Jump to content

Subaru Impreza Wrx Sti Vs Mitsubishi Lancer Evo

Golf TDI
 Share

Postare recomandată

Eu sint prea surd deja ca sa aleg o masina dupa sound.Deci,din motive de 4x4 si alte finetzuri,Evo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

niste preturi?

din cate stiu este mai scump evo nu?

nici nu vreau sa ma gandesc ce zenzatii ai in masinile astea atunci cand le dai cox :) totusi as alege evo ca sunt mai rare, asa subaru am mai vazut, chiar m-am urcat intr-unul vreo 2 minute, dar in evo nu am avut ocazia

tare fimuletul

Modificat de ygor
Link către comentariu

La pret sunt tot cam pe acolo, cca. 31000 euro pret CIP, plus ca mai poti discuta si de un discount. Nu pretul face aici diferenta ci preferintele personale.

Link către comentariu

La pret sunt tot cam pe acolo, cca. 31000 euro pret CIP, plus ca mai poti discuta si de un discount. Nu pretul face aici diferenta ci preferintele personale.

vai man vad ca in profil scrie un evo 9 este adevarat?conduci asa ceva? :)

Link către comentariu

ohooooo

cand ma dai si pe mine cu el? :huh: il ai de mult?ai probleme cu el?zii mai multe de el ce il tii asa scuns?

cred ca rupe benzina dar si merge :lol:

Link către comentariu

si eu tot pe EVo...si asta pentru ca oricat de rasat ar fi motorul de Subaru....singurele boxere care imi plac sunt Porsche si BMW....punct.

@Nexi...nu e furaciune dupa Audi...ia uite aci o masina (tot Mitsu) prezentata cu un an juma' inaintea lui Iroq.....si spune dupa aia ce parere ai....

Mitsubishi%20Concept%20Sportback%205.jpg

si

20051207-picture.jpg

A doua e de la salon de la Frankfurt in 2005.....am si poze ...originale drept dovada :)

Link către comentariu

vai man dar ce cauta acolo PRNDSSVGFYTT ce sunt alea? cutie automata DSG marog ce o fi aia?

nu este manual?Pacat daca este asa ca parca tot o manula are mai mult farmec.

gata nu sarisit pe mine cu tot felul de comentarii: stii domle ca este de aia care schimba in 0,0002 s si bla bla bla.

post-5514-1177857232_thumb.jpg

Modificat de ygor
Link către comentariu

Noul Evo X va avea si cutie automata si multe alte schimbari radicale, ce pe mine nu ma incanta. Nouale pe care-l conduc e superb. Nu stiu daca ajung prin Iasi sa te plimb. Si suntem off-forum, btw...

Link către comentariu

Daca nu ii pun manuala nu or sa vanda mai nimic...sincer de ce sa dai banii pe Evo daca ti-e lene sa conduci ?

Link către comentariu

Cutia automata o fii varianta pentru State.

tazz: Nu stiam pozele alea. Posibil sa fie ideea lor. Cind am vazut fata cu farurile si grila mare, mi s-a parut ca seamana cu Audi, atita tot.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

nu am avut ocazia sa"pipai"vreun model din cele doua,dar daca ar fi sa ma iau strict dupa impresia creata de designul exterior,as alege impreza wrx.mi se pare mai bine legata.nu am citit despre performante,ma refer strict la exterior.mitsubishi mi se pare mai coltzuroasa.nush...

Link către comentariu

• 1 year later...

Nu ca as inclina balanta spre Subaru dar filmuletul asta e tare rau, merita vazut pina la capat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!