Jump to content

ABS intra prea repede

Rumplestilskin
 Share

Postare recomandată

verifica cum se prezinta coroanele, mai regleaza pozitia senzorilor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da florine am facut testu,si ami dadea senzorii ,dar de ce?pentru ca ami ramanea aprins becurile abs esp aprins erau prea afara senzorii iam inpins si sa stins dar uite cemi face intra prea repede abs nustiu ce sai mai fac,ma gandesc sa schimb cercurile de pe capu planetari alea care citeste senzorii! nustiu voi ce sfaturi ami dati, multumesc.

a) î se scrie întotdeauna la începutul si la sfârsitul nemijlocit al cuvântului: îl îmbrãtisez, împãrat, înger, îsi, îti, îmi, amãrî, coborî, hotãrî, târî, urî ... ;

b) tot cu î scriem si în corpul cuvintelor, când, prin compunere, î de la mijlocul cuvintelor ajunge medial: neîmpãcat, neîndurat, neînsemnat, preaînãltat, preaîntâmpinat. Vom scrie într-însul, dar dânsul;

c) în toate celelalte cazuri se scrie, în corpul cuvintelor, â: bând, când, fãcând, gât, mormânt, râu, român, sfânt, vânt ...

Capisci?

Link către comentariu

Macar astea sa le priceapa...

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut baieit!Am si eu o problema la passatul din imagine,de ce ceva timp mi se aude un tiuit la pompa abs,daca apas pedala de frana de cateva ori nu se mai aude dar dupa cateva secunde iar incepe sa tiuie....a mai intalnit cineva problema asta?V-as fi foarte recunoscator daca ma-ti ajuta e greu de suportat tiuitul.

Link către comentariu

Noi te-am ajuta daca ai face o diagnoza si ai posta exact ce erori ai ca asa pe tiuite e mai greu, cateodata si mie imi mai tiuie urechile.

Link către comentariu

ia verifica scaparile de vacuum in partea de servofrana.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!