cum ai procedat?

Ce culoare ai folosit.. ca pare un argintiu.. sau un gri destul de misto... Ce spray ai cumparat?

Multumesc!

ID de messenger: serbyrl - chiar as vrea sa vorbim nitel.

Link către comentariu

pozele nu is prea reusite sunt facute in graba... oricum asta e

Link către comentariu

PLS am si eu o intrebare sunt incepator si nu ma pricep cum se demonteaza bordul macar cativa pasi ca n-as vrea sa stric ceva.Vreau sa ma apuc in weekend si nu stiu de unde sa incep

Link către comentariu

Daca ar site lumea de unde esti poate s-ar oferi cineva la ajutat :D

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
PLS am si eu o intrebare sunt incepator si nu ma pricep cum se demonteaza bordul macar cativa pasi ca n-as vrea sa stric ceva.Vreau sa ma apuc in weekend si nu stiu de unde sa incep

Ce vrei tu sa faci nu e greu dar de explicat e mai dificil. In principiu carcasa ce inconjoara ceasurile din bord are 2 suruburi inspre partea ei de jos iar spre sus are 2 cleme ce tre sa stii cum sa tragi de ele ca altfel se rup! Acele 2 suruburi sunt mascate in stanga de blocul de lumini si in dreapta de regulatorul incalzirii in scaune (daca nu ai asa ceva tre sa fie un capac acolo cu o umflatura pe el). Ai grija cum scoti blocul de lumini ca si el are o siguranta ce tre s-o apesi pt a iesi afara!

Link către comentariu

ok ms sunt bucuresti mi-am adaugat locatia la profil

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut!

Navigam ieri pe net si am gasit ceasuri plasma pentru golf3. Sunt cam scumpe dar cred ca modifica interiorul foarte mult. din pacate am vazut ca stocul s-a epuizat dar sper sa mai aduca!

http://www.proxenon.ro

Link către comentariu

• 7 months later...

post-7117-1174034968_thumb.jpgSalutare domnilor

Stiti cumva cum as putea sa dau jos plasticul dintre scaune (vento), cel in care e incorporat frana de mana si in spate e scrumiera...mai exact in poza. Pe langa el nu se vede nici un surub.

Merci.

Link către comentariu

Vezi ca in locasul din poza este o chestie de cauciuc care se scoate si sub el ai un surub. Trebuie sa scoti si husa franei de mana. Dupa aia e simplu. Te descurci tu.

Link către comentariu

Mersi Paul.

Sper sa o rezolv, vreau sa renunt la treaba aia si sa imi confectionez o consola-cotiera misto si comoda (conduc masina numai cu o mana), nu stiu cand am timp, dar dupa o sa revin cu poze, mai ales ca la tipul asta de consola asa inalta nu prea se potrivesc cotiere de nici un fel, iar daca improvizezi si pun una o sa fie prea inaltata.

Toate cele bune. :)

Link către comentariu

• 8 months later...

Salut Revin cu consola terminata (cam tarziu desi e gata de cateva luni), e super confortabila si ca aspect e mai misto in realitate decat in poza asta facuta pe inserate, mai multi amici au crezut ca e originala, inclusiv eu era sa cred.... :lol: Am facut-o din lemn, imbracata in burete si inlocuitor de calitate ce bate f mult cu bordul si consola, la interior am 2 compartimente (incap portofelul, 2 mobile, cheile si ceva maruntis) costuri de fabricatie - in jur de 35 lei ;) , putin in comparatie cu cele comercializate pe net sau prin magazine, plus multa satisfactie ca e unicat :P Astept note, de la 4 la 10. :P :lol: Numai bine !!inca o poza..si una pe la spate ;)

post-7117-1197276136_thumb.jpg

post-7117-1197277024_thumb.jpg

post-7117-1197277157_thumb.jpg

Link către comentariu

E chiar foarte interesanta.Poate te apuci sa o produci intr-o serie mai mica si pentru alti colegi :lol:.

Link către comentariu

De la mine 10 cu felicitari...a iesit super fain...sa o folosesti sanatos ....

Link către comentariu

Excelent. . . 10 si de la mine. Ar fi interesant daca ai putea pune niste poze din perioada asamblarii (daca ai facut asa ceva)

Link către comentariu

Excelent. . . 10 si de la mine. Ar fi interesant daca ai putea pune niste poze din perioada asamblarii (daca ai facut asa ceva)
Poza cu consola originala e ceva mai sus in topic, era mai inaltuta si nu puteam pune cotiera normala ca tineam cotul ridicat...Poze cu cea noua, din lemn, pun mai jos, dupa ce am facut-o cum se vede aici, am cumparat inlocuitor (abia am gasit..) si am fost la un vecin care se ocupa de tapiterii auto si care mi-a imbracat-o si a cusut-o (e f important sa aiba niste cusaturi la vedere si reusite). Insa la interior a lipit inlocuitorul cam badaran si am reluat eu operatia, acum e ok :lol: .dar oricum, migaloasa treaba...

post-7117-1197541667_thumb.jpg

post-7117-1197541880_thumb.jpg

Link către comentariu

De la mine nota 13. Eu am luat o cotiera aftermarket (turceasca cred , singura de altfel care se potrivea) si in jumate de an s-a rupt.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

10 cu felicitari si de la mine.Apropos...vreau si eu...

Link către comentariu

• 5 months later...

stie cineva cu ce se trateaza plasticul(sau din ce material este bordul)inainte de a-l vopsi ?Si cu ce fel de vopsea pot vopsi bordul???...as vrea un crem deschis spre alb!pun mai multe poze cam cum as vrea si la mine:P

post-24007-1212152327_thumb.jpg

post-24007-1212152341_thumb.jpg

post-24007-1212152346_thumb.jpg

Link către comentariu

Este doar o parere din partea mea. Nu ai cu ce sa-l tratezi si de ce sa-l tratezi daca-l vopsesti. Da cu smirghel de matuit, cred ca de 200 e ala (intreaba un vopsitor), ca sa-i faci pori unde sa intre vopseaua. Vopseste-l dupa cel matui cu vopsea pe baza de apa, am inteles ca e mult mai rezistenta decat cele normale. Apoi da-i un lac peste si o sa arate super. Dar ti-am spus, e doar o parere, nu sunt expert, am invatat de la vopsitori si eu una alta :icon_thumright:

Link către comentariu

Aproape orice material plastic trebuie tratat (copt) in cuptor inainte de vopsire. Nu stiu daca e bine sa bagi bordul in cuptor mai ales ca are si un fel de burete prin el... Mai bine foliaza-l.

Link către comentariu

Bordul din pozele lui keyafy este imbracat in piele, vopsit complet in culoarea aia va arata a tiganie. Plus ca nu e indicat sa il vopsesti ca va crapa vopseaua din cauza soarelui(cand bate soarele in geam se dilata aerul din spuma bordului si ii creste volumul). Plasticele solide din bord (grile, capace butoane.. etc) alea se vopsesc usor, dar nu bordul care e plin cu spuma(burete).

Link către comentariu

deci pana la urma ideea cu folie ramane cea mai buna???

Link către comentariu

Poza cu consola originala e ceva mai sus in topic, era mai inaltuta si nu puteam pune cotiera normala ca tineam cotul ridicat...Poze cu cea noua, din lemn, pun mai jos, dupa ce am facut-o cum se vede aici, am cumparat inlocuitor (abia am gasit..) si am fost la un vecin care se ocupa de tapiterii auto si care mi-a imbracat-o si a cusut-o (e f important sa aiba niste cusaturi la vedere si reusite). Insa la interior a lipit inlocuitorul cam badaran si am reluat eu operatia, acum e ok ;) .dar oricum, migaloasa treaba...

nota 13 si de la mine!

si..vreau si eu..!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!