Jump to content

In sfarsit Golf IV 1.9 tdi 101 cp 2003

viorelm

Postare recomandată

Masina mea adusa pe 21.12.2006 din Germania

Golf IV 2003, negru metalizat, 1.9 tdi, 101 cp, climatronic, 8 airbaguri, model Special, mp3 player Panasonic, jante originale pe 15"", cauciucuri noi noute Goodyear HydraGrip, cotiere fata spate

Nu a prins revelionul fara o intilnire la Nea Voinea... deci teoretic vreo 125 cp si 300 nM cuplu

post-9733-1168092239_thumb.jpg

post-9733-1168092264_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina , s-o stapanesti multi km fara probleme :Driver:

Daca pui si niste poze cu interiorul si shimbi un pic decorul ( cred ca nici pe tine nu te incanta fundalul ) ar fi super .

Am vazut ca ai I -ul rosu , parca PD-ul stock trebuia sa fie cu DI rosu la Golf nu ? . Eu am I-ul rosu si e non PD ( ASV de 110 HP )

Cum simti masina dupa intalnirea cu Voinea ? :lol:

By the way , la cat te-a dus cu tot cu taxe ? ( daca se poate spune , desigur )

Link către comentariu
nimeni, nimic?

In week-end e cam slabuta miscarea pe forum !

Sa o stapanesti sanatos! :P

Link către comentariu

salut

am aceeasi intrebare ca si alc2.......eu stiam ca motoarele 1.9 de 101 cai sunt toate PD; adica au 2 litere rosii din TDI-ul acela.....si tu ai numai una singura?

a fost cumva schimbat T-ul cu unul alb?

in rest draguta masina, mai poti pune poze cu interiorul :(

Link către comentariu

s-a mai discutat, 99% ca din 2003 renuntandu-se in mare la motoarele non PD cel de 101 cai este simbolizat doar prin I-ul rosu.

si ai grija la cuplu, ambreiajul e la limita.

Link către comentariu
  • Administrator

Frumoasa masina . S-o stapanesti sanatos si fara probleme . :lol:

Link către comentariu

sunt tare curios la ce pret ai ajuns cu toate taxele...

eu mi`am cumparat in octombrie un golf 4 negru metal, 1.9 TDi,101 cp,an 2003, a fost adus din septembrie in romania, ii combi, special, doar capace,cdplayer/casetofon, AC, 132.000 km,comp bord, 10 airbaguri si c`am atat cred.. am dat pe el 10.000 Euro

ce e important de precizat, ca nu are nici o problema, l`am verificat in service.

Modificat de georgearad
Link către comentariu

In primul rand vreau sa multumesc tuturor care mi-au raspuns!!!

I - ul rosu reprezinta, cred, faptul ca motorul are 100 cp... daca a fi fost si D-ul rosu probabil avea 116 sau 131 cp... nu stiu exact, de ce sa mint

Dupa mapare, masina se simte super bine, mai ales in turatii mari... am facut-o pentru drumuri lungi... nu pentru Bucuresti, nu am obiceiul sa fac liniute sau altceva

O sa schimb decorul, pozele au fost facute in prima zi de Craciun, eu am ajuns acasa inainte de Craciun, mai exact joi

Nu am facu inca poze, acu micuta sta singurica acasa, nu are numere pana pe 16-17 ianuarie, cu toate ca am depus actele pe 3 ianuarie la ora 8 dimineata

Masina am luat-o acolo cu 7000 euro, de la reprezentanta VW, verificata inainte de plecare, cauciucurile aveau 400 km conform celor spuse de neamt, ia cu totul m-a dus in maxim 9.500 euro, pentru ca am luat si un schimb de uleiuri, si filtre originale, care au costat 165 euro....

Cred ca e ok pentru o masina impecabila, zic eu...

Link către comentariu

Intr-adevar impecabila , inca o data sa o stapanesti sanatos . Si pretul este o.k. , zic eu .

Eu am dat pe a mea 9800 E ( luata din RO ) si e 2002 , cam cu aceleasi dotari ( fata de tine minus 2 airbag si in plus tempomat )

Asteptam poze cu interiorul .Si nu lasa masina sa stea prea mult ca se strica :lol:

@oaspetele , ai pefecta dreptate , dupa ce am postat mi-am dat seama ca la Golf IV I 2003 = DI 2001-03 = 101 CP . Cred ca am vazut prea multe cu DI pe strada ...

Link către comentariu

Multam fain

Sincer, si eu ma cam oftic ca astept actele, dar... asta e

Promit ca fac poze dupa ce o inscriu si o scot la un drum....

Tot cu golf merg si acum, dar nu e ca al meu... deci, oricum ma simt bine la volan :rolleyes:

Link către comentariu

Aseara am trecut intr-o doara pe la Udriste, si am zis hai sa vad daca au iesit actele mele...

in concluzie, acu sunt cu masinuta mea, actele erau gata de pe 9 ianuarie... bineinteles ca am ajuns fuga acasa sa pun numerele si sa dau o tura cu fetita mea...

Deci, de acu sunt pe strasse, sper sa ajung si la intalnirea de sambata...

Link către comentariu

Salutare, felicitari pentru achizitie. intamplarea face ca si eu am aceeasi masina ca a ta, pot sa spun identica. Pe mine m-a ajuns 10800E cu toate taxele plus cauciucuri de iarna.

poze :frigbaitata:

Cum e cu chiptuning-ul? merita?

Am luat-o la 121000 km si sunt f multumit ca a trecut testul vag-com.

post-9573-1168595674_thumb.jpg

post-9573-1168596065_thumb.jpg

post-9573-1168596091_thumb.jpg

post-9573-1168596766_thumb.jpg

Modificat de Alin Afemei
Link către comentariu

Salutare Alin

e frumoasa foc masinuta ta...

nu am luat cauciucuri iarna pentru ca nu le mai dau nemtii..

e super cu chiptuningul... are destula rezerva de putere... insa .. e periculos cand mergi pe Valea Oltului si Dealu Negru.... ai tendinta sa te bagi mult in depasiri.. eu asa am patit ieri, kand am venit din Oradea...

A ta ce an e? cand ai adus-o?

Link către comentariu

Multam fain, Pompiliu

Promit ca o sa revin cu poze, acu ca am reusit sa iau si numerele...

Am fost plecat in Arad si Oradea, dar din nefericire am uitat sa iau si camera, sa ii mai trag niste poze

Link către comentariu

salut si sa o stapanesti cu bucurie.neagra....te invidiez ca si eu am vrut sa fie tot neagra,dar e indigo.oricum una peste alta arata bine,inclusiv interiorul.

p.s. daca te gandesti si la niste modificari exterioare,iti garantez ca o sa arate si mai traznet :lol:

Link către comentariu

Salut Gaby

Ce sa zic, beton masina, nici eu nu am pus toate dotarile care le are, dar ai dreptate, ai dat foarte bine pe masina ta cu ce are pe ea, pretul e asa pentru ca e break, iar nemtii vand mai ieftin break-urile... asa e la ei, mie insa nu imi plac break-urile, dar daca as fi gasit una ca a ta de ce sa mint, as fi luat...

tibi, referitor la modificari, nu prea imi vine sa ii fac, si stii de ce? ideea era sa tin masina 1 an sau 1 an si jumatate, sa o vand cam in aceeashi bani care i-am dat pe ea, dar de cand cu modificarile astea de taxa de prima inmatriculare ma indoiesc ca as mai putea, si sa imi iau in 2008 Volkswagen Touran, cu toate ca nu am familie numeroasa, numa eu si cu sotia, dar poate apare un copil anu asta, ca imi doresc al naibii de tare...

De ce sa mint, iubesc negru la masina.... este super, cu toate ca trebuie sa o spal mai des!

Tot pentru Gaby:

Eu la masina nu mai am sincer nimic de facut. Cand am cumparat-o avea 123500 km, ultimu service la 121000, unde avea schimbat tot, inclusiv placutele frana, antigelul, nu mai zic de uleiuri, anvelope Goodyear Hydragrip noi noute, distributia schimbata la 91000 km... practic pana la 150.000 km, daca nu vreau, nu ii schimb nimic, uleiul este long life....

Link către comentariu

Viorele, ieri i-am schimbat distributia uleiul si filtrele. Cost total 13 000 000.

Uzura distributziei era aproape medie. Stiam ca ultimul service la ea a fost in sept. 2006 insa .... am spus sa nu risc nimic.

Doar pompa de apa a ramas neschimbata.

Link către comentariu

ai dreptate, gaby

insa, eu am luat masina de la reprezentanta VW, unde am cunoscut un neamt super serios, inainte de plecare spre casa a mai baga masina odata in service si a facut o verificare totala cu softul lor si pe rampa, eu fiind langa mecanici sa vad tot...

de aceea consider ca nu e nevoie sa fac nimic. NU vreau sa ma intelegi gresit cu ce am spus putin mai sus, am spus doar ca in cazul masinii mele nu e cazul sa ii fac nimic....

Link către comentariu

revin cu alte doua poze... din nefericire, tot aceeasi locatie, inca nu am reusit sa fac poze... deh, imi e lene si nici nu prea am timp...

urmatorul pas va fi, ca am uitat sa spun, si inca sunt in cautari, jante pe 17", alea de pe A8... am vazut pe undeva, sh bineinteles, dar nu am reusit sa ma opresc, sunt bestiale

revin cu alte doua poze... din nefericire, tot aceeasi locatie, inca nu am reusit sa fac poze... deh, imi e lene si nici nu prea am timp...

urmatorul pas va fi, ca am uitat sa spun, si inca sunt in cautari, jante pe 17", alea de pe A8... am vazut pe undeva, sh bineinteles, dar nu am reusit sa ma opresc, sunt bestiale

a, sa adaug un link cu jantele care le vreau.. daca are cineva acest model, ofer maxim 600 euro fara cauciucuri

http://img215.imageshack.us/my.php?image=i...6800x600kv2.jpg

post-9733-1169637422_thumb.jpg

post-9733-1169637491_thumb.jpg

Link către comentariu

Superbe jantele din link , din pacate un pic peste puterile mele...Daca te hotaresti sa le dai pe astea care le ai , ma ai de client :frigbaitata:

Link către comentariu

am retinut

ideea e ca momentan tipul la care le-am gasit, ma refer la jante, nu imi mai raspunde... am mai gasit si in alta parte, dar putin mai scumpe, mai stau putin... momentan nici nu am bani, mai am 350 euro, asa ca minim 1 luna mai astept.... din pakate... oricum, jante si cauciucuri, sigur sar de 1000 de euro...

Link către comentariu

am uitat sa te intreb, alc2, tu stai cumva in drumul taberei? parca am vazut aseara, langa mine, un golf variant cu sticker rosu "vwforum.ro"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!