Jump to content

masina mea


ivo

Postare recomandată

As dori si eu o intrebare,mi-am luat un passat B6 140cp tdi 4motion highline

dotari: faruri bi-xenon,senzori de parcare,radio RCD500 Volkswagen sound Mp3 cu 250W. Saptamana viitoare trebuie sa o scot de la reprezentanat si vreau sa stiu daca am facut o alegere buna? am auzit multe despre B6 si ma tem sa nu am probleme cu ea.mersi

Link către comentariu

mersi

vreau sa stiu parerea cuiva care are masina ca a mea?

cum se comporta,ceva probleme?

Link către comentariu

In primul rand sa o stapanesti sanatos, cat despre patanii baga un ochi pe topicurile deja existente, ca B6-le pana acum s-a dovedit destul de imprevizibil dupa parerea mea, la unii proprietari a mers asa cum trebuia, in schimb altora le-a intins nervii la maxim. :)

Link către comentariu

o sa va spun cum se comporta ;) dupa ce o sa o scot si o sa va pun si niste poze.

Link către comentariu

Asteptam sa o vedem.

Eu am 1.9 TDI si am avut ceva patanii, dar cu a spus si DANNY VW da un ochi -pe celelalte topic-uri si o sa aflii mai multe.

Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

mersi,am citit mai multe dar despre passat 4motion nu am vazut sa se planga careva ,poate sunt mai reusite.

Modificat de MIGUEL
Link către comentariu
mersi,am citit mai multe dar despre passat 4motion nu am vazut sa se planga careva ,poate sunt mai reusite.

Nu conteaza neaparat motorul. Totul tine de norocul fiecaruia si mai important ca orice e sa nu o fi cumparat de pe stoc.

Bafta si cat mai putine probleme.

Link către comentariu
mai important ca orice e sa nu o fi cumparat de pe stoc.

Foarte interesant punctul de vedere . Poti detalia putin ?

Link către comentariu
Foarte interesant punctul de vedere . Poti detalia putin ?

La Bmw toate masinile de pe stoc au o "buba", mai mica sau mai mare.

Poate au stat prea mult prin parcare, poate s-au jucat aia pe la ea pe acolo, sau poate a fost butonata de diversi potentiali cumparatori.

Nu stiu exact care e adevarul, insa apar probleme la masinile de pe stoc.

Sa speram ca doar la BMW. La Vw cred ca nu stau prea mult pe stoc.

Bafta!

Link către comentariu

Parerea mea :daca deja ai luat-o nu mai cere nicio parere si nu citi nimic despre probleme pana nu le ai ! Cred ca ti-ar crea o imagina usor deformata fata de o masina care pana acum nu ti-a creat emotii "negative" . Iti doresc sa o stapanesti sanatos si fara evenimente majore.

Link către comentariu

multumesc,o sa vedem si eu zic ca asta tine de noroc.si masina am luat de pe stoc , au adus cateva la reprezentanta,nu pot sa astept mai mult dupa una configurata de mine . potentiali cumparatori daca au existat nu cred ca au butonat-o pentru ca masina a fost pusa deoparte de cand a ajuns.am mai luat in mai 06 un golf plus tot de pe stoc si la 200km parcursi am avut probleme cu cutia de viteza dar acuma are 15.000km si nu am mai avut probleme cu ea. o sa vedem,tinem legatura,cum am zis o sa pun si niste poze.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut,ieri am scos masina de la reprezentanta si am venit cu ea :D de la sibiu la satu mare, vreau sa spun ca mi am facut o impresie f buna despre masina,farurile bi-xenon extraordinare directia,motorul.sunt foarte multumit de ea sper sa nu am probleme cu ea. ;)

Link către comentariu

eu am platit jumate din masina si am luat credit de la banca jumate si a fost probleme cu banca ca a durat o luna sa imi dea bani in rest nu au fost probleme.

cu dealari nu au fost probleme pt ca eu am un prieten acolo si am mai luat masina de la el,masina am scoso din reprezentanat si banii inca nu au fost intrati in cont deci are incredere in mine,ne stim demult timp. la toyota acuma au avut probleme niste prieteni:au vrut sa cumpere o masina si au platit avansul si a durat sa le aprobe leasingul,dupa ce le a aprobat aia de la reprezentanat iau pus sa mai plateasca 4.000E ceva taxa(la inceput nu le au zis de aceasta taxa) si ei au vrut sa renunte dar nu vor sa le dea avansul inapoi, la inceput nu le au facut reducere nimik si dupa ce au facut gura le au facut 800E,(eu cand am luat golfu in mai mi a facut reducere 1400E iar acuma cu passat 1800E)nu stiu ce au facut cu toyota daca au renuntat,ei o zis ca renunta si is i au passat ca al meu dar nu cred ca reusesc sa renunte.va tin la curent cu ce au rezolvat

Link către comentariu

ai dreptate.aia de la reprezentanata le au zis ca mai au vreo 30 de presoana probleme cu leasingul si o zis ca sa ii dea in judecata pe cei de la leasing ca ei is diferiti de cei cu leasingul,ei o zis ca nu isi pierd timpul cu astea o zis ca nu ii intereseaza.

Link către comentariu

frumoasa masina.. sa o stapanesti sanatos! pacat ca pielea aia intoarsa, dupa cca 25 000 km, nu o sa mai arate asa ;) Marfa combinatia , cred ca cea mai reusita.. insa cu siguranta cea mai pretentioasa!

Link către comentariu

mersi,da nu ii piele intoarsa ca ii la fel peste tot, nu ii piele alcantara ca ii Nappa.sal

Link către comentariu

ba da aia ii din poza si am piele nappa,poate nu se vede bine dar ii peste tot piele nu am deloc piele intoarsa.

lasa ca o sa mai pun poze cu ea facute afara ca aia o fost facut in garaj.

Link către comentariu
nu citi nimic despre probleme pana nu le ai ! Cred ca ti-ar crea o imagina usor deformata fata de o masina care pana acum nu ti-a creat emotii "negative"

Eu am citit ce probleme ar avea Passat si nu am avut nici una din ele. In afara de cea "clasica", cu consumul de ulei. Dar e OK, m-am obisnuit deja, mai ales ca am vazut si la alte marci completind ulei (ultima data la un BMW seria 5 modelul nou).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!