Jump to content

Mi-am Lovit Pragul


ayk
 Share

Postare recomandată

ieri, cautind un loc de parcare in frumosul meu oras, nu am observat o bucata de beton uriasa, inalta de vreo 30cm, care acoperea un canal, si am infundat usor pragul din partea dreapta a masinii :Driver: .

acum am doua posibilitati. una mai ieftina de al indrepta, antifona si revopsi integral, operatie estimata de mester la vreo 300RON sau pot sa-mi pun praguri de fibra care probabil ma vor costa cu tot cu vopsit spre 900RON. sincer din motive financiare asi opta pentru prima varianta, dar nu am certitudinea ca va iesi asa cum imi doresc. habar n-am cum se poate indrepta un prag.

voi ce ati alege din cele doua posibilitati?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mergi la un service/vopsitorie care are si laborator, sa iti ia probe de vopsea si sa iti prepare ei vopseaua si atunci o sa iasa impecabil...nu o sa se vada diferenta.

Pragul se indreapta in felul urmator...se fac gauri mici in tabla si se trage cu un fel de carlig, pana revine la normal. Apoi se chituieste si se vopseste. Vopseaua e 50 ron 100 gr...iti trebuie 2-300 gr.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu vrei gauri, mai exista o metoda, prin care se sudeaza o tija metalica de prag in locul in care este infundat, apoi se trage de ea pana ajunge la linie. Se repeta operatiunea in toate locurile infundate, la sfarsit se polizeaza si se revopseste. Preferi asa?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

atelierele de tinichigerie care se respecta au un fel de ventuza cu care se trag pragurile(si nu numai),nu se intervine cu flacara deloc.am un prieten care prin aceasta metoda si-a facut pragul la un G5.(si era destul de infundat)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu le-am facut la pbn si au iesit super ok...dar exista un dezavantaj..se vor sabla foarte rapid dupa ce le vei face daca nu ai sorturi la masina..asa am patit eu.Zic sa te duci cu incredere la un serice k lumea si vor iesi k noi fara probleme!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc pentru sfaturi. imi place ideea cu ventuzele. unde am intrebat eu mi s-a cerut 100 RON pe sudat cirlige si tras pragul afara, 100 RON vopsit si antifonat, 70 RON 100g vopsea perlata, 30 RON antifon la tub.

vreau sa ma mai interesez in legatura cu tehnologia cu vetuze. pragul nu e foarte infundat, dar se vede fara sa te chinui. practic o bucata de fier beton, care atirna din blocul de beton, mi a infundat pragul cca. 1,5cm.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce franz de "ventuze" pot trage un profil semicilindric infundat, cu o raza a infundaturii de 5-9 cm??? pe ce suprafata plana pot actiona alle si cum pot realiza o forta de tractiune de aprox 600kgf???

Solutia cu tije sudate e singura viabila in cazul de fata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!