Jump to content

Golf Iv Variant

CosminSideras

Postare recomandată

Deci sa va prezint putin masinuta mea

Golf IV Variant

1.9 TDI ASV 110 cai, 5 trepte

rulaj 118.400 km.

Am luat-o din Germania, la 106.000 km in august anul trecut, la banii dupa toate cheltuielile 8700 E

Sunt foarte multumit de ea, consum redus, fiabilitate crescuta (pana acum)

Ca dotari, se putea mai bine, la confort nu sta prea bine, dar e ok, eu sunt multumit:

Computer de bord,

ESP,

4 airbags,

AC manual,

Navi OEM MCD.

I-am pus:

Inchidere Centralizata

Alarma UNGO 6000

Cauciuguri de iarna Dunlop WinterSport M3

Ce vreau sa mai schimb la e, sunt cam astea in prima faza:

1. inele cromate la bord.

2. tempomat.

3. jante aluminiu.

4. poate si geamuri fumurii, inca nu m-am decis.

5. ipod legat de sistemul existent.

6. boxe spate.

7. Incalzire Scaune

8. Cotiera

Cam astea in prima faza,

Sa pun si niste poze,

Zilele urm. o sa pun mai multe, acum doar astea le am si nici astea prea ok

post-7177-1168632568_thumb.jpg

post-7177-1168632594_thumb.jpg

post-7177-1168632601_thumb.jpg

post-7177-1168632611_thumb.jpg

post-7177-1168632633_thumb.jpg

post-7177-1168632642_thumb.jpg

Modificat de CosminSideras
Link către comentariu

multumesc la fel ..

ce ziceti pretul e ok ?

sau ?

Link către comentariu

Sa o folosesti cu placere.

Iar daca ai si rabdare cu navigatia, peste ceva timp ... visele devin realitate. :rolleyes:

Link către comentariu

Frumoasa masinuta, dar k sa fie completa, adauga un sticker VwForum pe ea sa o recunoastem prin Sibiu.

Cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

auzi ... eu am navi mare pe passat si tot asa nu o fol :vaidecapulmeu: da e optiune dvd, tv face ea ceva:D

Link către comentariu

Salut..in primul rand sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara probleme...

Am si eu aceeasi navigatie si nu are nimik de aux.....eu am un emulator fm si il bag in bricheta si cu stik de 1GB si dai cu muzica....

Daca reusesti chestia cu ipod-ul sa imi spuio si mie cum ai facut...

Link către comentariu

Mi-au furat azi noapte capacele :D :P

Stie cineva cat costa? originale de vw ... ce rau imi pare .. :P ... erau tare misto .. se pare ca degeaba le-am legat de roti .

credeam ca la noi in tara sunt in pericol .. mi le-au furat in Slovacia. Masina era parcata in fata la hotel, parcare supravegheata cu camere video .. m-am uitat pe caseta, s-a vazut doar o umbra neagra ce le-a luat elegant jos si a plecat cu ele intr-o plasa .

Naspa

Link către comentariu

Nasol!Hoti sunt peste tot!

Te costa vreo 80 ron un capac sau asa ceva.Cele originale sunt scumpe tare.

Link către comentariu
de unde fac rost de un sticker cu vwforum ?

Descarci de pe forum matrita facuta in Corel si mergi cu ea la o firma de serigrafie (Dumrava, Diverta,. ). Costa pana in 10 ron in fct de marime.

Link către comentariu

imi pare rau pentru tine..naspa tare..eu am jante pe 16"astea vara, si nu am avuta capace pe rotile de iarna si am umblat o saptamana ci capace de pe la noi...si am dat pe capace aduse din germania de un prieten pe 15" originale 95 EUR, am si eu o "pasarica"..daca pun ceva pe masina sa fie de la mama ei de acasa...

Link către comentariu
Descarci de pe forum matrita facuta in Corel si mergi cu ea la o firma de serigrafie (Dumrava, Diverta,. ). Costa pana in 10 ron in fct de marime.

Mersi cand ma intorc acasa o sa o fac. Pe luneta intr-un colt cred ca o sa arate cel mai bine.

imi pare rau pentru tine..naspa tare..eu am jante pe 16"astea vara, si nu am avuta capace pe rotile de iarna si am umblat o saptamana ci capace de pe la noi...si am dat pe capace aduse din germania de un prieten pe 15" originale 95 EUR, am si eu o "pasarica"..daca pun ceva pe masina sa fie de la mama ei de acasa...

Pai m-am tot gandit .. decat sa dau atatia bani pe capace originale, mai bine fac un efort si imi iau jante din aliaj si asa o sa am un set de jante pentru iarna si unul pentru vara. Stiti cumva gasesc la 1.5 mil pana in 2 mil / buc ceva jante de doamne ajuta ?

As cauta pe forum dar nu prea functioneaza fctia de search.

Stiti cumva de care trebuie 5,0x15 6,5X15 7x15 etc ..

Multumesc

Link către comentariu

Sa stapanesti sanatos si multi km masina .Pretul este SUPER ( intra si taxele de inmmatriculare si tva in banii astia ? )

Cutia este manuala ?

La Golf jantele stock sunt de 15" si prinderea este 5X100, dar poti sa pui 16 " si max 17 " ( alta discutie insa ...)

Uite aici ceva .

Link către comentariu

Cu toate taxele incluse(taxe de imatriculare + motorina + cazare + drum incolo + tot ..)

Cutie de viteze manuala .. exact cum imi place mie :lol:

am vazut jantele, sa vedem daca raspunde omul.

Problema e ca eu acum sunt in Slovacia, si cine stie cand ajung pe acasa .. dar om vedea.

mersi la toti de urari.

stiu ca am promis mai multe poze .. maine o sa fac si o sa le postez .. dar arata ca pixu fara capace :lol:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Masina mea a primit : kit de distributie + pompa de apa + tempomat (care deocamdata nu e montat ca inca studiez problema)

Si inca vreo 3 poze :)

post-7177-1170598840_thumb.jpg

post-7177-1170598852_thumb.jpg

post-7177-1170598858_thumb.jpg

Link către comentariu

fa cum am facut si eu cand mi-au fost furate capacele, da 500 000 la un tigan sa iti aduca 4 capace de acelasi model de la o masina :Driver:

la randu meu tot niste tigani mi-au furat capacele

Link către comentariu

as face asa ... dar daca ti le fura chiar tie? ... :Driver: ce ne facem? tu ii dai 50 RON la altul care mi le fura inapoi .. si tot asa ;)

Pana la urma tot noi ramanen de fraieri si tigani isi fac "palate"

Link către comentariu
  • Administrator
fa cum am facut si eu cand mi-au fost furate capacele, da 500 000 la un tigan sa iti aduca 4 capace de acelasi model de la o masina :D la randu meu tot niste tigani mi-au furat capacele

:D

:D :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!