Jump to content

filtru aer "sport"

blowwind
 Share

Postare recomandată

am si yo nishte mici nelamuriri :D

am polo 1.2 (happy) si ma batea gandu la un filtru sport...in ideea de a mai schimba sunetu ala putin ca face ca un tico :D...

1) ajuta la ceva ???

2) am gasit unu la BMC dar e pentru polo 9N si nu stiu daca merge si pe 9N3..avetzi idee ? :D

3) voi ce imi recomandatzi ? ma refer la filtru :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si pe mine ma abate acelasi gand! :)

Stiu ca sunt doua modele de filtre: unele care se baga in cutie inlocuindu-l pe cel vechi sau filtrele conice.

Din cate am auzit (si citit), cele care se baga in cutie nu prea fac mare lucru. Ma refer la performante, nu stiu insa daca macar schimba "vocea" motorului.

PS la 9N si 9N3 e acelasi motor de 1.2 asa ca dca ai gasit pt 9n merge si la ale noastre.

Modificat de radu88
Link către comentariu

din cate am inteles...alea conice nu intra ... trebuia dat jos capacul de la motor .. :)

Link către comentariu

Salut!

Blowwind renunta la limbajul de tip IRC,altfel vei avea warning.

Sincer nu va recomand filtre sport,dar daca vreti orice in materie de motor&co. se potrivesc de la 9n3 la 9n sau invers.

Michael9n are filtru sport,el va poate da mai multe detalii...

Link către comentariu

am filtru sport k&n si diferenta pe masina a fost doar de sunet...

post-1911-1166657794_thumb.jpg

Link către comentariu

pey asta ma si intereseaza, sunetul. ai idee daca pun filtru conic mai intra si capacul motorului ? acelasi sunet il obtii si la filtru normal (nu conic) ?

Link către comentariu

Poti sa pui filtru conic, si sa pastrezi si capacul daca faci un traseu pentru filtru. Muti filtru mai spre fata, kind of cold air intake

Link către comentariu

• 4 months later...
fast_racer_sonik
din cate am inteles...alea conice nu intra ... trebuia dat jos capacul de la motor .. :lol:

Si eu zic ca daca ii faci un traseu ar trebui sa incapa un filtru acolo... inca astept sa vina polo-ul meu tot cu motor de 1.2(mai vreo luna:somnmare: ) dupa care si eu ma gandesc sa-i bag un filtru la fel doar pt ai schimba "vocea" putin.

Bafta blowwind, anunta-ne daca ai reusit sa faci ceva, eventual baga si niste poze pentru noi

Link către comentariu

• 5 years later...

Buna, vad ca a cam trecut din 2006 ceva vreme si nu a postat nimeni, am si eu un polo 1.2 44kw si ma bate gandu sa iau un filtru sport k&n ce se pune in carcasa originala si nu stiu ce sa fac, tot stau pe ganduri, oare ar suna mai frumos sau nu

Link către comentariu

Sigur va suna mai frumos "prin buzunare" :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!