Jump to content

Cum Reglez Ceasul


kocsis_levi
 Share

Postare recomandată

Buna

Sunt nou proprietar de Polo, 1400 benzina din 2000. Am o problema, si anume nu stiu cum se regleaza ceasul de pe bord. si este doar un singur buton, care reseteaza km...... Daca ma poate ajuta cineva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai un singur buton (in centrul ceasului in partea de jos) este pt. resetarea kilometrajului. In stanga si in dreapta lui, ceea ce par a fi 2 suruburi sunt de fapt reglajele ceasului. Apasa pe butoanele respective cu un varf de creion sau ceva de genul si vei avea o surpriza - reglezi ceasul(din stanga ora si din dreapta minutele). Succes

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Hello,

Stie cineva cum se reseteaza trip km pentru un 6n ? Pe bord am doua butoare, cel din stanga se roteste stanga-dreapta si regleaza ceasul, ora stanga, minutele dreapta. butonul din dreapta se apasa si acela ar trebui sa fie pentru resetarea trip km. Il tin apasat si nu se intampla nimic deci presupun ca ori butonul nu merge ori nu stiu eu cum sa rezetez trip-ul.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!