Jump to content

Aparat De Presiune - Cu Apa

WRC
 Share

Postare recomandată

Am auzit azi de la cineva, ca toata spuma activa ce se comercializeaza in RO, are soda caustica, ce polueaza si matuieste vopseaua. In UE, nu se mai vinde asa ceva. Sa fie real?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asta cu matuitul vopselei mi-a fost confirmata si mie de cativa baieti de la spalatorii, dar cica is de mai multe feluri si aceste spume active, difera PH-ul ..., tot cei cauciuc ii afectat in timp de aceasta spuma...Dar daca se foloseste la fiecare spalare ceara lichida si periodic ceara solida vopseaua ii protejata.

Link către comentariu

Am cumparat modelul asta:

16062008001.jpg

Are 2600W, 570L debit, 145 Bari si efectiv sableaza :icon_thumright: , uitati-va in pozele de mai jos ce am facut cu el

16062008003.jpg

aici am dat pe o tabla pe care era beton uscat

16062008004.jpg

am dat jos coaja de pe saracu copac

16062008005.jpg

Link către comentariu

Vad ca s-a discutat foarte mult pe tema acestor aparate de spalat si a tipului de lance folosit pentru a iesi spuma ca la spalatorii.

Pentru a iesi spuma de la spalatorii, poate chiar mai bine, posesorii aparatelor de spalat de tip Bosch Aquatak au nevoie de o lance separata:

http://www.autobritedirect.co.uk/shop/prod...roducts_id=1207

Atentie, aceasta lance este pentru aparatele Karcher, deci, pentru a putea fi folosita la Bosch este nevoie de un adaptor. Acest adaptor a fost produs de Bosch si are urmatorul part number: F016800226 (Adaptor pentru accesorii Karcher la Bosch). Nu stiu daca Bosch il mai produce sau nu, adaptorul a fost retras de pe site-ul Bosch Romania. Oricum il mai puteti gasi la unii distribuitori Bosch de la noi. Eu l-am luat pe al meu de la Tora Resita.

Atasez o poza cu adaptorul si lancea respectiva.

Pot spune ca pana acum nu am gasit in comert un sampon auto care sa nu faca spuma ca la spalatorie cu aceasta lance.

post-11818-1213742882_thumb.jpg

post-11818-1213742982_thumb.jpg

Link către comentariu

adi_bm cat a costat si de unde l-ai luat.

La o asemenea presiune face rau lacului de pe masina in vreun fel?

Link către comentariu

Cel de Sus, de unde ai luat lancea aia ??

mai multe informatii tehnice poti da? in principal m-ar interesa daca exista cumva un model de Karcher cu care nu functioneaza :)

Link către comentariu

Eu am luat-o de la autobritedirect (site-ul mentionat in postul precedent). Nu stiu daca sunt modele Karcher cu care nu functioneaza, nu toate accesoriile Karcher folosesc acelasi tip de conector prin care se leaga de pistol?

Link către comentariu

ma gindeam ca nu ar functiona prea bine la presiunea aparatelor Low entry :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

adi_bm cat a costat si de unde l-ai luat.

La o asemenea presiune face rau lacului de pe masina in vreun fel?

Din franta a fost adus, aprox. 500 euro. Cu o lance speciala(din pachet) care are o duza rotativa si concentreaza jetul de apa (se foloseste la spalat si sablat alte lucruri decat masina) am facut ce ai vazut in pozele de mai sus, pt masina are alta lance cu debit reglabil care distribuie altfel jetul...

Link către comentariu

• 1 month later...

Se poate comanda de undeva?As dori sa achizitionez si eu acest aparat

Link către comentariu

• 6 months later...

Mi-am cumparat de curand un Sthil RE107 - 890,-lei, in primul rand pentru dispozitivul de spumare ( excelent ) si pentru furtunul de presiune lung de 8 m - nu mai trebuie sa car aparatul dupa mine. Pentru masina are si lance cu debit reglabil.

Cu prima ocazie o sa incarc si niste poze.

Link către comentariu

mersi pentru raspuns.

mi-as cumpara si eu ceva insa pana in 500 RON ca mai mult nu stiu daca renteaza.... ce imi recomandati la banii astia? am auzit ca KARCHER sunt peintre cele mai bune....gasesc undeva pana in 500 RON?

Link către comentariu

Eu mi-am luat un Karcher 2.38 , din Praktiker parca si a fost undeva pana in 350 RON, odata cu el am primit si doua lance si un filtru de apa.Sunt multumit de performantele lui , are 1400W si 110 bari , chiar are o presiune arhisuficienta pentru ce il folosesc eu.Recomand sa folositi samponul Karcher care curata murdara de pe masina si fara frecare cu perie.Per total sunt multumit de investitia facuta si recomand Karcher.

Link către comentariu

Dar oare stie cineva, un aparat de spalat care sa aiba si un oarecare rezervor de apa (5-10 litri), nu se gaseste ca nu toti locuim la curte sau la parter, sa putem scoate furtunul pe geam.

Link către comentariu

Aparatele acestea sunt bune dar nu fac minuni. Pana nu am pus mana pe burete nu a iesit cum trebuie

Link către comentariu

Mersi pentru sugestie. Depinde foarte mult de detergentul pe care il folosesti. Practic ala e cel care imoaie jegul de pe masina.Am inteles ca la genul asta de aparate , pentru rezultate bune trebuie folosit sampon activ.

@Blacka -- aparatul face spuma destula? in sensul ca am auzit ca nu stiu ce trebuie sa mai cumperi ca sa faca spuma aia "bogata" ca altfel scoate un fel de apa cu clabuci...

Link către comentariu

nu face spuma de consistenta celei de la spalatorie , este mai apoasa , nu prea are clabuci.Eu mai dau si cu buretele dupa ce am dat spuma pe masina , doar ca sa fiu sigur ca iese bine.oricum vazusem pe undeva o perie speciala de karcher , care cand trecea jetu de apa prin ea se rotea si am auzit k peria aia impreuna cu un sampon bun face minuni ,ramane de vazut pe unde o gasesc.

Link către comentariu

eu am un bosch aquatek 10 ... vro 250 ron de la metro, inlatura doar grosul insa ramane dunga de mizerie...adic vrei calitate la 250 ron??aia de la spalatorie nu au aparate ce costa 3 lei din targ.... asta e... aparatul meu cica scoate 100 bar, are bidon de sampon separat .

eu il folosesc la inmuierea jegului, la samponare si limpezire...restul il fac cu un buret f gros si o galeata de apa, apoi piele sintetica.

de unde iau niste ceara auto sau solutie de cauciucuri?

cu stima,

Modificat de GAD
Link către comentariu

ceara si solutii pentru cauciucuri la preturi rezonabile se gasesc in selgros unde ai de unde alege

Link către comentariu

Eu am Bosch aquatac 110 plus . E destul de bun, a costat in jur de 650-700 ron . Nu spala ca cel de la spalatorie care au jet puternic , dar merge .

Link către comentariu

A folosit cineva Black & Decker pana acum? Eu mi-am luat azi unul din Metro : Black & Decker PW1500 SP. Nu am apucat inca sa-l testez . Am auzit multe lucruri negative la adesa Black & Decker....binenteles dupa ce l-am cumparat :D . Sa vedem cum merge si sper sa nu am probleme......Totusi daca stie cineva ceva despre marca astept opinii

O sa va tin la curent cu functionarea lui

Link către comentariu

A folosit cineva Black & Decker pana acum? Eu mi-am luat azi unul din Metro : Black & Decker PW1500 SP. Nu am apucat inca sa-l testez . Am auzit multe lucruri negative la adesa Black & Decker....binenteles dupa ce l-am cumparat :D . Sa vedem cum merge si sper sa nu am probleme......Totusi daca stie cineva ceva despre marca astept opinii

O sa va tin la curent cu functionarea lui

(Black&Decker, in spatele acestui brand se afla aceeasi companie care produce marca DeWALT )= CALITATE .

Link către comentariu

Am cumparat si eu saptamana trecuta un Bosch Aquatak 110 plus si la prima utilizare am pus sampon auto diluat in rezervorul respectiv si am pulverizat cu lancea cu care se spala masina la presiune joasa. Dupa ce s-a terminat samponul cred ca s-a infundat duza de la lance pentru ca nu mai are jet deloc. Curge foarte incet. Cu celelalte capete merge normal. Nu stiu ce sa ii fac. Are cineva idee? Va multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!