Jump to content

Passat 2,5tdi Akn


viorel.s
 Share

Postare recomandată

Mi-am luat un passat 2,5 TDI AKN cu cutie automata, 4motion, an 2001, pe bord arata 184000 km, sub capota este abtibildul din aluminiu care arata ca a fost schimbata distributia la 121 000 km, dar nu stiu daca sunt reali km.

Se poate afla din computer daca sunt km reali sau nu?

Distributia am inteles ca este complexa, cu 4 curele si 9 role in total. As avea nevoie de un manul sau un site unde sa vad motorul si mai multe informatii tehnice despre masina. Poate sa ma ajute cineva?

Va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Te poti uita pe www.vagcat.com. Trebuie sa-ti faci user, dureaza un minut, e simplu de facut, fara confirmari. Ai programul E TOS / ETKA pus pe web. Gasesti orice piesa cu grafic plus cod producator si eventual si pretul piesei pe piata ruseasca. Iti poti forma o imagine... cam cum arata motorul :lol:

Modificat de andreig
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Km reali ii poti afla facandu-i o diagnoza cu renumitul vag-com.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu stii sigur cati km are masina mai bine fa un efort si schimba distributia. Mai bine sa mergi linistit decat, doamne fereste, sa se rupa vreo curea!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am acelas tip de masina cu acelas motor mai putin cutia de viteze ca a ta automata.Eu am luat masina din Germania la 99000km si nu am gasit nici un abtibild pe capota care sa ateste ca ar fi fost schimbata distributia , asa ca in momentul in care am ajuns acasa m-am dus sa o schimb (nu la service vw costa foarte scump).Mecanicul care a facut lucrarea mi-a spus ca la acest tip de motor v6 akn se schimba distributia la 120000km si ca nu e cazul sa o schimb acum.Eu am insistat sa o schimb,-in final am schimbat decat curelele fara role, dar la 120000 km o sa schimb totul din nou(asta fiind peste catva ani ,fac putin km pe an).Am facut si doua poze atunci la operatia in curs si le-am postat aici pe forum---da si tu un search (distributie v6 cred) daca esti curios sa vezi cum arata. In final eu iti recomand sa nu stai pe ganduri daca esti in dubii,eu am patit-o cu un TICO s-a rupt cureaua si a facut varza toate supapele(si erau doar6)Nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna si cat costa o reparatie la v6 dicauza unei curele. :D In rest sa o stapanesti sanatos si tine aproape de vwForum ca o sa afli multe asa cum am aflat si eu de la alti forumisti.Daca mai vrei sa mai discutam ceva nu ezita sa ma contactezi popey_d_1999@yahoo.com sau la tel. salutare si multa bafta! :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!