Jump to content

Manual Audi A4 B6


Bogdan N
 Share

Postare recomandată

are cineva manual de A4 ? model B6 ? ... adica cel aparut inaintea ultimului model.

merci mult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Probabil vrei un manual in romana sau engleza. Eu, de exemplu, am manualul in germana. Si ca mine multi altii. S-a mai discutat pe forum. Un manual incomplet in format electronic, insa pentru B5, in italiana, gasesti aici .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

merci mult .... am gasit totusi pe eMule un manual de utilizare si service, cred ca au 370 MB ,,, momentan nu imi merge netu ... o sa incerc sa il iau de acolo, apoi sa-l punem pe un ftp :)

s-auzim de bine...

sau care are prieteni cu A4, sa-l scaneze,...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ala l-am luat si eu...da e altceva nu manualul de utilizare. Este cumva "Official Factory Repair Manual" scos de Bentley Publishers? Daca Da, e bun da mie nu mi-a mers cum trebuie dupa ce l-am luat. Si vezi ca din ce stiu, este "copyrighted". Este impotriva regulilor forumului sa postam asa ceva aici. Daca vrei detalii sau sa continuam aceasta discutie...numai pe PM.

LE: Eu ma chinui din August sa fac rost de manual in Engleza sau Romana. Tot in Germana il am si eu. La Porsche costa 1.4 mil si venea in 4 luni...cand mi-au spus ca dureaza atat, am renuntat. Am crezut ca gasesc la cineva. Mai bine il comandam si pana acum venea.

Modificat de Rapier
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pentru 20$+ posta va pot trimite eu Haynes Repair Manual pentru VW passat si audi a4 ,etc contine tot ce va puteti dorii eu pe ala il folosesc la audiul meu si sincer face banu

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De la Bentley publishers e 29 $ + 60$ transportul. Am discutat eu cu ei. Nasol treaba asta cu transportul, de doua ori pretul produsului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!