Jump to content

Faruri noi

dragosul
 Share

Postare recomandată

nu il ajuta ca el are bec xenon

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc, dar nu ma ajuta acelea. Cineva care a facut tranzitia de la halogen la xenon, sau cineva care stie ?! Eventual o alternativa cum as putea sa fixez becul xenon in far, va rog ?! 

Link către comentariu

nu ai cum, trebuie instalatia originala de pe oglinda farului.

Link către comentariu

Poti fi te rog mai complex? Cum adica? Pt fixarea aia in suruburi, trebuie schimbata toata lupa, adica implicit farul ?! nu inteleg , cum e bulbul, are  2 suruburi pe parti.  ma refer la farul xenon cu lupa!

Link către comentariu

ma referam la sistemul de prindere al farului.

te uiti la un far complet si vezi daca poti sa fabrici tablita aia care prinde becul si care se prinde in cele 2 surubele.

Sau... te duci la reprezentanta si comanzi 1Z0941621 ( 2 bucati ) -tablitele  si N  10515002 ( 4 bucati ) - surbelele :)

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

• 2 months later...

Am comandat bucatile cele 2, insa nu au venit, surpriza daca sunt acelea sau nu... Inca astept sa soseasca comanda. Sper sa fie tablitele/prinderile acelea pt far deoarece stau cu farurile in garaj de peste 3 luni. Stima. 

Link către comentariu

pai te duceai la orice reprezentanta Vw, audi, skoda, seat si iti veneau in maxim 3-4 zile

Link către comentariu

Aici ai dreptate, au venit in 6 zile. Sunt acelea! Mii de multumiri andrei_221 ! Acum intrebare ca nu m-am lamurit si nici nu am gasit mai detaliat. Codarea din VAGCOM pt xenon, se face unde mai exact? Long coding 09? si modificat cum? multumesc.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare din nou. Voi ce balasturi aveti? Care este diferenta intre balasturi OSRAM XT si OSRAM XT5 ? Vad ca au acelasi prinderi. Unu il am ars,  si ala care merge este OSRAM XT . Pot lua XT5? e vreo problema ?

Link către comentariu

E si pe 12V am vazut pe net, XT5 .. astept sa ajunga.. sa am vreo problema ca celalalt e XT simplu?

Link către comentariu

M-am lovit de o alta problema... ca deobicei nu reusesc sa desfac "blestemul" farurilor. 

Mufa de la balast conexiune cu farul , nu se potriveste cu mufa de la far. Se poate schimba mufa de la far, cea care intra in balast? teoretic s-ar putea ca e doar o mufa cu 2 fire, nu? unde as putea gasi? mufa este cu 2 pini, balastul are mufa 3 pini. multumesc

Modificat de laurt92
Link către comentariu

Salut,

am si eu o rugaminte, mai ales la colegii din Bucuresti.

Va rog sa-mi dati si mie, daca aveti, un far de octavia 2, inutilizabil ( crapat, zgiriiat, matuit, incomplet, ruginit... tot ce vreti voi ). Ma intereseaza numai corpul si ochelarii ( rama din fata ), sa-l desfac si sa studiez cum pot pune drl-uri in el.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

vin cu o intrebare, vreau sa-mi schimb farurile de pe skoda 2, an 2006, cu unele din dezmembrari, ce-mi recomandati?

1 - originale, second, fara lupa

2 - originale, second, cu lupa

3 - noi, dectane de pe olx  - http://olx.ro/oferta/faruri-octavia-2-dayline-ID4syva.html#f104662cc6  (sunt mai multe anunturi) (are cineva muntate asa ceva?)

Eu tind sa aleg nr 3, doar ca nu stiu daca se potrivesc, cum vor bate noaptea si daca trec RAR-ul sau ITP-ul

Si ca o a 2-a intrebare, exista posibilitatea de a monta bara+ faruri+capota+etc de pe octavia 2 facelift, sau octavia 3 pe octavia 2???

Modificat de rTT2008
Link către comentariu

Ti-as recomanda varianta 1 sau 2.

Se poate monta fata de FL pe pre-FL.

Cea de O3 nu cred.

Link către comentariu

Va salut! Intampin o noua problema in legatura cu farurile xenon oem. Am cumparat in urma cu ceva timp, FARURI SH OEM + balasturi OSRAM 35 XT-D1/12V post-138256-0-04560800-1443778047_thumb. post-138256-0-62203900-1443778048_thumb. venite cu ele FARA BECURI. Am cumparat BECURI NOI D1S OSRAM. Cand sa le pun, constat ca UNUL din balasturi NU merge.

Dupa multe cautari, NU am gasit balast OSRAM 35XT , ca celalalt CARE MERGE. Imi ofera un baiat un BALAST OSRAM 35 XT 5 -D1/12V post-138256-0-39783400-1443778046_thumb.post-138256-0-17743100-1443778048_thumb. , are aceleasi prinderi numai ca este mai subtire INSA Mufa BALAST - ARE 3 PINI. pe CAND  MUFA DE LA FAR - AM 2 PINI !  Bun, EL imi da un adaptor la MUFA CU 2 PINI ca sa se potriveasca la FAR.

BUN. PROBLEMA E , MONTEZ, SI CONSTAT CA LA PUNEREA CONTACTULUI - BECUL SE APRINDE INSA DUPA INTERVAL FIX 2-3 SECUNDE SE STINGE ! CELALALT FAR cu BALASTUL CARE MERGEA CU MUFA 2 PINI, MERE FARA NICI O PROBLEMA. Am facut si rocada intre balasturi, becurile sunt 100% functionale, insa numai pe balastul schimbat(adaptat) 35xt5 , se aprinde si se stinge pe fiecare din cele 2 faruri.

De la ce ar putea fi? Nu se potriveste balastul  care e alt tip decat celalalt, cu mufa adaptoare schimbata de la 3 pini cat are balastul, la 2 pini? Totusi il aprinde dar il stinge. Astept pareri , BALAST CA CEL CARE MERGE NU GASESC, , pt ca NU mai stiu ce sa fac, am innebunit cu farurile astea. Multumesc si sper sa nu deranjez prea mult cu povestea insirata.

Modificat de laurt92
Link către comentariu

cauta balast normal, pe cod 1Z0941641A

Link către comentariu

Nu gasesc... ca celalalt, 35 XT. Sa schimb si celalat balast care merge?!

Link către comentariu

nu, schimba.l pe cel care nu merge. 

Link către comentariu

Si ca alternativa pt octavia 2 non FL, ca sa incapa si in cutia lui, cea cu 3 prinderi, CE ALTERNATIVA MAI AM? Din ce am cautat pe net nu am gasit balast ca ala, unde as putea gasi? sau ce alt producator as putea cauta ? alta alternativa? 

Link către comentariu

dar ce te opreste sa cauti in dezmembrari? 

Link către comentariu

Va salut. Am rezolvat. Insa am 2 pb.

1. Parca culoarea becurilor ( desi sunt noi ambele cool blue ) nu este la fel e o mica tenta de culoare.

2. Am eroare de bec ars in bord . Nu am spalatoare si auto leveling, si nu am anulat pinii de la mufa sau am schimbat mufa.

Exista vreo rezolvare?

Link către comentariu

Si de care bec spune ca e ars ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!