Jump to content

Modificari exterioare...

wabbit
 Share

Postare recomandată

• Administrator
dar plasa pt un mic tuning unde gasesc si eu in Bucuresti? :salut:

plasa cea mai frumoasa o cumperi de la firme de tuning si sa fie speciala. Poti sa cumperi din vitan sau de la metalo chimice dar aia e plasa de ciur ! (poti sa-i spui sita de constructii - se foloseste la nisip-pietris).

Mergi pe o plasa mai scumpa dar care arata super pe masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 6 months later...
  • Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• phun

58

• DEY_tm

39

• Tracto

25

• taz21

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Niste modificari (sa nu mai arate a CL)

- spoiler fata, coarne masca, faruri MK4-look, aspirator langa semnalizatoarele fumurii Hella, semnalizatoare fumurii pe aripa, praguri GTI, ornament pasaj roti, discuri + etriere pe spate, toba PowerFull, stopuri fumurii de GTI, eleron de GTI, jante RH

Link către comentariu

• 1 month later...

the saga goes on.... spre sfarsitul saptamanii ar tebui sa le am pe masina, daca nu intervine nimic neprevazut :salut:

Link către comentariu

Astea's BELEA curata!!!!

De unde le cumperi? au si de G IV? eventual si un pret ca asta-i cel mai important. :salut:

Link către comentariu

Ebay.de

Exista tot felul de "ciutatenii" si pentru MK IV, da' nu prea stiu exact de care si cat costa pentru ca... io is fan declarat MK 3 :salut: Oricum, preturile la "ciudatenii" is cam aceleeasi indiferenent de generatie. Deci pentru niste faruri ne-standard poti plati intre 125 si cateva sute bune.

Link către comentariu

Un site bun cu multe gadgeturi pt mk3 este www.tmtuning.com.Au acolo tot ce vrei si livreaza peste tot.Apropos unde as putea gasi un eleron pt mk3 cam ca cele din pozele de mai sus?

Link către comentariu

@dogarel: eleronul lui Lori este OEM, si se gaseste in dezmembrari sau la reprezentanta. Problema este ca el se fixeaza de luneta, nu de hayon. Pentru asta exista 3 gauri in luneta. Ca sa-l montezi pe masina ta, trebuie fie sa gauresti luneta (nu prea cred sa reusesti), fie sa tai suruburile de prindere, si apoi sa lipesti eleronul de hayon. Lori asa a facut.

Link către comentariu

... si are codul "1H6 827 933 B41" si e in jur de 40 EUR

P.S.: L-am lipit cu silicon negru; atat de tare s-a lipit ca, atunci cand mi-am spart luneta mi-a luat mai mult e o ora sa dau jos cioburile de pe eleron

Link către comentariu

Sar'na!!! Asa baieti mai rar!De fapt asa am observat ca sunt oamenii in zona voastra.La noi e o atmosfera mai orientala :scratch:

Link către comentariu

Daca nu ma insel parca eleronul lui Lori are si lumini de frana in el

Link către comentariu

Nu are Este identic cu al meu si cu toate GTI-urile. Eleron care arata aproape la fel dar are si lampa de stop are RazvanT. Ce-i drept, cu un pic de vointa si ceva timp, nu-i foarte greu sa pui una in eleronul OEM. Chiar LED, daca tot o faci. Hmmm... asta suna a tema de casa pentru mine.... :scratch:

Link către comentariu

Sa zicem ca e mai complicat sa faci legaturile. Oricum e bine ca se nasc idei din discutiile astea.

Link către comentariu

Da, al meu are stop de frana in el. Dar e Hella si asa a venit, ca altfel imi prindeam urechile in el incercand sa-i fac eu ce zice wabbit :scratch:

Link către comentariu

@razvant: Ca informatie jantele le-ai luat de aici?Am si eu tot ronal si una e deformata (explicatie: a plimbat maica-mea masina si s-a suparat pe o groapa).

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Cea mai recenta modificare:

Link către comentariu

• Administrator

nenea wabbit, arata super masina ta acum. abia astept sa-mi vina si mie stopurile si elementele de fatza. Tu ai facut o alegere perfecta cu farurile.

@dogarel> daca-mi zici ce model e janta ta Ronal pot sa-ti zic ce pret are (asta daca vrei sa o inlocuiesti nu sa o repari ( si asta doar in cazul in care e atat de grav))

Link către comentariu

Super tare !!!

Zau, imi place foarte mult cum arata.

Link către comentariu

@voinea: Multumesc mult. Modelul este r26 splitter silver, dar deja am vb sa-mi aduca.Ce e mai rau este ca nu se mai fabrica si a durat destul pana le-am gasit. Dar o sa le schimb mai tarziu cu niste jante pe 16" si daca ma poti ajuta in acel moment ti-as fi foarte recunoscator :salut:

Link către comentariu

@ Mr. Wabbit: Arat cam bine mashinutza.E si mai rea acum.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri :salut: La un rand de stopuri imi sta si mie capul, dar o sa mai astept inca o luna; Parca mai fain ii sa aduci modificari de-a lungul timpului decat sa le faci pe toate odata. Nu te plictisesti :))

Link către comentariu

• 2 months later...

Azi dimineata (pe 7:30) am vazut un Golf3 (B-51-TUD, l-am retinut asa adormit cum eram) cu faruri la fel ca ale lui wabbit. Avea decat pozitiile aprinse si cu toate ca era foarte soare (iar eu pe jumatate adormit) se vedeaua foarte bine

Nota 10 :ok:

Link către comentariu

• 4 years later...

se poate skimba numai sticla de la triple????

Link către comentariu

pai ce fel de faruri ai ?

Link către comentariu

faruri am mk4 look,dar sticla de la triplele spate este crapata in bucatele mici(nus de la ce).as vrea sa skimb numai sticla.oare se gaseste de cumparat???

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!