Jump to content

Ibiza noua 2003-2007

oana
 Share

Postare recomandată

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• X-Ecutor

92

• Cristian

80

• o3_cep

32

• grapi

27

Top Posters In This Topic

Posted Images

daca un detinator de leon cupra 2.0 TFSI 240 cai, apreciaza cei 85 caiuti ai nostri e ceva! multumim mult pt aprecieri :).

suspensiile cum ti s-au parut ?

drum liber si bun!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ii apreciez si eu si pot sa spun ca la ibiza sunt si mai bine scosi in evidenta.Daca nu ma insel masina e mai usoara, cu toate ca e posibil sa se compenseze cu forma mai cursiva a leonului. Oricum si mi-e mi-a facut cu ochiul micuta ibiza dar ai mei au fost impotriva pentru ca li s-a parut destul de inghesuita in spate. Pentru mine era bine ibiza mai ales ca la 15k cat am dat pe leon luam o ibiza de statea mata in coada :D

Link către comentariu

salut! Am o intrebare. Poate sunt off-topic, dar sincer nu am mai avut rabdare sa dau un search sa vad daca mai exista un topic cu aceasta mica problema. Aseara am observat ca ochiul de pisica de la geamul din dreapta nu functioneaza si as dori sa stiu daca asa este la toti utilizatorii de ibiza 2007. Mentionez ca ceilalti ochi de pisica se aprind fara nici un fel de problema. mersi tare mult

Link către comentariu

Cum adica nu functioneaza?

E acolo doar pe post de reflectorizant, nu are nici un bec inauntru care sa se aprinda. :icon_thumright:

Link către comentariu

stiu asta...dar nu se coloreaza deloc :icon_thumright:

Link către comentariu

Ai incercat noaptea, de la o oarecare distanta, sa bati cu o lanterna in el? Din anumite unghiuri, ar trebui sa para mai luminat. :icon_thumright:

O sa testez si eu intr-o seara... pe mine nu m-a preocupat niciodata functionalitatea aluia

Modificat de o3_cep
Link către comentariu

cum se verifica daca aerul conditionat merge la climatronic? am citit pe forum ca cineva nu a verificat ac-ul pana nu a dat caldura si atunci a avut surpriza sa nu-i mearga...nu as vrea sa patesc si eu la fel. Eu folosesc doar modul auto la climatronic. ai verificat daca iti merg toate "ochiurile de pisica"? :huh:

Modificat de luci-ct
Link către comentariu

daca un detinator de leon cupra 2.0 TFSI 240 cai, apreciaza cei 85 caiuti ai nostri e ceva! multumim mult pt aprecieri :lol:.

suspensiile cum ti s-au parut ?

drum liber si bun!

eu am apreciat mereu cei 64 de cai ai Ibizei. nu pt fuga. dar pt cum sunt pusi pe sosea. in etajarea cutiei si a schimbatorului. e o placere masina.

chiar zilele trecute am facut un drum la Buc cu ea, are 87 000km si inca imi aduceam aminte de prima zi cand am luat-o. masina inca imi place f mult. desi o conduc din Aug 2002.

suspensiile sunt mai tari ca la masinile normale din aceeasi clasa, si stiu ca avea ceva in plus, gen AGile Chassis System sau ceva de genu, nu mai stiu exact pt rigidizarea caroseriei. masina are tente sportive l;a tinuta pe drum si niciodata nu mi-a fost ruine cum se tine pe sosea, sau cum merge.

asta e valabila si dupa ce ma dau jos din Audi-ul meu.

deci sincer, as vrea sa conduc o bomba de Ibiza Cupra :lol:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

am avut o ibiza 1.4 2002 noiembrie care mi sa parut o masina fenomenala acum am tot ibiza 2007 tot 1.4 dar care nu mi se mai pare tot la fel de prietenoasa parca in cealalta scaunul soferului la minim era mai jos ceasurile de bord aratau mai bine parca se infigea mai bine cu toate ca asta are cu 10 cai in+ (aici poate sa mi se para ca nu am decat 300km si incerc sa nu ma dau la ea) si acum vine problema mare la asta mi se par suspensiile mult mai moi la cea din 2002 aveam jante aliaj si talon de 50 fata de jante otel cu 55 cat am la cea de acum oare sa fie doar de la asta sau nu mai sunt tot asa ferme ca la cea veche?

voi ce diferete ma stiti inafara de cele vizuale si motor?

Link către comentariu

Am si eu o Ibiza 2007 1.4 85 cai. Va pot spune ca la mine a inceput sa traga motorul mai sanatos dupa 7,8 mii km (acum am 10.500). Eu am trecut la ibiza de la un Logan 1.4 75 cai si la inceput ma gandeam ca nu fac nici o afacere daca-mi iau o masina cu 10 cai mai multi :huh: Parerea mea e ca toti cei 85 de cai sunt folositi f. inteligent, cutia de viteze e fenomenala, singur in masina am prins 190km/h, cu 4 persoane in masina si incarcata cu bagaje atinge 160km/h decent, in oras se descurca excelent, o poate conduce si sotia deci multumeste multa lume

Poate as fi ales mai bine o ibiza pe motorina, nu stiu. Oricum, planul cu Ibiza a fost sa mi-o iau pana o sa-mi permit o masina mai puternica, spatioasa, etc. Dar la cum se comporta s-ar putea sa o mai tin vreo 3 ani :huh:

Bafta!!

Modificat de SerbanIonut
Link către comentariu

Fratilor, nu vreau sa fiu off-topic...dar cum functioneaza ac-ul pe climatronic? sincer sa fiu...nu am vazut nici un buton pe care sa scrie AC! Hai ajutati-ma cei care aveti climatronic pe ibiza! Si scuze daca nu am stiut asta mai demult

Link către comentariu

Era foarte bine daca ai fi cautat:

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=27883

Citeste topicul acesta, e un fel de versus intre climatronic si climatic, dar acolo se explica foarte bine modul de functionare.

Nu ai buton de ac, pentru ca aerul conditionat functioneaza in regim automat, adica iti seteaza el viteza ventilatorului in functie de temperatura setata, atunci cand este apasat butonul AUTO si iti apare auto pe ecran, in regim manual cand nu este afisat nici AUTO si nici ECON, adica iti setezi singur temperatura, viteza ventilatorului si pe unde sa bage aerul, si in regim de ventilator atunci cand este apasat butonul ECON si este afisat ECON pe ecran.

Link către comentariu

Omul cand nu stie, intreaba! Asa ca o sa mai adresez o intrebare. Toto la o Ibiza in momentul cand masina este la relanti se aude un tacanit, troncanit cum vreti sa-i spuneti. Atunci cand apas ambreiajul nu se mai aude nimic...Cineva mi-a spus ca ar fi poate rulmentul de presiune sau ceva legat de o furca sau soare. Ma cam depasesc termenii astia. Ce sa fie oare?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am revenit. Din nou am condus Ibiza sotiei si sunt inca o data incantat de ea. Am mers putin prin Budapesta si Viena. Ma repet: imi place la nebunie cum se conduce, cum raspunde, cum se schimba vitezele, cum se tine pe sosea ... sunt din ce in ce mai curios cum se comporta Ibiza Cupra, ca asta mica de 1.4 mi-a placut tare mult.

Mai departe, nici in Budapesta, nici in Viena nu am vazut masini galbene (ale noastre ambele sunt galbene: si Leon-ul meu, si Ibiza sotiei). Am vazut cateva Ibize, dar niciuna culoarea asta. La noi cred ca 20-25% sunt galbene (sper sa nu vorbesc prostii). S-ar putea sa fie si sezonul de vina, ca erau destul de goale orasele ... Oricum, noi romanii se pare ca suntem ceva mai deschisi cand vine vorba de culoarea asta. Si tocmai pentru ca are culoarea asta (banuiesc...), de foarte multe ori ma trezeam cu cate unu' care-si ambala masina langa mine la semafor :)

Sarbatori fericite

Link către comentariu

Un salut tuturora din zona.. Seat.

De cateva luni am achizitionat un exemplar de Ibiza si sunt extrem de curios de a tuna masinuta. In primul rand m-ar interesa niste lambo doors... Daca cineva are o idee (exclus ebay - deja testat si dezamagit profund) l-as ruga sa-mi dea un replay, mesaj, sms, porumbel calator, pietricica in geam, etc...

Multumesc anticipat,

A.

Link către comentariu

E macar ibiza in 3 usi? Ca daca ai 4 cam arata a kitch.

Link către comentariu

E macar ibiza in 3 usi? Ca daca ai 4 cam arata a kitch.

Esteeeeeee.. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Buna ! ... Sunt bogdan si am un Seat Ibiza 1.4 16v care are acuma 79 CP de la toba sport care i-am pus-o , suna fantastic . Problema mea ii ca as vrea sa fac un tuning la masina si nu prea gasesc nimic, poate nu stiu unde sa caut. Problema ii ca nu prea am foarte multi bani pt asta, si faza ii ca as vrea sa imi pun si niste jante pe 17. Ce sa fac ?

Link către comentariu

Iti zic eu ce sa faci: sa o lasi asa cum e ca o sa dai banii degeaba. Daca vrei sa ii faci ceva din esapament mareste diametru la toata evacuarea. Doar toba schimbata=alta tonalitate a evacuarii. Eventual daca ai banii de roti ia niste jante frumoase si niste cauciucuri smechere si acest "tuning" o sa se simta din mai multe puncte de vedere.

Link către comentariu

Faza cu toba de esapament ii foarte buna ...... dar am jantele astea din poza si nu prea imi plac ca sunt pe 15" si mah gandeam la niste jante pe 17" cu niste cauciucuri meseariase ...... si as cam vrea ceva jante fumurii , dar faza ii ca imi plac si jantele care le are Ibiza Cupra sunt super si nu stiu ce sa fac. In legatura cu kitu nu as gasi ceva prelungiri de spoilere faine?

Modificat de za_bogdan
Link către comentariu

verifica oferta de la Metrotehnica...nu stiu sigur, dar poate si alti dealeri o au...au un kit super pentru Ibiza

Link către comentariu

Am si eu o intrebare, am citit undeva pe forum despre asta, dar nu mai gasesc: Care este diferenta exacta intre motoarele 1.4, 16v 2006 si cele 2007? De unde rezulta exact acea diferenta de 10 cp, in afara de un alt soft pt ECU?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!