Jump to content

Montare senzori de soc pe alarma din fabrica


bogd
 Share

Postare recomandată

Salutare.

De ieri am devenit fericitul posesor al masinii din profil. Am o mica dezamagire in ceea ce priveste alarma montata din fabrica (cea fara senzor de inclinare). Doresc sa-i intreb pe cei care au avut (si au) aceeasi dezamagire ca si mine ce au facut.

Sunt interesat daca se pot monta senzori de soc si de perimetru radar pe alarma deja existenta. In cazul in care se pot monta, stie cineva ce si cat de mult se desface din masina pt a fi montati ? Eventual niste preturi si service-uri unde s-a realizat lucrarea. De asemenea si impresii legate de cat de ingrijit s-a lucrat la masina.

Am postat aici intrebarile pt ca doresc raspuns doar de la cei care au O2. In cazul in care un moderatorii considera ca nu este postat unde trebuie imi cer scuze si-i rog sa mute topicul unde cred ca e mai potrivit.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate stiu eu, senzori de soc nu se pot monta...

Uite aici cam tot ce se mai poate configura after-sale la Octavia 2:

http://vwforum.ro/index.php?showto...7&hl=alarma

EDIT: Am redeschis topicul si am editat titlul... n-am fost atent cand l-am inchis, m-a derutat putin si titlul initial.. SCUZE!! :unsure:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se poate monta o alarma comandata de telecomanda originala

Merge viper 330 sau Automate

Intreaba la Brady Trade

Succes

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Alarmele care sunt montate in fabrica pe Skoda ,respecta normele europene in domeniu. Prima chestie este ca la aia sunt aprobate numai anumite tipuri de alarme si care se declanseaza numai in anumite conditii :la deschiderea usii /capotei , la intrarea inauntru sau la inclinarea masinii . Atat . La aia nu exista senzor de perimetru sau senzor de soc deoarece exista riscul unor alarme false. Pe ei ii streseaza foarte tare alarmele care suna asa din senin .Si de aceea sunt cam interzise anumite tipuri . Dealtfel nici nu prea am vazut masini venite din vest cu alarme pe ele .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Automotive Electronics

Corect ce a zis ardei_iute iar din 2007 cand vom intra in UE chiar ca nu se vor mai monta senzori de soc sau perimetru........ :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Pe de o parte mi se pare normal sa nu se mai monteze acei senzori pt a ajuta la prevenirea alarmelor false. Pe de alta parte acei senzori au sensibilitati reglabile.

Senzorul de perimetru mi se pare util pt averizarea hotului / raufacatorului ca masina are alarma. Poate il descurajeaza. E mai nasol pt mine daca afla ca masina are alarma abia dupa ce mi-a spart geamul :beerchug:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La aia nu exista senzor de perimetru sau senzor de soc deoarece exista riscul unor alarme false. Pe ei ii streseaza foarte tare alarmele care suna asa din senin .Si de aceea sunt cam interzise anumite tipuri . Dealtfel nici nu prea am vazut masini venite din vest cu alarme pe ele .

Sant multi care-si comanda masina "in west" cu alarma pe ea deja pentru motivul ca scad costurile de casco in cazul echiparii cu alarma. Sa fie vre-un tip de alarma interzis "in west" inca nu am auzit cu toate ca traiesc de 16 ani aici si nu sant la prima masina cu alarma. Mai precizez ca inca nu am auzit niciodata sa porneasca vreo alarma "din senin" nici la vreo masina de-a mea si nici la altii, cele care pornesc des "din senin" banuiesc ca or fi cele instalate in "fundu gradinii"!

Modificat de O2Driver
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Alarme pornite din senin am auzit , atunci cand stateam la bloc cred ca aproape in fiecare noapte.Nu are clientul nici o vina ci aia care le fabrica si care le monteaza .

Iar in Europa , este interzis ca alarma sa sune atunci cand trece cineva pe langa masina , este interzis sa se declanseze la socuri , si trebuie neaparat sa aiba o anumita intensitate si tonalitate .Nu te deranjeaza ca sunt anumite masini care mai sunt parcate si aiurea , iar atunci cand trece multa lume pe langa ele suna preventiv si dupa care se mai si declanseaza daca stai nu's cate secunde pe langa masina?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

He,He, eu am alarma din fabrica pe Fabia si chiar ma enerveaza pentru ca se porneste uneori din senin !!! :Driver: Si asta numai noaptea si numai cand este mai frig. Va rog ceva sugestii pentru rezolvarea problemei mele :offtopic: Si ce este mai ciudat este ca suna doar o data 30 secunde si apoi nimic. Asta este un fel de avertizare/prealarmare ? In cazul in care chiar ar vrea cineva sa patrunda in masina si sparge un geam/ deschide o usa , alarma se porneste si ...??? Urla 30 secunde si gata ? Sau suna 30 secunde , tace 30 secunde, suna 30 secunde , .... ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...
He,He, eu am alarma din fabrica pe Fabia si chiar ma enerveaza pentru ca se porneste uneori din senin !!! :D Si asta numai noaptea si numai cand este mai frig. Va rog ceva sugestii pentru rezolvarea problemei mele :lol: Si ce este mai ciudat este ca suna doar o data 30 secunde si apoi nimic. Asta este un fel de avertizare/prealarmare ? In cazul in care chiar ar vrea cineva sa patrunda in masina si sparge un geam/ deschide o usa , alarma se porneste si ...??? Urla 30 secunde si gata ? Sau suna 30 secunde , tace 30 secunde, suna 30 secunde , .... ?

Probabil este legat la alarma un senzor de soc care nu este setat cum ar trebui sau este de proasta calitate si da alarme false. Legat de timpul cat suna sirena in cazul declansarii alarmei, acestea sunt normele Europene, nu este voie sa sune mai mult timp, sistemul te avertizeaza cand ajungi la masina prin acel led daca s-a declansat alarma si din ce cauza prin numarul de clipiri. Pentru alte nelamuriri despre alarmele *********(Specifice grupului VW) va stau la dispozitie.

Moderator: 1. Daca citeai de la inceput, ai fi observat faptul ca, alarmele din fabrica nu au senzori de soc.

2. Mai usor cu publicitatea pe aceasta arie :lol: si pentru faptul ca "anuntul" tau se repeta si in alt topic, iti spun ca ai tras lozul castigator pe care scrie WARNING

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Astazi am fost chemat afara de cineva pt ca-mi suna alarma de la masina. Eu nu am avut ocazia s-o aud. Am vazut doar avariile aprinse. Cel care m-a chemat mi-a spus ca alarma s-a auzit f incet si ca suna cam 30 sec apoi se oprea 30 sec si tot asa. Toate alarmele suna asa incet sau are a mea ceva ?

Se poate seta alarma sa actioneze claxonul in cazul in care e normal sa sune asa incet ?

@darkul poti sa-mi spui cum imi dau seama ce fel de "agresiune" a suferit masinuta dupa nr de clipiri ale ledului din usa ?

Stiu ca e offtopic, dar nu am vrut sa deschid un topic nou pt asta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Exact aceleasi intrebari le am si eu. Dupa o ploaie puternica cu ceva grindina am gasit masina cu semnalizatoarele mergand (banuiesc ca a sunat si apoi au ramas avariile). Marea mea intrebare este: cum pot sa o dezactivez de tot?? NU am nevoie de ea deloc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mda ... la cat de tare suna alarma ... e cam degeaba.

Sa nu incuiati pe cineva in masina pt ca nu mai poate iesi de acolo decat daca sparge geamul. Io am inchis un amic din greseala si am plecat, nici nu am auzit alarma, noroc ca m-a sunat :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!