Jump to content

Rabatare Oglinzi Dupa Incuierea Usilor

Crista_Silviu
 Share

Postare recomandată

parca trebuie modificata instalatia de la calc de usa la oglinda - mufa de pe fata de usa - la B5.5.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

21

• pavy

15

• Crista_Silviu

12

• ninu

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

La mine nu a trebuit modificat nimic, am schimbat calculatoarele de usi, oglinzile si butonul si functioneaza perfect.

Link către comentariu

nu mai imi aduceam aminte la B5.5.... ultimele facute au fost pe la Audi.. b7, b8 - la alea nu a trebuit tras nimic.

Link către comentariu

• 2 months later...

va salut.

legat de oglinzile rabatabile din telecomanda cu releul 361.stie cineva cum trebuie conectate?

eu am conectat dupa acea schema ce circula pe forumuri si la inchidere/deschiderea masini oglinzile pliaza si depliaza dar NU mai functioneaza reglajul electric al lor si rabatarea din buton...ma poate ajuta cineva care a realizat??

Link către comentariu

• 4 months later...

Salut!am si eu o intrebare...pana la urma a gasit cineva rezolvare la rabatarea oglizilor? de si mie pe VAG nu imi da nici o eroare si imi arata ca rabateaza ..dar ele nu se rabateaza...care sa fie pb??

Link către comentariu

Poate ai oglinzi fara rabatare. Ai verificat in oglinda sa vezi daca ai motoras de rabatare?

Link către comentariu

Salut!am si eu o intrebare...pana la urma a gasit cineva rezolvare la rabatarea oglizilor? de si mie pe VAG nu imi da nici o eroare si imi arata ca rabateaza ..dar ele nu se rabateaza...care sa fie pb??

posteaza codul calculatoarelor de usa, care le ai pe masina, sa vedem daca ai sau nu, pliere electrica la masina.

Poate ai oglinzi fara rabatare. Ai verificat in oglinda sa vezi daca ai motoras de rabatare?

cel mai des intalnit.... defect...

Link către comentariu

are motoras are de toate numai pe dracu n-are :))m-as mira sa nu mearga totusi e highline..stiu doar ca avea o singura eroare pe modulul de confort...cum ca nu e codat cum trebuie..si nici geamurile nu se inchid sau deschid din cheie..doar daca bag cheia in incuietoare...

Link către comentariu

1. Nu are nicio legatura echiparea masinii - majoritatea Highline-urilor de la B5 si B5.5 nu au pliere electrica oglinzi.

2. Nu are legatura codarea modulului confort.

3. Posteaza codul motorasului... ca normal ca are... dar in functie de codul piesei iti zic daca e cu pliere sau nu - eu zic cam 90% ca nu ai si ca, in momentul in care a schimbat butonul de reglare oglinzi, a pus unul cu pliere... majoritatea celor fabricate in China, asa sunt.

4. Normal ca nu iti coboara/urca geamurile din telecomanda - functia se numeste roll up/roll down, se poate activa cu VdsPro la tine si interfata seriala - nu vine activata de fabrica.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

• 3 months later...

La trecerea de la oglinzi normale la cele cu rabatare electrica, ca sa funcționeze rabatarea, trebuie schimbate neapărat calculatoarele de uși sau merg adaptate cele de pe mașină? Ce cod au cele care suporta rabatare electrica?

Link către comentariu

LA tipul tau de masina trebuie schim,bate.

Link către comentariu

Pavy,nu se potrivesc fizic din cauza prinderilor pe usi sau functiile lor difera?Eu am facut o adaptare,dar la calculatoare fara oglinzi rabatabile (nu stiu daca difera),in sensul ca am mutat placa cu circuite de la o masina cu volan pe dreapta (cea unde sunt comenzile pe usa soferului) in carcasa de pe stanga si cu mare atentie am facut-o fara improvizatii sau adaptari,mai greu a fost sa inchid carcasa,dar cu atentie am reusit si nu e nicio problema ,totul functioneaza normal,trebuie avut mare grija pt a etansa carcasa bine sa nu intre apa acolo.

Link către comentariu

La trecerea de la oglinzi normale la cele cu rabatare electrica, ca sa funcționeze rabatarea, trebuie schimbate neapărat calculatoarele de uși sau merg adaptate cele de pe mașină? Ce cod au cele care suporta rabatare electrica?

automat, deoarece - in afara de diferentele legate de software - le lipsesc componente de pe 

se potrivesc de pe masina cu volan pe dreapta ?

Pavy,nu se potrivesc fizic din cauza prinderilor pe usi sau functiile lor difera?Eu am facut o adaptare,dar la calculatoare fara oglinzi rabatabile (nu stiu daca difera),in sensul ca am mutat placa cu circuite de la o masina cu volan pe dreapta (cea unde sunt comenzile pe usa soferului) in carcasa de pe stanga si cu mare atentie am facut-o fara improvizatii sau adaptari,mai greu a fost sa inchid carcasa,dar cu atentie am reusit si nu e nicio problema ,totul functioneaza normal,trebuie avut mare grija pt a etansa carcasa bine sa nu intre apa acolo.

fizic se potrivesc... de la usa stanga la stanga, de la dreapta la dreapta - in schimb difera software la ele, nu am verificat si hardware.

software mai mult ca sigur le putem face, prin rescrierea eepromului, trebuie vazut si diferentele de pe placa de baza a fiecaruia.

Link către comentariu

În concluzie, iau oglinzile și calc de uși de pe mașină de Anglia? Sau iau doar oglinzile și caut calc de uși de pe mașină cu volan pe stânga?

Link către comentariu

CAsa nu te complici prea mult, cauta calc si oglinzile de pe o masina de Europa.

CA oglinzile sigur nu se potrivesc,au unghiurle dintre brat si masina diferite.

Link către comentariu

Poate nu m-am facut inteles,placuta cu circuite de la sofer,masina cu volan pe dreapta,am mutat-o in carcasa de pe partea stanga,ce-i drept tot la masina cu volan dreapta,pe partea pasagerului cum ar  veni.Operatiune facuta la schimbarea  volanului de pe dreapta pe stanga.

Link către comentariu

În concluzie, iau oglinzile și calc de uși de pe mașină de Anglia? Sau iau doar oglinzile și caut calc de uși de pe mașină cu volan pe stânga?

cauta/cumpara de la masina cu volan pe stanga - asa nu te mai chinui cu transformari  (inclusiv la oglinda de pe dreapta....)

Link către comentariu

Păi de mașină cu volan pe stânga nu găsesc nici măcar simple, fără rabatare electrica. Și dacă e unghiul puțin diferit la brate nu se poate regla din sticlă să se vadă corect în oglinzi? Iar calculatoarele din uși de ce nu se potrivesc? Ce importanta are pe ce parte e volanul? Acțiunea e aceeași. Dai de buton și se pliază oglinzile.

Link către comentariu

no, acum sa ne si explicam.... 

unghiul oglinzii stanga o sa fie ca naiba, chiar cu sticla la maxim in interior, tot nu vezi ok....

calculator usa ? tu zici ca actiunea e aceeasi - corect - dar cate butoane ai pe usa stanga a ta (sofer) si cate ai pe usa stanga la o masina cu volan pe dreapta (unul....).... si vice versa - deci, masina ta are comunicatie pe can, fiecare calculator are un cod la care raspunde.... deci, nu merge.

sunt destul de rare dar nu imposibil de gasit.

Link către comentariu

Cele cu motor de 2.5 au mai des asemenea dotari, eu tot de pe un 2.5 fost taxi am luat.

Link către comentariu

• 8 months later...

Buna seara!

Am montat pe masina oglinzile si calculatoarele usilor ca sa se rabateze din buton! Toate bune functioneaza tot, problema a aparut in momentul in care am incercat sa conectez releul 361 pentru pliere la inchiderea din telecomanda !

Am incercat dupa schema sa leg firele de comanda motorase oglinzi in mufa de la oglinda de la sofer pinii 1 si 2, comanda la pinul 28 de la motorasul de la macara , + si - legate iar celalalt fir indiferent unde il leg nu are efect ( am gasit 2 scheme: 1 spune ca se leaga la pinul 3 al stecherului de la oglinda sofer, iar cealalta la pinul 5 ) . Cu el sau fara el legat (firul) se pliaza doar oglinda de la sofer din telecomanda , iar cea de la pasager merge doar din buton ( oglinda de la sofer nu merge actionata din buton cu releul 361 cuplat.)

Aveti careva idee pe unde sa umblu ca sincer nu ii dau de cap .... 

Multumesc ! 

Link către comentariu

• 1 year later...
On 2/5/2015 at 3:07 AM, totolin said:

va salut.

legat de oglinzile rabatabile din telecomanda cu releul 361.stie cineva cum trebuie conectate?

eu am conectat dupa acea schema ce circula pe forumuri si la inchidere/deschiderea masini oglinzile pliaza si depliaza dar NU mai functioneaza reglajul electric al lor si rabatarea din buton...ma poate ajuta cineva care a realizat??

imi poti trimite si mie schema ? am oglinzi electrice de pe un superb, am passat b5.5 2004 si pe langa oglinzi, am luat si un releu 361 si vreau sa le pun, doar ca nu stiu cum , nu gasesc acea schema electrica .. 

Link către comentariu

• 6 months later...

Buna seara! Exista compatibilitate între oglinzile  de skoda superb 3U4 și B5.5?

As vrea sa pun oglinzi rabatabile electric de pe un Superb pe Passat.

Multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!