Jump to content

SURUB IN LOC DE NIT?

sabin
 Share

Postare recomandată

cand am vrut sa imi pun sabotii de frana pe spate am descoperit ca limba (nu stiu cum sa-i spun altfel) :12: de care este prins cablul de la frana de mana este prins cu un nit cu tija de 8 mm pe care l-am scos dar de pus la loc nu am mai gasit sa cumpar. intrebarea este : pot sa iau un surub care nu este filetat pana la baza si care are diam. de 8 mm , sa il tai la dimensiunea corespunzatoare si sa il bat cu ciocanul la fel ca un nit oarecare? daca da va rog sa mai imi spuneti si cum se bate nitul a.i. sa iasa o treaba de calitate satisfacatoare.

va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

din cate stiu eu acolo este un , sai spunem nit dar nu e nit, care este blocat de o siguranta. poti sa il inlocuiesti cu un surub dar pe care sa pui 2 piulite astfel incat sa nu se desfaca, sau sa pui 1 piulita autoblocanta, din aceea cu plastic pe filet (se gasesc in bricost...re)

Link către comentariu

probabil ca cine a avut masina inainte i-a pus nituri cand a schimbat sabotii pt ca eu nituri am scos. la surub cu piulita m-am gandit si eu dar am inteles ca daca am filetul dintr-o parte in alta acesta se uzeaza destul de repede si imi capata joc limba ceea ce nu vreau sa mi se intample la frane, iar un surub care sa nu aiba filet pe portiunea aia salbe sanse sa gasesc in timp util.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!