Jump to content

Buton alarma


myh21ro
 Share

Postare recomandată

Salut!Am cam inceput sa va stresez cu butoanele ciudate din masina! Acum mai am unul....asta e situat undeva in partea stanga, langa scaunul de la sofer, sub centura de siguranta. Se aprinde culoarea rosu si are un semn cu o masina si niste senzori pe ea. Am inteles ca e pentru alarma. Stie cineva ce face de fapt acel buton...cum se activeaza....sau care e rolul lui pe acolo. Mersi mult de tot baietzi...va raman dator...cand mai avem o intalnire cu skodistii vreau sa merg si eu cu voi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca il apesi dupa ce ai scos cheia din contact si ai deschis usa sa cobori din masina, la urmatoarea incuiere din telecomanda este dezactivata functia de supraveghere volumetrica a interiorului pentru alarma, dar restul senzorilor monitorizati de alarma raman activi (contacte usi, portbagaj, imobilizare motor). De ce? Ca sa poti lasa inauntru un animal mic sau un adult dormind de exemplu :Driver: Atentie, e interzis sa lasi copii incuiati in masina fara un adult!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cum sa fac sa pornesc alarma la masina...ca nu ii dau de cap...am incercat unele combinatii si nu o ia...nu tiue daca vreau sa deschid usa...nici cand dau cu spatele...

Modificat de c o s m i n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vrei sa o testezi si sa ii auzi zgomotul? Pentru asta eu folosesc o metoda rapida: cobor un geam sau toate din telecomanda si incui masina de afara. Astept cateva secunde sa se armeze alarma si apoi bag mana in interior prin un geam. Poti sa o fluturi putin pe acolo ca sa fie mai dramatic, dar in general incepe imedait scandalul. Varianta descoperita accidental: deschis portbagajul de la tasta din mijloc a telecomenzii. Dupa cum stii, daca descui si nu deschizi nimic dupa circa 20 sec masina se incuie singura ca sa previna descuieri accidentale. Dar portbagajul nu si-l poate tranti singura deci ramane descuiat...dar supravegheat de alarma. Ridica capota portbagaj dupa 1 minut si iar obtii scandal. In conditii normale de functionare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Alarma de fabrica nu reactioneaza daca la masina incuiata tragi de manerele portierelor. E o alarma pentru tari civilizate unde s-ar putea sa ai o amenda mare dimineata daca alarma ta a facut zgomot ce a deranjat inutil vecinii. Despre datul cu spatele nu stiu ce vrei sa spui. Tiuitul ala la marsarier? Ala stiu ca il foloseau ca atentionare camionagii fiindca ei nu au vizibilitate in spate. Se obtine cu o dulie electronica inserata intre un bec de marsarier si soclul lui...o gasesti la orice peco. Sincer, mie mi se pare de prost gust la orice masina cu luneta si chiar deranjanta cand un vecin face manevre la 1 noaptea sub geamul meu. Alt semnal sonor il dau senzorii de marsarier dar aia nu cred ca sunt aici in discutie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

M-am lamurit in multe privinte cu alarma dupa ce am citit continutul acestui topic dar vin si eu cu intrebarea: ce se poate face ca utilizand actuala alarma de pe masina sa se ridice geamul (daca a fost lasat deschis) atunci cand incui masina din telecomanda? Am vazut la un prieten care are Leon ca tine apasat pe butonul de incuiere a masinii mai multe secunde si se ridica geamul si se pliaza si oglinzile. Aceasta functie se poate activa din programul VAG-COM sau trebuie alt modul al alarmei?

O alta problema legata de siguranta ca tot vorbim de alarma: treaba aia cu sa se incuie masina cand pleci de pe loc la viteza de 8 km/h se poate activa din programul VAG-COM?

Modificat de ionutctn
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Problema cu geamurile o gasesti discutata aici. Nu se poate face cu VagCom.

Pentru inchiderea automata a usilor ai nevoie doar de VagCom. Detalii gasesti aici. Succes.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

...si AICI (inchidere/deschidere geamuri)

Modificat de FABIAn RuSu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!