Jump to content

pedala la fund / viteza maxima


Thheo
 Share

Postare recomandată

Salut,

Am observat ca nu este nevoie sa stau cu pedala lipita de podea ca sa atinga viteza maxima, chiar e o diferenta bine sesizabila si vroiam sa stiu daca pt. ECU e vreo diferenta daca tii pedala la fund sau nu cand ai viteza maxima ( sau de fapt acea diferenta pana la podea este "eroarea" cu care poti sa calibrezi pedala )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

O chestie asemanatoare am auzit mai demult, la TDI daca vrei sa obtii 0-100 de exemplu in timpul cel mai scurt nu e bine sa ii dai blana si sa astepti sa creasca viteza, e mai bine sa apesi pedala treptat. Ceva cu injectia, nu mai tin minte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu inteleg. Adica daca mergi cu pedala la fund nu mai reusesti sa atingi viteza maxima pe care o poti atinge neapasand pedala pana la fund?

In mod normal exista un switch care sesizeaza WOT. Acest switch nu este comutat exact la ultimul milimetru din pedala :lol: ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ECU are mape diferite WOT si Part throttle, atat doar ca de la un anumit regim in sus nu diferentele nu sunt sesizabile.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Plus ca se poate ca tinand prea apasata pedala (in rare situatii dar..) sa fie prea multa presiune de supraalimentare si ECU sa mai "arunce" din ea....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La masina mea raspunsul cel mai bun din partea motorului se obtine apasind ferm si progresiv pedala, dar nu pina la blana. Ceva de genul daca mai cere - mai dai, daca nu - nu.

Interesant este respunsul motorului atunci cind accelereaza puternic si incerci sa faci miscsri foarte scurte de dute-vino in pedala de acceleratie. In acel moment simti cum te apasa puternic in scaun :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!