Jump to content

Vreau Neaparat Niste Sfaturi...pls


cimpy
 Share

Postare recomandată

Vreau sa imi cumpar neaparat Lupo. Am ales varianta TDI. Am gasit in targ la AUTOVIT : LUPO 1.4 TDI din 2001 , 68 mii km , aer cond , geamuri electrice 6.900 euro ( este mult?? )

Daca m-as duce sa imi iau din afara nu stiu daca merita cu taxele astea...Credeti k din Germania as iesi mai bine si la bani si la anul fabricatiei??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

lucian victor

teai gandit bine, dar vezi daca km sunt reali ,roaga un coleg sa o scaneze

Modificat de lucian victor
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sincer sa fiu cred ca cere fff mult pe masina aia. Eu am luat un Lupo 3L care are cutie automata, motor 1.2 TDI cu 5700 si cred ca i scoteam si mai jos. Pretul e mare iar km fii sigur ca nu sunt reali. Lupo-ul pe care l-am luat eu avea 88 de mii pe bord si 208 mii reali. Numarul de km nu e un factor prea important la un TDI la fel cum anul nu e un criteriu corect de alegere a unei masini; asa ca iti propun sa cauti un baiat cu diagnoa si sa vezi ce si cum ;) .

E posibil ca in Germania sa gasesti mai ieftin.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intr-un cuvant: TEAPA.

Mai corect tepe. 68k sa-i spuna lu mutu. 6900 iti iei Golf

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si mie mi se pare mult,chiar foarte mult+ca faza cu km sigur...SIGUR e teapa.

Eu anul trecut,dupa ce am cautat de mi-a iesit pe ochi am cumparat unul din 2003,argintiu,cu clima,si am ajuns in RO cu taxe vamale+RAR+inmatriculat la 7000.

142000 km.

Asa ca......si eu zic ca este mult++++++ca nu ai siguranta km!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E foarte posibil sa fie tzeapa cu km. Dar daca sunt reali probabil ca merita. Mai ales daca poti sa mai scazi cateva sute la pretz....

E greu de crezut sa aiba doar 70k dar se poate. Eu am luat un Lupo 1.4tdi din 2000 cu 90k pe bord. Si nu am crezut ca sunt reali. Am pus-o pe computer si....sunt. Deci e posibil. Fa-i un test....

Modificat de zeneca
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu va incredeti ca daca puneti laptopu' pe masina va asigurati ca km. sunt reali.

Daca tipu' care ii da in spate e meserias nici mama computerului nu isi da seama ca s-a facut un roll back. Ma refer la sh de cativa ani. Nu bag mana in foc pentru noutati.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se pare ca taxa de prima inmatriculare li sa urcat la cap la cei care cer atatia bani pe un lupo .....intreadevar e o masina buna dar nu face atatia bani...am vazut si eu 1.4 tdi-ul de 6900 din autovit ....nu e cine stie ce ...e zgaria in spate .....etc ....dar totusi 6900 din 2001 sa fim seriosi....si eu vreau sa imi iau un 1.4 tdi dar daca nu gasesc ceva mai convenabil renunt la lupo si ma reprofilez pe opel corsa ....e in jur de 6 mii din 2001-2003

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pt. Km suna la VW....orice reprezentanta si da seria sasiu...o sa-ti zica ultima inregistrare inservice si cati km avea...testerul poate fi pacalit prin rescrierea softului.

pretul e ok daca masina e perfacta si are km reali...sincer eu nu cred!

nu am vazut in viata mea...mai mult de 2 masini din 30 sa aiba km astia in Germania....dupa atatia ani...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

va spun eu ca mai sunt si asemenea masini dar de obicei lovite si aduse in Romania unde se repara li se da km inapoi si se baga la vanzare.

Eu personal mi-am luat acum 2 ani un lupo cu 2900 de euro fabricat decembrie 2002 .

Cand l-am achizitionat personal din Germania avea numai 27000 km dar era lovit ceva mai rau in aripa spate (adica a necesitat una noua) si i-am schimbat si usa ca am gasit-o ieftin 80 euro tot acolo in DE.In total cu acte si costurile aferente drumului a ajuns undeva la 3800 de euro

Daca vroiam sa o vand aici dupa reparatie pe vremea aia era 6500 - 6800 euro, dar nu te credea nimeni ca are km reali, asa ca am oprit-o pentru mine ca m-am indragostit de ea.

Banuiesc ca intelege toata lumea cum functioneaza sistemul.

In Germania masinile ieftine sunt ori lovite ori cu 300000 de km si ajung la noi scumpe si reparate si cu kilometrajul dat inapoi.

Problema este ca acolo masinile arata foarte bine si dupa 150 200 de mii de km si este greu pentru un necunoscator sa isi dea seama cam cati km are o masina cand ajunge la noi in targ gata coafata de vanzare.

Nemtii nu fac asa ceva ca e caz penal ( inselaciune) dar sunt multi turci arabi chiar si romani care isi fac de cap pe acolo asa ca aveti grija ce cumparati si de la cine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu zic ca e un SUPER pret.

Iar super scris cu caps reprezinta profitul vanzatorului.

Eu am cumparat un Lupo din 2001 in Octombrie 2008 deci acum 5 luni (masina de aici http://vwforum.ro/index.php?showtopic=55835) cu 4700E achitati in germ. Taxa de prima inmatriculare alti 250 lei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

salut!sunt nou printre voi , asta pentru ca mi-am luat de curand un lupo 1.2 tdi 3l. nu are importanta cat am dat pe el..asta e problema mea( pentru ca banii i-am platit doar eu).altceva vreau sa va zic: am fost cu ea la o reprezentanta si mi-am facut un test VAS. am vazut care is sunt problemele si printre toate cele scrise am citit si km pe care ii are masina ( a mea este din 2000).

deci nu pot decat sa va recomand sa face-ti si voi macar atunci un test de genul acesta ca apoi sa stati linistiti dupa ce platiti pe ea atat cat face.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Pt.ca am citit despre km. rulati de catre masinile pe care fiecare dintre noi doreste sa le cumpere si am vazut o situatie de natura sa te puna pe intrebari vreau sa spun ce am vazut chiar eu! vine masina in service , se face o testare VAS si apare numarul de km. parcursi la testare! diferenta era de peste 80.000 km de ce? fusesera inlocuite ceasurile de bord si nu se vedeau pe bordul masinii decat 45.000 km ( iar pe test totalul era 80.000+45.000) frumos ,nu?sa cumperi o asa masina care pare incantatoare la km. de pe bod e o mare pacaleala ,nu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

slick, e criminala masina :)

f multe dotari si ai investit ceva bani in ea.

succes pe viitor.

sa mai pui poze daca mai ai noutati.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!