Jump to content

Schimbare Injectoare Si Capul De Pompa

Bestie
 Share

Postare recomandată

Trebuie de la motor in 5 clindri, nu de la 2.5 V6, adica de pe A6 C4, mai exact de la AEL de 140cp.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Salut.am o skoda ocavia 1, asv .si as dori sa ii schimb diuzele si softul.as putea sa scap de schimbarea ambreajului?cam pe la ce putere aprosimativa as ajunge cu softu si injectoare?mersi

Link către comentariu

Daca vrei putere mare, trebuie sa o poti transmite la roti. Daca nu vrei sa schimbi ambreiajul cu unul sport, pute-ti un soft stage 1, si ala limitat pentru protectia ambreiajului si gata. Detaliile le poti stabili cu tunerul.

Si cu p...in c... si cu sufletul in rai nu se poate. Daca cresti puterea considerabil ti-ar trebui si frane. Daca ajungi mai repede la 100km/h ar fi indicat sa te poti oprit mai repede decat inainte, stalpul se apropie mai repede :). Sa nu aud ca isi mareste puterea cineva doar sa aiba o rezerva, toti ne marim puterea sa acceleram mai repede si mai ales la inceput se face abuz de cresterea de putere. Daca se analizeaza se poate observa ca masinile au frane in functie de motorizare/putere.

Modificat de arazvan2002
Link către comentariu

• 1 month later...

pana la urma daca pun diuzele de vw t4 de pe 2.5 fara sa schimb turbina pot ajunge la 160-170cai doar din soft?ca eu tot nu am inteles,la masina din semnatura binenteles(ambreaju sare din discutie si franele evident).

Link către comentariu

Motorina mai multa nu este suficienta. Trebuie si o turbina care sa bage mai mult aer, deci sa functioneze la o presiune mai mare fara riscul de a crapa, ceea ce nu se poate intampla cu vnt15 de pe masina ta. probabil ca 140cp poti obtine fara turbo ceea ce nu e rau deloc. Daca nu schimbi si ambreiajul oricum nu are rost mai multa putere.

Link către comentariu

• Administrator

Cu injectoare de T4 si turbo stock scoti la TCMturbo 160-170cp. Nu masina cu cea mai mare presiune e masina mai puternica.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Puterea respectiva este valabila doar in cazul ASV-ului ca are interne mai bune decat AFN-ul sau e valabil si pentru acesta? Pentru masina din semnatura mea ce se poate obtine cu un fum rezonabil, safe si fara consum de raba? Pompa de injectie e stoc dar merge bine ca a fost la schimbare garnituri-reglare pe stand.

Stiu ca nu masina cu cea mai mare presiune are cea mai mare putere, dar sunt curios cum poti mari debitul de aer, banuiesc ca nu doar se injecteaza mai multa motorina. (presupun ca o sa ramana fara raspuns intrebarea fiindca e secret profesional :) )

Merci

Link către comentariu

• 2 months later...

Ce ambreiaj imi recomandati daca vreau sa schimb diuzele+soft pe un ALH

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Unde se pot monta duzele Bosio Race 1287 pt 2.0 BKD?

O recomandare pt un inginer, eventual de la cei care chiar au lucrat cu respectivul?

Link către comentariu

Cred ca te-ai informat si tu yoh01 si stii ca gasesti pompa cu cap hidraulic de 12mm doar pe LT 2.8 sau Renault Master , Iveo Daily ..... dar acestea din urma au problema de a se tura doar pana in 3800 ture !!! Stii ce ai de facut ...gasesti o pompa si iei capul dupa ea , daca chiar vrei pompa de 12....Totusi la ce proiect vrei sa o folosesti ?? Oricum iti trebuie niste duze destul de "grosolane" pt pompa aia (minim .275)....eu zic ca o alegere buna este pompa de 11mm

Modificat de H0lyBoy
Link către comentariu

salut daca ai facut ceva cu softul vreau sa stiu si eu te rog,ca am injectoare de 110 cai si as vrea soft

salut am injectoare de 110 cai,0.205 dsla 150p520 sunt noi le am pe masina de 4 saptamani

Pentru discutii private exista PM.

Pentru oferte exista aria vanzari.

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Salut, mi-am pus deja injectoare de 0.216 (dsla150p502), turbo 1756vk si softul aferent.

Pentru discutii private exista PM.

Pentru oferte exista aria vanzari.

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

• 7 months later...

salut,

am un ALH din 2001 si m-am decis sa-i dau o viata noua. o sa schimb duze, soft, toba finala, poate umblu pe la admisie, frane, ambreiaj.

primul pas: duzele si softul. nu stiu inca daca pun PP520 sau duze de ASV, dar pana ma decid, puteti sa-mi recomandati pe cineva din Sibiu care sa se priceapa sa resofteze masina cu duzele noi?

mersi,

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Va salut, imi puteti spune un cod pt diuzele de t4 2.5tdi sau de unde pot lua niste duze pt upgrade,am un 1.9 tdi asv cu vnt 17 si vreau sa ii schimb si diuzele.

Link către comentariu

• 2 months later...

Marius,Storm a dat o cifra ca si idee,bineinteles ca nu o sa pui IQ-ul la 20!,acesta este in mod normal intre 3 si 5 la ralanti.Pe scurt,daca nu poti seta IQ-ul dorit cu wag-ul datorita limitarii lui plus-minus 3,poti recurge la metoda hammer mode.In cazul meu,pt ca nu am soft dedicat injectoarelor si pt ca nu vreau fum si pompa de injectie tacanea la 3,4 ,l-am dus la 5,4 cu o cantitate de fum ca si stock(cu injectoarele de 0,185) si pompa a revenit la zgomotul normal,plus ca puterea nu a disparut,e acolo rolleyes.gif .Cand va veni vremea chip-ului(dupa ce termin de pus si celelalte elemente de tuning),am sa umblu din nou la IQ,micsorandu-l,banuiesc ca la 3-3,5.

de undese pot procura injectoare de 0,216

salut baieti , de unde pot procura si eu duze injectoare race pentru un ibiza AFN de 110 cp

am auzit ca e o varianta cu injectoarele de T4 2,5 TDI merita sa ? 

Link către comentariu

Sal am.tot.citit si m-am uitat pe.net dar na nu sunt un profesionist sa stiu exact.

Daca se poate un ajutor cu niste piese concrete si ce ar trebui. Am un Golf 4 ....1.9 TDI.... ASV. 110 cp.

recent am facut turbina ,cea stock picase...am facut upgrade la una mai mare. cine a facut-o a zis ca poate duce si 190 cp.

Ce vreau eu sa fac ,as vrea sa o duc la 190-200 cp.

Stiu ca tre schimbate duzele , kit ambreiaj. intercooler, turbine upgrade , o evacuare , si last soft.

Daca este cineva care ar putea sa imi zica si mie ce sau care piese din cele sus ar fi ok de luat ca sa nu am probleme si sa mearga ok dupa acest stagiu.

Adica o lista exacta cu ce trebuie luat si care sunt bune. Repet m-am uitat si eu pe net dar nu ma pricep asa bine sa stiu exact ce duze , ce ambreiaj si ce turbine exact.

Daca este cineva care ar putea sa imi arate si mie .....nu pot decat sa ii multumesc din suflet.

Link către comentariu

cel mai bine este sa contactezi un tunner ...o sa iti zica exact ce piese iti trebuie si in functie de cati bani bagi ai sa vezi cati cai poti sa scoti...

Link către comentariu

Salutari tuturor,la un passat 2.5 diesel 180 cai cod motor BDH ce injectoare sau daca se poate ce duze as putea sa pun pentru a mai adauga niste cai?Va mutumesc anticipat ptr raspuns.

Link către comentariu

Daca montez duze de 0.260 pe masina din semnatura si cu un soft de la TCM,am inteles ca sunt ft priceputi baietii,reusesc sa scot de la masina din semnatura un 220-230 cai???Rog pe Domnu Voinea daca ma poate indruma,la ce presiune trebuie reglate injectoarele cu aceste duze???Va multumesc anticipat pentru raspuns

Link către comentariu

Salutari tuturor,eu am un ALH de 90 caluti,ati facut un calcul pentru imbunatatirea puterii cu injectoare sau duze de ASV si resoftare cam cat ar costa si daca merita!Multuesc.

Salutari tuturor,eu am un ALH de 90 caluti,ati facut un calcul pentru imbunatatirea puterii cu injectoare sau duze de ASV si resoftare cam cat ar costa si daca merita!Multuesc.

Link către comentariu

• 1 month later...
  • 1 month later...

Salutare, am un chiptuning la masinuta din semnatura facuta la Voinea,upgrade la turbina facut la Haplea adusa momentan la 125-130 cp teoretic,as vrea sai schimb diuzele ,nu inteleg ,cele de la Bosio PP520 de cate feluri sunt si de care ar trebui sa-i pun sa ajung la 170 CP?

mersi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!