Jump to content

Schimb ulei golf2

Gmk2
 Share

Postare recomandată

Magazinul respectiv este la piciorul podului linga shell butelii.

Eu am schimbat uleiul la 7.5000 de kilometri si era super naspa (10w 40 Mobil S turbodiesel) cam pe la 5000 dadea semne.Merg jumatatea din distanta in oras deci trafic greu si nu rezista.Fabricantul spune ca la 7000 normal si mai des la trafic greu.

Schimb toate consumabilele totodata si masina este cu totul alta... :offtopic:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 6 years later...

O intrebare: La un Golf 2 1.6 TD din 91'  pot sa pun Elf Turbo Diesel 10W40?

Link către comentariu

Sigur ca se poate.

Link către comentariu

Multumesc de raspuns calin.g.Ideea e ca am vorbit cu un prieten si l-am intrebat daca e bun Elf Turbo Diesel 10W40 si mi-a zis ca nu stie de Elf ca si marca.Din cate stiu eu, teoretic scrie pe bidon  ca e  : Made in France. Pana acum tot Elf am avut si nu mi-a papat ulei.

Modificat de Andrew_27
Link către comentariu

Multumesc de raspuns calin.g.Ideea e ca am vorbit cu un prieten si l-am intrebat daca e bun Elf Turbo Diesel 10W40 si mi-a zis ca nu stie de Elf ca si marca.Din cate stiu eu, teoretic scrie pe bidon  ca e  : Made in France. Pana acum tot Elf am avut si nu mi-a papat ulei.

Din pacate e made in EU , mai excat e facut la Brasov,iti spun din surse foarte sigure! :dry:

Link către comentariu

Castrol magnatec e bun?

Link către comentariu

Castrol magnatec e bun?

Slabe sperante sa gasesti Castrol original ,made in Germany,cam tot ce e pe la noi pe piata este made in EU,adica Turcia.

Mobil nici atat nu-ti recomand!

Singurele uleiuri originale mai consacrate in care poti sa pui baza ar fi: ARAL made in Germany si MOTUL made in France,bine si la astea trebuie sa fii un atent sa nu iei ceva facturi!

Stii vorba aia ULEIUL E VIATA MOTORULUI!

Acum depinde si de cat tiii tu uleiul ca perioada/kilometrii!

Link către comentariu

motul da. aral un mare nu. am bagat in 2 motoare si cam dupa 2500 km a inceput sa dispara si sa il si manance, ceea ce nu e normal si cu mobil sau castrol nu am patit asa ceva. motoarele sunt un 2.0 2e si un 1.6 td sb. iar un ulei bun este liqui molly care este nemtesc si lam testat pe audi si nu am avut probleme deloc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!