Jump to content

VW. Polo Happy


E_u

Postare recomandată

Bine v-am gasit, :D

Inainte de toate vreau sa va urez un An Nou Fericit fericit si sa vi se implineasca in anul care vine toate visurile care nu vi s-au implinit anul acesta,

De azi sant foarte fericitul posesor al acestei bijuterii de masina. Nu prea fortoasa ce-i drept, dar sincer nu ma asteptam sa traga asa de bine.

Am vazut ca mai sant vreo doua persoane cu Polo negre, ceea ce ma bucura deoarece ii sta extraordinar de bine in negru.

In cel mai scurt timp o sa pun si fotografii cu dumneaei. :D

Vreau sa va spun ca si eu am primit volan in 3 spite, ca am observatca se discuta aici, ceea ce ma face sa cred ca asa se livreaza Happy-urile de acum in colo; lasa ca-i mai frumos asta.

Ca dotari mai importante ar fi :

- aer conditionat semiautomat ("Climatic"),

- computer de bord,

- airbag sofer si pasager,

- servodirectie electro-hidraulica reglata in functie de viteza,

- servofrana,

- radio cd player cu 4 incinte,

- si ar mai fi dar le cunoasteti.

Am mers destul de mult azi cu ea ca sa vad ce stie si dupa vreo 60-70 de km. pot sa spun ca nu am aruncat cei 10.300 de euro (DDP) pe geam. Se tine in curbe ireprosabil de bine, de demaraj v-am spus, peste asteptari, reprizele excelente si tinuta de drum la fel.

Unii au spus ca la pornire se aude un sunet metalic, paiiii la a mea nu am sesizat mare lucru. Motorul este asa de silentios ca uit ca este pornit si dau la demaror sa-l stric. :D

Maine cred ca fac niste poze.

Inca o data, sa aveti parte numai de bucurii in anul ce vine. Ma bucur ca am gasit aici o comunitate asa de primitoare (va citesc de ceva vreme).

Link către comentariu
  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • E_u

    34

  • Executron

    9

  • Michael_9N

    6

  • Ice_2k

    4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bravo ! Sa te bucuri de ea si sa te ocoleasca toate problemele ! Iar tu sa ocolesti toate gaurile patriei.. :D

Evident, asteptam poze !

Modificat de @llex
Link către comentariu

Iti multumesc.

Dintre cele cateva lucruri pe care le-am remarcat in mod deosebit ar fi radio-cd player-ul care m-a lasat cu gura cascata de cat de bine se aude si silentiozitatea motorului. Am avut inainte (pe Dracie) un Sony nu mai stiu cum cu 4 boxe si ziceam ca se aude foarte bine, dar cand l-am auzit pe asta ..... are o claritate de v-am spus, m-a lasat cu cura mare. Si motorul la fe, imi place; nu m-am uitat la consum, nu stiu cat am consumat azi, dar daca ma credeti, nu prea ma intereseaza deocamdata.

Link către comentariu

Ok, maine. :D

Sa va povestesc ce "sperietura" am tras azi la numai 2-3 ore cu radio cd player-ul. Butonam eu de zor, schimbam melodiile de pe un sidiu :D si la un moment dat am schimbat pe radio si nu mai erau posturile memorate pe 1,2,3, ... 6. Baiii, sa vezi ca am incurcat-o, ca trebuie sa ma fac de ras, sa ma intorc la dealer si sa-i zic ca nu stiu sa ascult la radio. :D DAR uite ca citind in manual am descoperit ca are doua memorii FM1 si FM2. Si eu apasasem de doua ori pe butonul FM si dadusem pe FM2 pe care nu erau memorate posturi si nu stiam sa dau pe FM 1. Dar gata, am rezolvat-o. Asa e si la voi ?, cu FM1 si FM2 ?.

Link către comentariu

Vroiam sa va mai intreb cam ce sa fac in rodaj, ca azi m-am infipt in ea pana pe la 3.500 rpm si ma intrebam daca nu e prea mult. Din cate am inteles, nu prea am inteles mare lucru :D . In carte scrie ca rodajul se face 1.000 de km.. ...

Link către comentariu

in rodaj 1000-1500 km, cam maxim 3000rpm :D dar mai e vorba aia : cum o cresti asa o ai...mai merge si un 4000 rpm :D

Link către comentariu

Si mai am o intrebare : daca Doamne fereste le plac unora prea mult capacele mele de roti ma despagubeste CASCO ?. (am full, fara franciza).

Aaaaa si era sa uit, mai imi place foarte mult si mirosul de masina noua. Dupa cum spunea cineva pe aici, nu o sa pun odorizant juma` de an. :D

Modificat de E_u
Link către comentariu

in principiu te despagubesc cei de la casco, dar cred ca e mai mare bataia de cap pentru un capac de roata :D + ca trebuie sa mergi la sectia de politie sa declari furtul, sa astepti daca se gasesc autorii...bla bla bla si risti sa pierzi reducerea dupa un an de zile, asta in cazul in care nu o sa mai ai nici o dauna pe parcurs (pierzi din cauza capacului)...soo buy a new one :D

Link către comentariu

Hai ca nu am somn, cu toate ca sant destul de obosit, tot nu am somn. Na, prima noapte in care "doarme" in fata blocului ... .

In legatura cu capacele, daca le prind cu niste cleme de plastic, nu e mai bine ?. Ca unii zic ca nu e un impediment, DAR daca nenea nu are un cutter sau cutit nu le poate desface. Nu ?. Adica cu mainile "goale" nu se poate.

Imi aduc aminte ca prima data cand am intrat in showroom mi s-a parut cam mica masinuta si ca nu o sa ma multumeasca. Dar dupa ce am intrat in ea am vazut ca este MULT mai mare decat vezi de-afara. Este foarte spatioasa. Asta este prima impresia care mi-a sticlit in primele 5 secunde dupa ce m-am urcat in ea.

Pozitia la volan la inceput nu mi-a placut cine stie ce, dar dupa ce mi-am reglat scaunul si volanul m-am simtit foarte bine. Toate sant acolo unde trebuie, schimbator, comenzi climatizare, frana de mana, etc.. Si apropo de frana de mana, zice cineva pe aici parca, ca la Polo-ul lui nu tine decat foarte sus; la mine tine normal, inca ridic destul de putin si "ingheata" rotile. Si chimbatorul de viteze are cursa foarte mica, exact cum ma asteptam, dar este foarte precis.

O sa trebuiasca sa ma obisnuiesc cu trantitu` usilor, ca dupa 15 ani de Dracie mi-a intrat in reflex ... . Pe asta mica saraca o doare si eu pana ma obisnuiesc mai trece ceva vreme. :D

Intr-un cuvant mi-a lasat o impresie cel putin foarte buna masinuta si nu ma asteptam.

Link către comentariu

cleme d-alea de plastic pentru capace ar trebui sa pui nu atat pentru hoti (daca apuci capacul si tragi sanatos sare clema aia, n-are nevoie de nici un cutter) dar mai mult pentru gropi. Daca n-ai cleme d-alea si iei o groapa mai sanatoasa ai toate sansele sa-ti zboare un capac.

@michael Un capac pe 16" e 160RON :) Deci daca mi le fura pe toate 4... parca nu le-as lua din banii mei :)

Link către comentariu
Imi aduc aminte ca prima data cand am intrat in showroom mi s-a parut cam mica masinuta si ca nu o sa ma multumeasca. Dar dupa ce am intrat in ea am vazut ca este MULT mai mare decat vezi de-afara. Este foarte spatioasa.

Err... bigsmall? :))

Negru? Parca pe Polo ar merge totusi o culoare ceva mai vesela. Oricum, e o masina buna. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

!1 Mai am ceva de completat : eu am scris in profil ca sant din Bucuresti, de fapt sant nascut dar stau in Constanta. O sa schimb profilul.

!2 Pozele o sa le pun in seara asta pana tarziu sigur, dar acum nu am timp.

@ Ice 2K : aloleo !. Asa de scumpe sant ?. ;) O sa pun totusi vreo 3 cleme la fiecare roata.

@ radu88 : nice "club" here. ;) Nu stiu ce zic altii, dar mie imi place negrul foarte mult.

@ AIX : da, bigsmall. ;)

@ Executron : pai cam asa ceva. Mai ales ca negrul "cere" lustruiala.

Si apropo de lustruiala, azi dupa spalare am vazut ca are niste cerculete foarte fine. CRED ca este deoarece dealer-ul mi-a zis ca a spalat-o. Pai ce, au dat cu carpa uscata ?. ;) Se poate aplica niste ceara cu aparatul ala, cum ii spune, care se invarteste ;) ?. Unde sa ma duc in Constanta ?. Nu se vede prea tare, dar eu am vazut si imi sta pe creier.

Link către comentariu
@ Ice 2K : aloleo !. Asa de scumpe sant ?. ;)
Alea de 16, ale tale (14"?) banuiesc ca sunt mai ieftine
Si apropo de lustruiala, azi dupa spalare am vazut ca are niste cerculete foarte fine. CRED ca este deoarece dealer-ul mi-a zis ca a spalat-o. Pai ce, au dat cu carpa uscata ?. ;) Se poate aplica niste ceara cu aparatul ala, cum ii spune, care se invarteste ;) ?. Unde sa ma duc in Constanta ?. Nu se vede prea tare, dar eu am vazut si imi sta pe creier.
Polish se cheama... dar polish totusi ia un pic din lac... nu cred ca are rost si nici nu face bine sa faci polish de fiecare data cand apar chestii minuscule...
Link către comentariu

Da, am avut un buget destul de limitat. Am mers pe urmatoarele criterii : rata lunara max. 7.500.000 lei (acum este 7.200.000 :D ), dimensiuni relativ mici, deci compacta si un design care sa-mi placa. Aaaa si benzin obligatoriu. Nu pot sa spun ca sant fan al masinilor Germane, dar apreziez unele lucruri la aceste masini.

Stai linistit, nu ma superi.

A, hai sa o luam asa : am colindat toti, adica TOTI dealerii din Cta (in afara de BMW, Mercedes si Audi, etc. :D ) si printre multe altele, am mai avut in vedere cateva variante (Fabia, Fiesta, 206, Corsa, Getz, etc.) dar in final cand am vazut-o pe asta mica pi s-a pus pata si am zis ASTA e !. Un fel de dragoste la prima vedere ... . :hainoroc:

Nu veau sa intru in amanunte, cu lucrurile care m-au facut sa renunt la alte marci ca nu cred ca se portiveste pe topicul acesta, dar asa pe scurt, Fabia este din punctul meu de vedere o imitatie de Polo si nu e mult mai ieftina (si nici nu-mi place :) ), Fiesta este bunicica dar eu am ceva cu Ford si ... (chestie de pitici pe creier :) ), 206 si Corsa erau la sfarsit de "cariera" si nu vroiam un model invechit si getz ... e marca aia care nu o am la suflet. :) Asa noul 207 si noul Corsa erau si ele frumusele, DAR mai scumpe.

Si zici ca iti place cum arata ?. Nu, acuma` pe bune, azi am mai mers prin oras cca. 2-3 ore si am ramas surprins sa observ cata lume intoarce capul spre ea si se uita lung si cata lume intra in vorba cu mine. Nu ma asteptam sa atraga asa atentia (bine, este si proaspat spalata si luceste de-ti trebuie ochelari de soare). Am zis in gluma, ca daca aveam un counter d`ala de mana, ca in reclama aia cu Axe parca, acasa cred ca numaram vreo 25-30 de click-uri. :P

Despre consum nu am ce sa va zic, deoarece ... nu m-am uiat. :D Dar eu oricum nu am mers tocmai calm si este si in rodaj si pana sa ajung la destinatie nu apuca sa se incalzeasca motorul, asa ca consumul o fi putin mai maricel.

Imi place cum se "infige"; de exemplu eram in tr. 3, pe la 1.800 rpm si nu ma asteptam sa traga asa de bine la o tratie asa de joasa si intr-a 3-a.

Mai sant multe de zis, da` nu cred ca aveti voi rabdare sa cititi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!