Jump to content

Cate touran-uri sunt pe forum?

Extreme
 Share

Postare recomandată

io zic sa nu te iei dupa 3.2% de pe BC...3.8 % am scos si eu cel mai putin in extra-urban...cu o Fiesta 1.4 tdci de 68cp :) testat plin-plin :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa ce am mai facut cateva sute de km :

-dupa ce nu m-am mai urcat in BMW, unde chiar daca eram in treapta a 4'a la 40km/h si acceleram...ma baga in scaun, mi-e mai usor ACUM in Touran.

-consumul ''la pompa'' a fost de 6.82% iar pe BC a fost de 7.5%. preponderent in oras.

-am facut iar plinul cu motorina cea mai calitativa gasita. consumul pe BC este de 6.5% [500km]. nu cred ca influenteaza motorina consumul. poate m-am adaptat eu...

-nu imi place pozitia de condus. iar daca las scaunul in jos spre minim ... nu mai vad logica intre a cumpara un break si acest Touran :D

-inca nu am avut ''probleme'' cu DPF

-imi place sistemul audio si BT

de ce nu am un indicator luminos in bord sa stiu daca sunt aprinse sau nu farurile ?

Link către comentariu

off topic .Spain ...de ce nu am un indicator luminos in bord sa stiu daca sunt aprinse sau nu farurile ?Pentru ca e pe intrerupator(comutator) la touran .Numai pentru cel de ceata spate ai pe bord.eu am si proiectore si tot pe intrerupator este indicator

Link către comentariu

O PARERE DE LA CINEVA CARE ARE TOURAN FACELIFT 2007 1.9 105 CP ,POATE SA IMI SPUNA CUM E FATA DE MODELUL PANA IN 2007?

CONSUM/CONFORT

Nu mai scrie cu capslock.

Scrierea cu capslock e perceputa drept urlet/tipat si de altfel acest lucru e interzis de regulament.

Multumesc pentru intelegere!

aryes13

Link către comentariu

Street-Bass-Zone

radu30- eu zic ca e la fel CONSUM/CONFORT.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Vw Touran 2.0 Tdi Highline ,inchidere centralizata, oglinzi electrice, incalzire oglinzi, geamuri electrice fata/spate, cotiera, magazie 6 cd-uri, senzori parcare, spalator far, dublu climatronic, 5 locuri, incalzire scaune, servo directie, ABS, ESP, 10 airbag-uri, culoare gri("sobolan") metalizat, pilot automat, torpedou refrigerat, cutie manuala 6+1, computer bord, tempomat, incalzire auxiliara, euro 4..

Link către comentariu

felicitari pt achizitie.te asteptam cu poze

Link către comentariu

mai greu cu pozele ca e masina lui taicamiu si e mai tot timpul plecat cu ea:|

Modificat de ecko
Link către comentariu

VW Touran 2008, 1.9 TDi Confortline 105 CP, Indian Blue, 7 locuri, cotiera, tempomat, senzor lumini+ploaie si altele. O sa uploadez poze cand pot, dar e destul de stock...

Link către comentariu

VW Touran 2004, 1.9 TDi 5locuri gri sobolan 105CP

Link către comentariu

• 4 weeks later...
MariusBarda

Intru si eu in club cu un VW Touran Exclusiv, 2008, 2.0TDI 140cp, DSG, Slate Gray, roti vara AL 17", iarna AL 16", bixenon dinamic + cornering, senzori parcare, ploaie si lumina, oglinda heliomata, piele, RNS300 cu navigatie, cotiera cu magazie CD, geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, scaune piele incalzite, dublu climatronic, spalator faruri, cruise control, comong home/leaving home...

Link către comentariu

mai puteai punea ceva optionale pe ea? :)

Link către comentariu

MariusBarda

Da, carlig, dar n-am ce face cu el. biggrin.gif

Off topic: pentru Touran nu exista o lista cu toate codarile sau activarile posibile din VagCom cum sunt la alte masini?

Link către comentariu

off topic marius citeste pe la aria golf V ca este aceasi platforma si merg multe setari facute si la touran .Citeste si tu putin pe acolo si ai sa descoperi multe.Bafta uite aici un link...

Modificat de flotouran95
Link către comentariu

Beyond Invisible

Hop si eu.......... proaspat posesor de Touran:

Vw Touran 1.9 TDI Goal DPF, 105 CP, 2006, Euro 4 inchidere centralizata, oglinzi electrice, incalzire oglinzi, geamuri electrice fata/spate, cotiera, senzori parcare,dublu climatronic, 5 locuri, incalzire scaune, piele, servo directie, ABS, ESP, 8 airbag-uri, albastru metalizat, pilot automat, torpedou refrigerat, cutie manuala 6+1, computer bord, tempomat, control tractiune, RNS 300+Navi........si carlig (detasabil).

post-91221-0-60466900-1305844700_thumb.j

Modificat de Beyond Invisible
Link către comentariu

bine ai venit...frumoasa masina....XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX :)

Link către comentariu

MariusBarda

... control tractiune, RNS 300+Navi........si carlig (detasabil).

Felicitari pentru achizitie.

Faina culoare.

:)

Link către comentariu

Beyond Invisible

Multumesc ;)

@ YoYo_man: as scapa de el (ca nu am nevoie), dar trebuie sa bati un drum pana in DE :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

MariusBarda

Se poate pune toata instalatia de carlig de Touran 1T1 pe Touran 1T2?

Daca da, trec eu pe la tine prin DE si o cumpar.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare.

Masina mea: VW Touran Highline 2.0 TDI (03.2006)140CP - Adusa din Germania in Octombnrie 2008.

Sunt foarte multumit de ea cu exceptia faptului ca e rosie :) !!!

post-12920-0-76918800-1307349952_thumb.j

post-12920-0-37027600-1307349957_thumb.j

Link către comentariu

Bun venit in club. icon_thumright.gif

Arata bine si rosie, mai ales daca ii vopsesti fustele.

Link către comentariu

Din cate Touranuri sunt pe forum, a incercat cineva sa dea barele de pe plafon jos?

Se pot da?

Daca le dau jos, ramane ceva loc neacoperit?

Cum arata Touranul fara bare deasupre?biggrin.gif

Link către comentariu

eu le-am demontat pt ca mi-am pus cromate.dar nu te sfatuiesc.trebuie sa demontezi tot plafonul masinii,toti stalpii.e multa munca.eu daca stiam nu ma apucam.dar am reusit

Link către comentariu

Si cam ramane acolo locul daca dau barele jos? trebuie puse ceva capace?

Ca am vazut ca Fordurile S-Max sunt asa, fara bare si arata bine.

Ai o poza cu masina fara bare?

Modificat de MariusBarda
Link către comentariu

raman gaurile de la suruburi.nu am poze.imi pare rau

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!