Jump to content

Despre capacul de culbutori

Paul_VW
 Share

Postare recomandată

Am mai citit pe internet destul, dar nimic la subiect, parerile sunt impartite, si fiecare are cate o explicatie.Unii spun ca din cauza regenerarilor ratate, ar fi fortat pistoanele si acum scapa compresie pe la segmenti, altii ca supapa pcv, membrana aia este defecta, sincer eu nu am inteles nimic.Dar sunt si persoane care spun ca este perfect normal, si ca acest motor face asa de nou, si ca atata timp cat nu iese fum pe la busonul de ulei si joja, este complet normal.Interesul meu este de a afla cauza uleiului din admisie, care imi umple camera unde lucreaza tija supapei egr, si apoi uleiul este scurs printr o gaurica care se afla in corpul egr direct pe tubulatura de plastic.De acolo se prelinge pe suportul care tine clapeta shut off, direct pe blocul motor, si imediat pe scut.Stateam si ma gandeam uneori, de unde iese uleiul din egr, am crezut ca este fisurat, dar el are o gaurica prevazuta special pentru asa ceva.Interesant este ca unele motoare nu au problema asta, acolo este perfect uscat.Ulei nu consuma, turbina nu fluiera, inca ma gandesc sa i fac vant, ori sa o lasa asa, ma oftica teribil anumite aspecte care nu le inteleg si stapanesc.

Posibil sa ai dreptate cu egr nou, chiar daca merge ok cel actual, cred ca are joc si toleranta maricica in bucsa de ghidaj a supapei metalice.

Modificat de sdR+
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

14 hours ago, sdR+ said:

dupa niste sapaturi pe google si youtube

Postarile respective au cu totul alt scop,nu sa-ti repari tu masina.

8 minutes ago, sdR+ said:

De acolo se prelinge pe suportul care tine clapeta shut off, direct pe blocul motor

Pune egr nou ,Valeo

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!