Jump to content

audi A4


mail_man
 Share

Postare recomandată

as avea nevoie de o informatie... :blink: m-ar interesa cat costa la un service inlocuirea curelei de distributie la audi A4 1.9 TDI din 2001 :P cine ma poate ajuta? am mare nevoie de raspuns... :blink:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut! Am o informatie foarte proaspata pentru tine.

Saptamana trecuta am cerut o oferta de pret la dealerul Audi din BV (Tess Auto) pentru schimbarea kitului de distributie. Raspunsul a fost oarecum socant: 22 mil. piesele + 4 mil. manopera. Toata operatia dura 5 ore. Mi s-a parut talharie la drumul mare!!!!

La sfatul unui prieten am cerut aceeasi oferta de pret unui service specializat VAG din Piatra Neamt. Oferta lor a fost mult mai umana: 10 mil (piese+manopera). Chair daca este departe de mine cred ca am sa dau o fuga pe acolo dupa anul nou pt. acest schimb ca totusi al mijloc sunt 16 milioane.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu am schimbat-o inca dar m-am interesat. Costa in jur de 15 mil la un service/mecanic bun (dar fara a fi reprezentanta) si peste 20 mil la service-urile autorizate. Diferenta de pret este in general de la piese, service-urile autorizate luand de obicei de la Porsche si punandu-si si ei adaosurile lor. Pretul este pentru schimbarea intregii distributii, inclusiv pompa de apa si include piese + manopera. Doar schimbarea curelei nu stiu, dar nu cred ca merita sa nu schimbi si pompa de apa daca tot se desface acolo (altfel vei plati din nou manopera la schimbarea pompei)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E necesara schimbarea pompei de apa, nu vrei sa se intepeneasca sau sa se rupa si sa injuri ca ai f.... motoru doar pt ca te-ai zgarcit la o pompa de apa.

P.S. Vw parca nici nu iti da garantie pe distributie daca nu schimbi pompa de apa. Si da, s-au mai intamplat cazuri de rupt distributia & co din cauza pompei de apa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca la Augsburg. Sunt in jur de 9 mil piesele! Manopera nu stiu, dar ai garantie 18 luni si nu e de colo treaba asta...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Thomas, n-ai de ca sa fii socat, 22 mil sunt piesele pe bune la PBN, ieri le-am luat eu, cat despre manopera nu cred ca e mare suma de 4 mil, in conditiile in care iti da si garantie la piese+lucrare, daca te duci la mecanicul cu 10 mil toata afacerea o sa-ti dea piesele after market si nu cred ca ti-ar place asa piese mai ales la distributie. Eu am luat piesele de la PBN si ma duc la montat la Brady cu toate ca manopera este de 5 mil si ceva.......bafta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Piesele sunt piese,arunci banii pe cele originale,daca le iei germane dar nu sunt originale vw/audi nu are nimic.Cine isi permite sa dea banii nu are decit.Tu chiar ai impresia ca exista vreo diferenta intre o curea Conti,sa zicem si una luata de la PBN in afara de pret?

S-ar putea la fel de bine sa fie chiar acelasi producator!

Extindem si la role,pompa de apa si altele..

Bani dati aiurea,parerea mea..

Ideea este ca poti face aceeasi treaba si cu bani mult mai putini,dar asta presupune sa fii interesat si informat.

Sanatate

Luigi Vicol

Modificat de l.u.v
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am luat masina cam de 6 luni si primul lucru pe care am vrut sa-l fac a fost sa schimb distributia. La Augsburg kitul cu tot cu manopera ducea la 20+ mils. M-a cam speriat si pe mine!

Am avut norocul sa cunosc un prieten care se ocupa cu piese auto si mi-a dat kitul + pompa de apa la 5.8 mils - pretul la care le lua si el, cu un minim de 5% adaos or smth. Ah, si providerul lui de piese cine crezi ca era?! Augsburg!!! LOL Si inca ceva: avea si mai ieftine, asta era cam cel mai scump :)

Deci practica astia un adaos de te doare capu! Manopera mi-a facut-o un mecanic in curte la el pe 2 mils. Nu am avut nici o problema si totul e ok. Deci, dupa cum spuneau si colegii forumisti, se poate sa mai ieftin.

Pai eu am avut un cielo inainte si mi-au schimbat kitul de distributie + alte 2-3 curele (ac si nu mai stiu ce) la sevice pe 6 mils! (WOW) ... dar pe atunci mergeam cam cum intrebi tu acum: "cat face si unde platesc?"

Exista si riscul sa mergi la un mecanic nepriceput si sa iti strice mai stiu eu ce ... cred ca e si de noroc!

Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Luigi ai dreptate si tu, dar la mine cand merg cu ea pe S, schimba pe la 7.000 rpm, si la turele astea n-as vrea sa ma gandesc ca am pus piese after market si mi-a montat-o mecanicu' in curte, nu la distributie, la alte piese n-am probleme cu " after marketu' ", am auzit tot felu' de cazuri.....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

fereasca sfantu 22 mil pentru piese aia sunt nebuni sau doar retardati, intrati aici http://www.autohausaz.com/ si vedeti preturi reale la piese nu mai puneti botu la vrajeala dealerilor din cacatul de romania , si manopera 5 ore aia e reala dar piesele sunt exorbitant de scumpe cu bani aia iti iei kit de distributie pentru fucking RR

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...
mikael_blue@yahoo.com

folositi role ghidare/intinzatoare ina sau skf si curea distributie contitech sau lemforder.nu are sens sa dati bani pe "produs original".modele din gama vvw-audi vin cu role pentru distributie ina din fabrica,numai ca pe ele scrie vw-audi :blink: iar daca le cumperi de la un magazin oarecare rolele ina sunt mult mai ieftine decat la o reprezentanta doar ca pe ele scrie ina si nu vw-audi(in rest sunt aceleasi role).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Uite cateva oferte :

PBN - 2500 Ron

Avia motors : cam 1700 Ron

Ami auto : cam 1600 ron

Volksman : doar kitul 850 ron

In afara de Volksman toate preturile au manopera inclusa , daca vrei iti trimit si proforma de la PBN (exagerat de mult) in care sunt cuprinse preturi pentru manopera la desurubat cine stie ce . :D

:)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!