Jump to content

Rabatare Oglinzi Dupa Incuierea Usilor

Crista_Silviu
 Share

Postare recomandată

Stie cineva daca oglinzile cu rabatare electrica sau motorasele lor de pe un Audi a6 2004 pot fi montate pe un Passat din 2004 sau adaptate cumva si daca da ce anume am nevoie de pe masina donatoare:)?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

21

• pavy

15

• Crista_Silviu

12

• ninu

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu merg.

Modificat de C o s m i n
Link către comentariu

salutare, am si eu nevoie de un cod de sasiu pt un vw passat b5.5 dintre anii 2002-2005 care sa aibe montat din fabrica oglinzi electice RABATABILE. vreau codul pt k nu pot da comanda la un modul de confort care se afla in usa de la sofer deoarece masina mea nu are oglinzi electrice rabatabile si pe codul masini mele nu merg. Va multumesc!

Link către comentariu

Salut cauta-l pe colegul Chocko,passatul lui are oglinzi rabatabile electric.

Link către comentariu

Salutare Jeorge despre ce cod ii vorba unde il gasesc? Eu te pot ajuta ca am  rabatabile din fabrica pe High linul meu. Le-am si dat jos pentru ca oglnda de pe partea soferului carie cand se inchide si cand se deschide se deschide prea tare si pusca ceva. Am incercat sa o repar da are un sistem foarte tampit! Nu am intales mare lucru.

Cineva a reparat asa ceva!?

Have a good time

Link către comentariu

ninu,omu a cerut o serie de sasiu.

e chestia aia cu wvwzzz...

va salut!

Link către comentariu

Buna, nu am net bun si imi apare in reprize, infine ...

Nu cred ca te ajuta: WVWZZZ3BZ2P017166

MVW55D2EX676

passat B5.5 Carat (Highlinul de Franta) din 26.06.2001

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un link sau o vorba buna, cum pot sa repar o oglinda rabatabila care inca functioneaza dar motorul suna chiar dupa ce se inchid si deschide si pusca ceva la inchidere etc.

Multumesc

Have a good time

Link către comentariu

• 2 months later...

Sistemul de rabatare electrica  al oglinzilor se afla in oglinzi ??? sau undeva in usa,parca ceva calculator daca bine imi aduc aminte.??? :(

Link către comentariu

motorasul.... in oglinda - de fapt, pe bratul ei. Calculatorul de usa gestioneaza plierea.

Link către comentariu

Aham,deci numai cu oglinzile,fara calculatorul de usa nu am ce face?Imi trebuie si calculatorul de usa.

Link către comentariu

corect... calculatoarele de usi compatibile, oglinzile si butonul

Link către comentariu

si scaunele electrice cu memorie pentru  oglinda pasager. Are optiunea aia care cand dai in spate (marche arrier) se lasa in jos pentru a vedea bordurile.

Cred ca de acolo ii gerata? Nu Florin? De ce mie cateodata nu mai revine la loc normal de mers inainte?

Inca nu am rezolvat problema cu oglinda soferului. Se baga cineva sa ma ajute contra cost . :icon_geek:

Have a good time

Link către comentariu

Ninule, incearca sa postezi mai corect, ca sunt tot o varza posturile tale.

Gandeste-te ca mai au si altii de citit, nu numai tu.

Link către comentariu

Asteptam traducerea...... nu mai revine oglinda ? trebuie vazut de ce nu ii mai da comanda sa o ridice - oricum, ii da comanda cand mergi cu fata, atunci o ridica, nu ?

Link către comentariu

Buna,

Scuze, eram la munca ... deci cand comutatorul de pe usa de oglinzi ii pe pozitia R si vreau sa merg cu masina in spate, oglinda din retrovizorul de pe partea pasagerului se coboara sau urca etc dupa cum am reglato. La mine  functioneaza dar cand o scot din viteza si o bag in treapta intai nu revine oglinda singura la pozitia de mers cu fata.

Intrebarea ii de ce? sau de la ce.

Si mai sus am vrut sa ii raspund (adaug) colegului "terminatoru"  ca daca vrea si optiunea asta are nevoie de scaune cu memorie.

Have a good time

Link către comentariu

Pentru ca o sa revina cand depasesti 15kmh.

Link către comentariu

- oricum, ii da comanda cand mergi cu fata, atunci o ridica, nu ?

. La mine  functioneaza dar cand o scot din viteza si o bag in treapta intai nu revine oglinda singura la pozitia de mers cu fata.

Intrebarea ii de ce? sau de la ce.

Pentru ca o sa revina cand depasesti 15kmh.

Exact.

si, Ninu... nu-i trebuie scaune cu memorie ca sa faca oglinzile pliabile.

Link către comentariu

Ok, 

Multumesc de timpul acordat, o sa incerc desi cand am cumparat masina nu era asa. Scuze de off.

Have a good time

Link către comentariu

Ba da. Doar ca nu ai obsrvat tu.

Sent from my  using Tapatalk.

Link către comentariu

• 2 months later...

Buna,

Deci nu merge pentru ca switchul din yala nu mai functioneaza si deci nu mai merge nici memoria in oglinda asta am dedus eu, nu imi mai merge plafoniera etc etc si cred ca din cauza asta nu mai merge nici oglinda mea cu memorie etc. Desi nu-i foarte logic. Sau?

Oricum am mers mult cu spatele si nu imi functioneaza optiunea, deci asta ar fi singura explicatie. Oricum nici o baliza si nici un vag com nu mi-a dat nici o eroare, numai pe bosch cum ca nu ii dotata masina OEM cu aceasta optiune, ceea ce-i imposibil.

Have a good time

Link către comentariu

• 5 months later...

Ciao colegii! am o problema....am masina din semnatura.....am sesizat ca nu pot regla electric si nici nu se incalzeste oglinda exterioara stanga.Am dat fata de usa jos sa controlez la mufa si am constatat ca nu este conectata oglinda deoarece mufele nu se potrivesc si anume una este mai lunguiata iar cealalta mai patratoasa.....intrebarea mea este pot face modificare sau adaptare pt a le conecta?nu cred ca este cazul sa schimb oglinda.....daca stie cineva care ar fi metoda sa o rezolv,va multumesc! o zi buna!

Link către comentariu

Buna,

Deci nu merge pentru ca switchul din yala nu mai functioneaza si deci nu mai merge nici memoria in oglinda asta am dedus eu, nu imi mai merge plafoniera etc etc si cred ca din cauza asta nu mai merge nici oglinda mea cu memorie etc. Desi nu-i foarte logic. Sau?

Oricum am mers mult cu spatele si nu imi functioneaza optiunea, deci asta ar fi singura explicatie. Oricum nici o baliza si nici un vag com nu mi-a dat nici o eroare, numai pe bosch cum ca nu ii dotata masina OEM cu aceasta optiune, ceea ce-i imposibil.

Have a good time

trebuia sa functioneze oglinda..... nu are treaba - plus ca vede usa inchisa.

Link către comentariu

Nu merge cu toate ca am reparat " swichul" am gasit altele oricum deci nu ma mai stresez, curand am sa le montez si sper ca totul sa revina la normal.

Link către comentariu

Normal ca nu merge, deoarece nu au legatura.... atata timp cat tie iti vedea usa inchisa.

Link către comentariu

• 8 months later...

Salut. Daca imi achizitionez oglinzi rabatabile electric, cu tot cu calculatoarele din usi, ar mai fi nevoie de ceva modificari? Mufele se potrivesc? Mai sunt necesare ceva lucrari la instalatia masinii?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!