Jump to content

Modificari exterioare...

wabbit
 Share

Postare recomandată

Pai ai avea 2 posibilitati : prima la magazinele de specialitate si a doua la dezmembrari.

Pentru mai multe informatii legate de modificari exterioare uita-te si in urma ca o sa te ajute topicul

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• phun

58

• DEY_tm

39

• Tracto

25

• taz21

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

.pt ca asta credeam ca e scopul forumului.....sa ma ajute cu informatii referitoare la cum sa-mi modific exteriorul masinii.

Forumul te ajuta dar ajuta-l si tu cititind Regulamentul, si o sa vezi ca anunturile de vanzare cumparare sunt interzise in ariile tehnice.

Link către comentariu

vin si eu cu o mica modificare exterioara

post-35705-1276962576_thumb.jpg

Modificat de atygolf3
Link către comentariu

acest subiect ma intereseaza si pe mine. daca imi fac faruri "french" punandu-mi folie galbena pentru faruri si ma opreste nenea militianu io ce fac? ma apuc sa le mananc sau pot sa-i dau cu ele in cap?

e legal? si inca ceva: are cineva idee cat de galben se vede noaptea cu alea? ca nu mi-a fost dat sa vad pana acum noaptea vreo masina cu chestii de-astea.

Sunt legale farurile angel eyes din pct. de ved. al ITP? Reglajul luminii cum il am acum la farurile golfului meu adica sa bata sus sau mai jos va mai functiona oare cu angel eyes?

Farurile French style nu au sticla galbena ci oglinda .

http://www.tmtuning.com/HOME/catalog/produ...lt_product=2357

Link către comentariu

Din link-ul de mai sus se vede clar ca e vorba doar de becurile galbene, care dau tenta galbena oglinzii, nu e galbena oglinda in sine. :(

Link către comentariu

Link-ul al 2-lea, da, acolo e oglinda galbena, ma gandesc ca nu puneau ei sticla galbena, ar fi trecut mai prost lumina daca era sticla galbena. Cu oglinda e mai plauzibil.

Link către comentariu

Eu unu nu ma dau in vant dupa asa ceva, eu caut sa fie farurile cat mai albe si lumina la fel, alba. Dar daca te uiti la campionatul de turisme, multe masini au farurile asa. Daca as avea masina in alt stagiu decat cel stock, probabil ca as recurge la niste faruri F.S.

post-58504-1277030981_thumb.jpg

post-58504-1277030989_thumb.jpg

Link către comentariu

Stie cineva daca se pot face sa se aprinda proiectoarele atunci cand inchid/deschid masina din telecomanda?un fel de comming home/leaving home

Link către comentariu

Din link-ul de mai sus se vede clar ca e vorba doar de becurile galbene, care dau tenta galbena oglinzii, nu e galbena oglinda in sine. :scratch:

Unde vezi tu bec galben acolo? ai citit ce scrie sub far sau doar te uiti la poza?

"OEM Mk3 Golf French headlights with yellow light inserts. If you want a more unique look on your Mk3 and value the lighting quality of OEM Ecodes then these are the lights for you!

The lights come with all bulbs. "

Link către comentariu

Dar se vede clar ca nu e oglinda galbena, se vede galben din unghiul in care e facuta poza, asta pentru ca doar becurile sunt galbene, daca era oglinda toata, se vedea toata........ apel la putina logica. Eu am H4 ceva xenon look si is albastre, daca te uiti din anumite unghiuri, vezi farul albastru, atunci dupa spusele tale, as deduce ca am oglinda albastra........

Numai bine

Asta e si poza

post-58504-1277149947_thumb.jpg

Link către comentariu

Becul nu e galben,se vedea daca era, si in plus descrierea infirma teoria asta. Io zic sa nu o luam razna cu discutia asta.

Modificat de Dacro
Link către comentariu

Dar se vede clar ca nu e oglinda galbena, se vede galben din unghiul in care e facuta poza, asta pentru ca doar becurile sunt galbene, daca era oglinda toata, se vedea toata........ apel la putina logica. Eu am H4 ceva xenon look si is albastre, daca te uiti din anumite unghiuri, vezi farul albastru, atunci dupa spusele tale, as deduce ca am oglinda albastra........

Numai bine

Asta e si poza

Asa si la mine. Nush cum ganditi voi dar becurile sunt galbene. In fine. Haideti sa punem stop discutiei ca e cam inutila.

Link către comentariu

Dey-tm - farurile din poza pusa de tine sunt cu bec galben. Farurile French style au sticla galbena si au fost prezentate cateva pagini mai in urma.

End of story.

Link către comentariu

Ok, deci taz21 a incheiat discutia asta care deja devenise :vaidecapulmeu:

Stie cineva daca se gasesc sticle galbene sau se poate pune folie galbena pe faruri? Cat e de legal?

Macar sa fie discutata pana la capat problema farurilor F.S.

Numai bine

Link către comentariu

folie galbena pe faruri ?

eu zic ca e putin ilegal... :Driver:

Link către comentariu

Posturile OT au fost sterse. Pentru Probleme/Info Faruri se poate posta aici.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare tuturor.

am o mica nedumerire legat de modificarea spoilerelor, ati mai facut asa ceva?... daca da, ce folositi?. chit?...fibra?...pentru umplerea anumitor goluri, dungi etc(vezi imaginea atasata)..

am gasit foarte multe golfuri modificate si sunt putin curios, nu zice nimeni k sunt toate facute asa din stock, sunt constient k unele sunt sumparate asa, dar pentru cei care cunosc, si au mai facut, cum poti face anumite chestii ca in link-urile atasate?(ma refer la spoilere ) :D

http://img172.imageshack.us/img172/8416/10...83331143ld1.jpg

post-34876-1279133682_thumb.jpg

Modificat de Darkgrin
Link către comentariu

Chit din fibra de sticla se foloseste. Chitul normal crapa :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Chit din fibra de sticla se foloseste. Chitul normal crapa :vaidecapulmeu:

cum a zis colegu de mai sus , se da chitu din fibra in mai multe straturi subtiri apoi la sfarsit se da cu chit normal , dupa finisare se da un strat de primer , apoi se vopseste integral spoilerul , crapatura din dreapta bari se face cu fibra de sticla nu Chit pe o parte si pe alta

Modificat de Changeme
Link către comentariu

bun si rezista vreun pic la socuri?, intemperii, materialele se mai dilata la cald, contracta la rece, chitul ala nu sare din linia aia?.. chiar daca o slefuesti sa zic asa, pentru o prindere mai buna... si inca o intrebare scurta... legat de "asperitatile" de pe bara sunt o sumedenie de punctulete la variantele care nu au spoilerele vopsite din fabrica... ce ziceti se pot scoate cu hartie abraziva, o granulatie foarte mica?

salutari

Link către comentariu

cel mai bine vorbeste cu un vopsitor :)) la fata locului parerea mea .

Link către comentariu

Subscriu la cea ce zice Changeme , vorbeste cu un vopsitor priceput .

Link către comentariu

bun si rezista vreun pic la socuri?, intemperii, materialele se mai dilata la cald, contracta la rece, chitul ala nu sare din linia aia?.. chiar daca o slefuesti sa zic asa, pentru o prindere mai buna... si inca o intrebare scurta... legat de "asperitatile" de pe bara sunt o sumedenie de punctulete la variantele care nu au spoilerele vopsite din fabrica... ce ziceti se pot scoate cu hartie abraziva, o granulatie foarte mica?

salutari

cum crezi ca se fac altfel? eu am vazut ca asa se fac cu chit fibros. daca vroiai sa iti faci o duceai la unu' care stie. eu cred ca e doar o informatie pe care vrei sa o stii, nu sa o si aplici.

bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!