Jump to content

Cauciucuri

ciprivw
 Share

Postare recomandată

merg pe broasca cauciucurile de Dacia 1100? intreb dpdv al talonului, pt ca latimea e 145, si e chiar ce vreau eu. sau nu da bine cauciucuri victoria pe o straineza ca broscuta? :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pune-i cu incredere, daca mai late merg, de ce sa nu mearga si mai inguste cu 10 mm?

Link către comentariu

cum adica mai inguste? eu actualmente pe broasca am de 145

Link către comentariu

cum adica mai inguste? eu actualmente pe broasca am de 145

adica mai inguste in sensul ca unele au fost echipate din fabrica cu 145 iar altele, cu cauciucuri mai late, totul depinzand de anul de fabricatie pana la urma (155 de ex).

pune linistit 145 daca ai jante originale 4,5. pe 5,5 nu stiu cum sta 145. nu am vazut deci nu ma pronunt daca e ok sau nu.

unde ai gasit victoria? sunt noi cumva? eu stiam ca nu se mai fabrica de mult timp.

Link către comentariu

pai, cele de 145 stau frumos pe janta, cele de 155 sunt un pic umflate. da, am jantele originale, masina e din 70.

Link către comentariu

Broscarul amator

Eu am avut pe broasca din 66 marimea 145-facute de Victoria pentru Dacia 1100 ;)

Link către comentariu

Rematul geme de cauciucuri de Dacia 1100...cam 25 lei bucata

Modificat de bAndrei
Link către comentariu

Lamuriti si pe mine aici ... la RAR nu te primeste cu ,, cauciucuri mai late de 155 ? Ca eu am numai doua Victoria :Driver:

Modificat de Gabi.B
Link către comentariu

La RAR trebuie sa ai dimensiunile inscrise in carte/talon

Link către comentariu

Bine, acuma daca ai 145 sau 165 si scrie 155 nu se ia de tine... uite la mine la IJ scrie 3,25-19 si am 3,50-19 si nu am avut probleme.

Da'ce, nu potzi sa imprumutzi si tu 4 rotzi? :P

Link către comentariu

La mien in talon scrie 155 R15 si am deja doua

Mai trebui doua

Link către comentariu

io am trecut rar-ul la inscriere cu 195 pe spate si 185 pe fata si nu a zis nimeni nik :lol:

Link către comentariu

Io stiam ca in lista lor "de verificat" se includeau si rotile dar la cat de ratoni sunt astia de la RAR o sa ma duc cu d'alea de 195 pe spate ca altele n-am ;)

Link către comentariu

daca comenteaza ceva le ceri sa-ti spuna de unde sa cumperi cauciucuri NOI la dimensiunile din talon... ca daca iti zic sa iei din targ el spui ca nu ofera siguranta, etc

Link către comentariu

anvelope se gasesc de cumparat noi. 155 stiu sigur ca sunt. chiar si 145 am gasit. asa ca nu stiu daca tine faza cu "de unde sa cumpar anvelope?"

Link către comentariu

Bine, poti sa le arati fluturasul de salariu, ca sa vada ca nu-ti prea poti permite noi (ii convingi, eventual cu o chitanta de intretinere si un bon de la supermarket din care rezulta cheltuielile mari lunare). Sau o sa zica: cum, ba, ai tu salariul asta? Si io care sint ing. si crede-ma, ca la cauciucuri se zice corect pneuri, stau acia si astept sa fii si tu amabil sa bagi intre hirtiile alea macar o poza d-a lui Caragiale?

Link către comentariu

si asta-i drept... ca preturile care le-am primit eu pt cauciucuri seamana mai mult a numar de telefon decat a pret... si incep si cu 2 din pacate. unele chiar cu 3.

mama... gates nu vrea sa ma infieze... :)

Link către comentariu

e cineva pe forum care vinde cauciucuri resapate. De ce nu vorbiti cu el voi bucurestenii?

pana la urma e si asta o optiune

daca tipu s-ar apuca `sa faca` marimea noastra 155/15 sunt convins ca ar da din prima vreo 20 buc!!

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=22086

Modificat de prepeleac
Link către comentariu

• 2 years later...

Salut,

Readuc si eu in actualitate discutiile despre anvelope si va cer ajutorul:

Am gasit ceva anvelope 155/60/15 (sh dar bune) si unele 155/65/15 (unele chiar noi).

E vreo problema daca pun asa ceva (in talon am clasicul 155 R 15, care inteleg ca e 82 sau 85).

La RAR se uita inclusiv la inaltime, sau daca sunt 155/15 e OK?

Multumesc,

Costin

Modificat de Costin_76
Link către comentariu

Salut,

Readuc si eu in actualitate discutiile despre anvelope si va cer ajutorul:

Am gasit ceva anvelope 155/60/15 (sh dar bune) si unele 155/65/15 (unele chiar noi).

E vreo problema daca pun asa ceva (in talon am clasicul 155 R 15, care inteleg ca e 82 sau 85).

La RAR se uita inclusiv la inaltime, sau daca sunt 155/15 e OK?

Multumesc,

Costin

pune linistit 155 cu oricat. chiar si 165 . nu o sa ai probleme la rar. se uita la dimensiuni doar cand ai jante late sau anvelope mai late decat cele obisnuite... :) (cu jante de 4-4,5 inci nu ai bube dar cu unele de 5-6 da)

Link către comentariu

pune linistit 155 cu oricat. chiar si 165 . nu o sa ai probleme la rar. se uita la dimensiuni doar cand ai jante late sau anvelope mai late decat cele obisnuite... :) (cu jante de 4-4,5 inci nu ai bube dar cu unele de 5-6 da)

nu este adevarat, se uita la rar(identificare masina in vederea inmatricularii) si la itp la dimensiuni ... si cam au nasu' pe sus si vor shpaga !

daca ai dimensiunea din talon ai scapat, dar daca e alta dimensiune decat cea scrisa in talon,CIV trebuie sa cotizezi la ei, la fel si daca n-ai numaru de prezoane care trebuie, asta in caz ca nu poti pune capace de plastic ca sa acoperi jantele respective :D

Link către comentariu

Scrie in civ numarul de prezoane?

Adica daca ai jante in 5 si tu ai nima 4 inteleg de ce se leaga , da daca is prezoanele compelte cum se pot lega?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!