Jump to content

Golf 4

Rust-eze

Postare recomandată

Vopsit si eu etrieri rosii, pus si praguri astazi. Poze cu pragurile nu am facut deoarece erau murdare. Maine dupa ce o fac frumoasa.

post-9115-1182110620_thumb.jpg

post-9115-1182110637_thumb.jpg

post-9115-1182110670_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rust-eze

108

• Dudu

17

• rudolf.s

14

• JonDoe2

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

hai domnu Catalin ca ieri s-a facut azi si poate baietii sunt curiosi sa vada cum vin pragurile pe masina telefon008ca4.th.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Foarte frumoasa masina.

Pentru ca nu ma pot abtine: scapa de suportul de numar! :) Arata mult mai bine fara. Crede-ma. Si pe spate si mai ales pe fata. Lipesti numarul cu banda dubluadeziva.

Imi place ca ti-ai facut stalpii negri. Ce ai folosit?

Link către comentariu

Vreau sa schimb nr, din cauza asta nu le-am lipit cu banda.

Pe stalpi am lipit colant negru mat. Duminica poze mai multe.

Mai astept pareri de la colegi mai avizati.

Link către comentariu

Frumoasa masina.Spor la munca si rudolf de unde pot procura aceea banda si cum se aplica peste numar ca sunt curios

Link către comentariu

OK. Asa se iarta. :cheers:

Banda dubluadeziva se gaseste la orice magazin mai rasarit. Eu am cumparat Bison de la Praktiker. E foarte rezistenta. Nu pierzi numaru, garantat. :)

@decodat: bine, bine, ma gandeam eu ca e autocolant negru, dar m-ar fi interesat mai exact de care. Ceva special sau de la magazin de bricolaj? Eu am avut asa si mi s-a crapat. A trebuit sa dau jos. Acum caut folia de stalpi de Logan 1.6 16V, sper sa fie buna, atat ca dimensiune cat si calitativ.

Arata ciudat bandoul negru pe masina rosie toata. Recomand cu caldura un grilaj fata fara sigla, eventual cu o sita neagra. Nici prelungire capota sudata nu ar arata rau... :) (vezi la mmneg)

In rest, foarta frumoasa masina. (sunt fan kit Rieger...)

Link către comentariu

Autocolantul este de la un centru de pus folii. Cred ca e mai special ca imbraca si taxiuri cu el.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.Daca o sa am timp si fondurile necesare poate o s-o fac o mica sora geamana cu a ta.Stopurile si cu farurile aduc mult la aspect,mai ales noaptea :P .Spor la tuning in continuare.

OK. Asa se iarta. :))

Banda dubluadeziva se gaseste la orice magazin mai rasarit. Eu am cumparat Bison de la Praktiker. E foarte rezistenta. Nu pierzi numaru, garantat. :))

@decodat: bine, bine, ma gandeam eu ca e autocolant negru, dar m-ar fi interesat mai exact de care. Ceva special sau de la magazin de bricolaj? Eu am avut asa si mi s-a crapat. A trebuit sa dau jos. Acum caut folia de stalpi de Logan 1.6 16V, sper sa fie buna, atat ca dimensiune cat si calitativ.

Arata ciudat bandoul negru pe masina rosie toata. Recomand cu caldura un grilaj fata fara sigla, eventual cu o sita neagra. Nici prelungire capota sudata nu ar arata rau... :P (vezi la mmneg)

In rest, foarta frumoasa masina. (sunt fan kit Rieger...)

@decodat eu mi-am pus folie cumparata din Praktiker,m-a costat 12 ron sulul.Acuma nu stiu cat e de buna pt masini si cat o sa ma tina.Daca o sa am probleme cu ea mai mult ca sigur ca o sa va anunt. :P

Link către comentariu

A mea e pregatita pentru schimbat distributie, vopsit stopurile rosii, schimbat stergatoarele cu unele aerotwin si xenoane pe scurta.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ta Decodat, si crede-ma ca nu laud orice masina :D Modificarile sunt toate facute cu gust si bun simt ;)

Felicitari pentru ea si multi km.

Off-topic, cum vopsesti stopurile ?

Link către comentariu

Intra pe UP TECH.DE si o sa le vezi acolo. Merci la fel.

Modificat de Decodat
Link către comentariu

Astazi a primit si ea niste stergatoare Aerotwin cu tot cu brate. :icon_thumright:

post-9115-1185560052_thumb.jpg

post-9115-1185560072_thumb.jpg

Link către comentariu

Si e vreo diferenta fata de alea dinainte.....mai ales acum pe seceta asta nu cred ca se observa vreo diferenta! :icon_cool:

Link către comentariu

Buna treaba cu Aerotwin. Eu am retrofit si sunt beton. De unde le ai? Mai poti face rost de un set? Dau la schimb bratele mele cu retrofit-uri. :icon_cool:

Link către comentariu
Si e vreo diferenta fata de alea dinainte.....mai ales acum pe seceta asta nu cred ca se observa vreo diferenta! :D
Diferenta mare, sterg mult mai bine si nu mai fac zgomot!
Buna treaba cu Aerotwin. Eu am retrofit si sunt beton. De unde le ai? Mai poti face rost de un set? Dau la schimb bratele mele cu retrofit-uri. :)
Un brat si lamele le am de la (Marian vw audi) si un brat cumparat de nou 118 lei.
Hai si cu xenonul :P.
Xenonul vine si el !
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Saptamana asta trebuie sa-i schimb si inelele din faruri cu unele pe neon.

post-9115-1188201116_thumb.jpg

post-9115-1188201134_thumb.jpg

post-9115-1188201264_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Arata foarte bine. Stopurile astea vin mult mai bine.

(scapa de suportul de numar :D )

Bafta!

Link către comentariu

Si suspensie sport pe cand? :P

Felicitari de masinuta...arata super. :P Tu chiar nu te uiti la bani... :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!