Jump to content

Caseta De Directie

cfk
 Share

Postare recomandată

Salutare baieti ! am si eu un prieten care are o problema cu caseta de directie la o skoda octavia 1 din 98! pierde foarte mult ulei la caseta de directie ! a fost la un mecanic foarte bun si ia dat 2 variante

1. sa faca rost de semering si buscsa de la caseta de directie dupa partea dreapta

2. inlocuirea casetei de directie

Intrebarea mea si de aceea va solicit ajutorul , se poate cumpara separat bucsa si semeringul ??? daca da de unde ???

Si in ultimul caz daca nu se poate cumpara bucsa si semeringul de unde poate achizitiona o caseta de directie mai ieftina cu aia la schimb( precizez ca a gasit la 250 de euro)

va multumesc !!! si astept raspuns pt prima varianta din care am auzit ca se poate dar mai greu !!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai dupa parerea mea la 250e este destul de bun pretul...parerea mea

Link către comentariu

Intrebarea mea si de aceea va solicit ajutorul , se poate cumpara separat bucsa si semeringul ??? daca da de unde ???

Si in ultimul caz daca nu se poate cumpara bucsa si semeringul de unde poate achizitiona o caseta de directie mai ieftina cu aia la schimb( precizez ca a gasit la 250 de euro)

va multumesc !!! si astept raspuns pt prima varianta din care am auzit ca se poate dar mai greu !!!

Incearca sa vorbesti cu @Volksman (membru pe forum).

Link către comentariu

multumesc mult tocmai am trimis un mesaj lui Volksman !!! am sa revin cu detalii pentru cei care au acesta problema nefericita :vaidecapulmeu:!!!

Modificat de cfk
Link către comentariu

ma indoiesc ca vei gasi caseta de directie reconditionata la 250 euro. Sa ne zici la ce pret ai gasit.

Link către comentariu

salut caseta de directie este luata de pe o skoda facuta praf :RO flag: bineinteles directia nu a avut de suferit!!!

Link către comentariu

• 4 years later...

Hello people.

Are cineva idee (daca ar fi sigur ar fi super) daca Skoda Octavia 1 (Tour) din 1999 Combi 4x4 are aceeasi caseta cu un Golf 4 ? Am inteles ca VW Golf 4 (chiar si 4Motion) are aceeasi caseta cu Octavia 1 (chiar si 4x4).

Anyone?! Multumesc in avans! Take care, drive safe!

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
amc.computerservices

Caseta de directie de pe Octavia 1 merge pe Golf 4, New Beetle, Bora, Toledo, Leon, Audi A3 8l, Audi TT.

Link către comentariu

• 2 years later...

Salutare,

Am o Skoda Octavia 1.9 TDI - ALH si mi s-a spus ca trebuie schimbata caseta de directie! Incerc sa gasesc pretul cel mai bun, fie el pentru cumpararea uneia noi sau pentru reconditionarea celei existente. Sunt din Bucuresti, asa ca mi-ar fi de folos niste adrese ;-))

Multumesc pentru ajutor!

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Multumesc!

Ar trebui sa le dau un telefon inainte si sa le spun ce masina am? Sau merg la ei si o fac pe loc? Inteleg ca au o colaborare cu un service!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!