Jump to content

Cum sa fixez ornamentele laterale cromate?

Broscarul amator
 Share

Postare recomandată

Broscarul amator

Pentru ca nu mai am clemele de tabla care intrau pe ornamentele laterale vreau sa va intreb , daca ati trecut prin situatia asta, care este cea mai "eleganta" 8) metoda de prindere a acestora pe carapace?Sa fac alte cleme de tabla, sa le inlocuiesc cu altceva, dar cu ce? :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ai putea sa folosesti ornamentele alea turcesti care se gasesc pe piata cu gramada, si care se lipesc pe caroserie. eu cred ca este cea mai buna solutie.... :ok:

Link către comentariu

Tu ai ornamentele late sau cele subtiri?

Link către comentariu

Broscarul amator

Subtiri. Ai vreo idee? Eu am gasit niste chestii ( un fel de chiplinguri)dar imi ramane un mic spatiu intre ornament si caroserie.

Link către comentariu

Am eu ce iti trebuie. Clipurile de plastic. 5 Euro/kit+transport din Cluj. Spune de cite ai nevoie.

Link către comentariu

cred ca merg lipite cu silicon pentru instalatii sanitare :lol: .. exista in mai multe variante si culori :ok:

Link către comentariu

Broscarul amator
Am eu ce iti trebuie. Clipurile de plastic. 5 Euro/kit+transport din Cluj. Spune de cite ai nevoie.

Din cate imi amintesc sunt 4 la fiecare ornament si sunt 6 ornamente pt care am nevoie (la capota am reusit sa le recuperez pe alea vechi). Daca ai spune-mi cum sa procedam :ok:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!