Jump to content

Rabatare Oglinzi Dupa Incuierea Usilor

Crista_Silviu
 Share

Postare recomandată

Stie cineva daca exista o setare cu VAG-COM pentru rabatarea automata a oglinzilor dupa incuierea usilor? Sau se poate adapta ceva? Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

21

• pavy

15

• Crista_Silviu

12

• ninu

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu cred sa existe setare VAG pt ca nu cred ca exista motoras.

Cat despre adaptare, eu unul n-am auzit...

Link către comentariu

Daca nu ma insel exista rabatare electrica la B5.5, trebuie doar sa se potriveasca

Link către comentariu

Am optiunea de rabatare am si motorase dar trebuie comutat manual de la buton...ma gandeam ca trebuie sa existe o setare undeva sa se rabateze si automat dupa incuierea usilor...ma gandesc ca se poate pune pe functia de aux a alarmei deoarece acum am pe aux2 aprinderea farurilor...trebuie apasat in acelasi timp pe doua dintre butoanele telecomenzii iar farurile se aprind...sper sa se poata seta cu vag-com rabatarea oglinzilor...ca sa folosesc telecomanda originala a masinii.

Link către comentariu

Daca inteleg eu bine ai oglinzi rabatabile din fabrica?,atunci prin functia de inchidere ar fi trebuit sa mearga(apasat mai mult de 5 secunde).

Link către comentariu

Sa inteleg ca ar trebui sa tin apasat cam 5 sec pe butonul de inchuiere usi de la telecomanda originala?

Link către comentariu

Am incercat si tot nu vrea...trebuie lasat butonul de reglare a pglinzilor in pozitia rabatare dupa scoaterea cheii din contact? sau trebuie sa mearga oriunde ar fi indreptat butonul?

Modificat de Crista_Silviu
Link către comentariu

@Geogvn Multumesc mult esti un boier. ramane sa dau o bere cand mai trec prin Buc :lol:

Link către comentariu

de unde fac si eu rost de astfel de motorase? sau sunt cu tot cu oglinda ca nu ma pricep deloc

Link către comentariu

stai sa ne intelegem: la unmele modele B5.5 se putea pune optiunea de rabatare electrica a oglinzilor. Acele modele au o pozitie suplimentara pe butonul oglinzilor - la opusul celei de dezaburire - Cand rasucesti comutatorul in acea pozitie se rabateaza oglinzile. Dar, aceste modele au motorase in soclul oglinzilor.

Daca nu ai pozitia de rabatare la buton - inseamna ca nu ai functia asta.

Trebuie sa schimbi oglinzile integral ca sa o poti avea

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Crista_Silviu

Am fosta la reprezentanta si mi-au spus ca nu se poate seta sa se rabateze oglinzile din telecomanda masinii...dar la seat exista aceasta optiune :) Sunt curios daca are cineva asa ceva pe passat!

Link către comentariu

la mine este butonul cu pozitia de rabatare a oglinzilor,dar nu functioneaza rabatarea..

Link către comentariu

Am fosta la reprezentanta si mi-au spus ca nu se poate seta sa se rabateze oglinzile din telecomanda masinii...dar la seat exista aceasta optiune :D Sunt curios daca are cineva asa ceva pe passat!

Poti face in felul urmator:

La modulul de comanda din usa sofer, o sa vezi ca comanda pentru selectia oglinzii (stanga sau dreapta) se face pe un singur pin al microcontrolerului de gestiune al usii sofer. Cum? Simplu. Intrarea este o intrare A/D si prin punerea la masa a 2 rezistente, cu valori diferite pentru stanga si dreapta, microcontrolerul isi da seama, dupa conversia A/D, care este oglinda selectata.

Acum, pentru rabatarea oglinzilor, trebuie puse AMANDOUA rezistente la masa, ca si cum ai selecta simultan si stanga si dreapta. In momentul ala, deoarece microcontrolerul vede o a treia valoare de rezistenta (evident cele 2 in paralel) interpreteaza o a treia optiune, cea de rabatare.

Solutia ar fi un mic releu pe iesirea aux, de care vorbeai, a alarmei care sa puna cele 2 rezistente, simultan la masa.

Asa o sa ai rabatare din telecomanda alarmei pe care ai montat-o ulterior.

Modificat de alex_pescaru
Link către comentariu

Crista_Silviu

Multumesc pentru indicatiile date, am sa-l rog pe cel care mi-a montat alarma sa puna pe aux1 rabatare oglinzi. Problema ramane la telecomanda din fabrica...nu exista nici o posibilitate de a rabata oglinzile din ea? sa renunt la idee :D

Link către comentariu

Mie nu mi se mai rabate decat o oglinda (cea de pe partea soferului).Cum nu cred ca s-a ars motorasul, ar putea cineva sa aiba si alte pareri? Multumesc!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Eu am pe buton pozitia de rabatare a oglinzilor dar nu merg rabatate.

Care sa fie motivul?

Trebuie activat de undeva?

Link către comentariu

Si eu am pe butonul de la oglinda pozitie de rabatare a oglinzilor dar nu functioneaza sau nu stiu eu cum sa-l fac sa mearga.

Este posibil sa trebuiasca sa fie activata aceasta functie.

Link către comentariu

Si eu am pe butonul de reglare a oglinzilor optiunea de rabatare. Aceasta functie poate fi activata doar cu contactul pus. Am incercat sa tin butonul de inchidere apasat, mai mult de 10 secunde, dar nu se rabateaza din telecomanda. Sa fie oare o setare din VagCom?

Link către comentariu

Spune-mi cum functioneza la tine, care este procedura?

Multumesc!

Modificat de C o s m i n
Link către comentariu

Cand trec butonul pe pozitia de rabatare (cea opusa incalzirii) ambele oglinzi se rabateaza langa usi. La trecerea butonului pe una din celelalte 3 pozitii, oglinzile revin la pozitia de dinainte de rabatare. Dar nu am reusit sa fac asta din telecomanda, doar manual, din buton.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!