Jump to content

Audi A8 4,2 Quatro(consum, Impresii,intretinere,etc)


cocos_san2000
 Share

Recommended Posts

cocos_san2000

Salutari.Audi a8 e masina mea de suflet.Ma tot bate gandul sa cumpar unul si tot stau in dubii.Acum va rog pe voi sa va dati cu parerea despre aceasta masina, care e consumul real,cum e cu intretinerea, s.a.m.d. Merci fain

Link to comment
Share on other sites

te-ai uitat de curiozitate ce impozit si ce asigurari platesti la motorizarea asta? :blink:

Link to comment
Share on other sites

tiberiuenache

Superba masina...daca nu ar fi cu vreo 10000E mai mult si intretinerea ceva mai scumpa ..as lua sigur una bucata...dar deocamdata trebuie sa ma multumesc cu un A4 ...(care nui deloc rea) ...dar in urmatorii 2-3 ani sigur ma aleg cu una...:)

Un bun amic are un A8 din 2003 (model 2004-..) motor 3.7 ...de consumat consuma cam 20l/100 in Bucuresti...la traficul de aolo ...insa nici el nu o lasa usor deloc cei drept...La drum intins...8-11 l/100km in functie de viteza ( 120-200km/h)...Dar senzatia...e extraordinara...la 200Km/h nici nu zici ca merge ...pluteste pur si simplu...A.A.suspension...

Consumambilele cred ca sunt usor mai scumpe decat la A4/A6 dar depinde de unde le procuri...El si-a luat 2 seturi de filtre din germania cand a cumparat-o si acu nu are treaba...Ulei o sa intre mai mult... :) ...in rest...pneurile sunt scumpe iarasi...jantele...etc...

Parerea mea e ca totusi ca si intretinere...merita sa dai 20% in plus fata de un A4/A6 pe consumabile (ceea ce nu f mult)ca sa conduci un A8...Plus ca daca nu esti casatorit...hmmm... ;)

Ahh..nu stiu impozitul cat este...?

Link to comment
Share on other sites

cocos_san2000

ok. Acum vreun posesor de A8 4.2 ma poate lamurii si pe mine cat plateste asigurare si impozit? Ca io nush ce sa zic, sunt bolnav pe masina asta.

Link to comment
Share on other sites

Eu ma gandeam la A8 cu motorizarea de 3.0 TDI

De diferenta de bani pun o gramada de optionale.... daca nu vor fi suficienti bani, o sa ma orientez spre A6 cu motorul de 3.0 TDI

Link to comment
Share on other sites

impozit in jur de 30 mil pe an - vezi pe mfinante.ro, acolo parca e calculator de impozit.

Link to comment
Share on other sites

Da, e cam 3.000 RON / an impozitul dar il iei mai ieftin decat un A8 3.0 Diesel. Da, consuma mai mult dar senzatia de condus nu se compara.

Mai ales daca cumperi un LVB (model pentru America), e un model excelent. Are cineva A8 4.2 pe benzina? Din 2004-2005? Come on... postati cateva pareri si eventual poze.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

   Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!