Jump to content

Ipso - Service Roti


Pedro
 Share

Postare recomandată

astazi mergand la cumparaturi mi-a iesit un $%@!%#$^%! in fata. eu eram pe banda de langa bordura si el pe banda de langa ax.. mergeam amandoi cam cu 60km/h. nu ma simteam prea confortabil in pozitia aia asa ca am accelerat cu gandul sa il depasesc. cand ajung in dreptul lui trage idiotul de volan dreapta, pe banda mea fara sa se asigure. ca sa nu-mi fac masina praf am franat cat am putut si m-am urcat pe bordura (cam de 10 cm inaltime).

urmarile.. clare: janta(de tabla) indoita frumos.. cel putin 1.5 cm indoita buza aia.. cauciucul dezumflat pe loc, capacul sarit dar l-am recuperat intact.

ma gandesc maine sa ma duc intr-un service cu ea sa-mi verifice directia si tot ce tine de puntea fata pe partea dreapta.

a mai fost cineva la IPSO? nu neaparat in is...

eu am auzit doar lucruri bune despre ei.. dar e prima data cand voi apela.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu ne-ai descris inca experienta ta la Ipso.

Eu am fost foarte multumit de calitatea echilibrarii la rotile mele, calitate care corespunde performantelor maxime ale G5 2.0TDI remapat ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu am descris-o pt ca nu am ajuns la ei.

scria clar ca au program de la 9.00, la 9.30 eram la ei.. si paznicul nu m-a lasat sa intru in curte ca nu era deschis:|

am fost la un service pe sararie, langa spalatoria willy si a fost super ok. au indreptat janta cu un aparat, nu la ciocan, au echilibrat-o si sunt multumit. aparatele pareau super noi, aveam multe display-uri si alte minuni ceea ce ma face sa cred ca s-a rezolvat problema destul de profesional. eu sunt multumit.

legat de ipso, prima impresie nu e chiar de nota 10. probabil daca as fi apelat la serviciile lor si eram multumit treceam cu vederea incidentul cu programul de lucru, dar deocamdata nu pot spune ca am avut o experienta buna sau nereusita cu acest service.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!