Jump to content

masina mea

ivo

Postare recomandată

nu ma sperie consumul de ulei pentru ca in viitor ma am gandit la touareg v10 tdi si am auzit ca mananca f mult ulei (am facut o comparatie)dar cred ca o sa aleg Touareg 3.0tdi pt ca cel v10tdi au zis mai multi (si de la reprezentanat) ca nu merita,deci nu cred ca o sa fie mare consumul de ulei la passat. am facut 1.500 km cu ea si nu am avut inca nici o probleme cu ea.sper sa nu am pentru ca is f multumit de masina

Link către comentariu

Nu merita R5-ul. Vezi ca s-a mai discutat pe aici pe undeva.

R5-ul e generatie veche de motoare, si mai este si Euro3.

Link către comentariu

da r5 ii motoru de 2,5 tdi si 3.0tdi ii V6 sa fie amandoua la fel?euro 3?atunci mai am de ales intre audi Q7 si Bmw x5 3.0tdi dar astea doua is la fel:fara diferential blocabil nu is bune in Offroad si multe altele is jeep uri de strada cum se zice.Mersi mult.oricum numai la toamna vreau sa imi iau, am timp sa ma gandesc.

Link către comentariu

Q7 are numai 4 stele la teste! Cica nu ar fi chiar atat de reusite dupa cum par! zvonuri.. oricum, la banii astia, tb sa te gandesti mult si bine :lol:

Link către comentariu

stiu de 4 stele sa rupt sudura de la picioare,dar nu cred ca nu au remediat o,prietenul de la reprezentanat mi a spus ca a fost in germania la lansare Q7 si a spus ca si fara diferential blocabil se descurca in offroad,si a fost si cu X5 o zis ca nu merge asa de bine ca si q7(tot el mi o zis ca q7 are tractiunea mai buna ca si touareg).mai am timp sa ma gandesc pana in toamna.

Link către comentariu

Scuze. Cel de 3.0 e ok. As merge mai de graba pe Touareg. Mai ales ca asta nou arata super bine.

Link către comentariu

fac parte din club, dar dupa o tura de 500 km cu tuaregul 2,5 si consumul rezultat si datorita formei (suprafata mare de contact la inaintare) si cateva plimbari in zapada cu jeep-uri japoneze, daca o sa am bani de asa ceva in viitor, cu siguranta o sa migrez spre rasarit.

Link către comentariu

eu prefer masinile germane,nici nu ma gandesc la japoneze stiu ca sunt bune si foarte rapide dar mie imi plac cele germane.

Link către comentariu

O sa mai pun poze cu passatu in zapada maine ca poate ii mai mare zapada :icon_cheesygrin:

post-9753-1170179797_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!