Jump to content

Arc capota

RaduI
 Share

Postare recomandată

Care ai o poza cu arcul asta montat ? (capota motorului). M-a pus dracu sa dau jos capota, iar cu nu mi pot sa o ridic pana nu scot filtrul de aer, ca da arcul in el. Vreau si eu o poza, sa vad daca l-am montat bine :bounce:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai io unu nu vad cum ar putea atinge...asta daca tine capota deschisa... ca daca nu, este evident ca nu e pus bine...poza n-am da stiu ca se poate foarte usor(intr-o pozitie gresita) si oleak mai greu in pozitia normala. :ok:

oricum, arcul trebuie fixat pe capota in gaurile din spate ale suportului ... :shock:

Link către comentariu

Pai sa-ti zic: salt un pic capota, scot filtrul, apoi o deschid de tot. Si ramane sculata, dar nu prea convinsa. Da, in gaurile din spate l-am bagat.

Link către comentariu

pai uite am facut o schita a pozitiei normale a arcului sper sa intelegi.. :ok:

Link către comentariu

Da. Eu l-am pus cu bucla in jos. Dar invers n-am reusit neam ! Numai daca n-o fi altfel arcurile .....

Link către comentariu

io-te o poza cu un arc, care nu-i pus pe capota, da' asta-i pozitia :salut:

Link către comentariu

pai eu banuiesc ca d'asta ai...nu? :salut:

Link către comentariu

Da, din asta

Link către comentariu

alexserb2000

radule eu am patit-o ca si tine

uite cum am rezolvat:

am dat jos capota, am montat arcul dupa care am venit cu capota si am prins arcul de ea si apoi am impins pina am reusit sa prind capota cu suruburi...alta metoda nu am gasit...

poate e altcineva mai descuiat ca mine ca daca prinzi initial capota si vii apoi cu arcul nu a fost chip sa il montez :salut:

Link către comentariu

eu de fiecare data montez arcul, dupa ce pun capota... la mine se pune destul de usor. :shock:

nu stiu ce sa zic radule, incearca sa faci ca alex...

totusi, tu cum l-ai montat?

Link către comentariu

Prin ambele metode. Cand lucrezi singur, parca totusi e mai usor sa pui intai capota....rezultatul, acelasi. Bucla aia a piesei prinsa de capota, n-are loc de miscare din cauza filtrului de aer

Link către comentariu

pai mai, nici o suparare, da acu' imi dau seama.. cum naiba de atinge de filtru, cand arcul tre sa stea deasupra turbinei? :salut:

asta chiar ca nu o inteleg.. :12:

Link către comentariu

arcul acolo sta, evident. Nu el da in filtru, ci bucla aia de care vorbeam mai sus. Piesa din sarma ce e fixata de capota

Link către comentariu

Uite, asta da in filtru

Link către comentariu

alexserb2000

vezi ca l-ai montat invers...eu am dat capota din spate jos de vreo 5 ori si de fiecare data aveam aceeasi problema....e fff greu singur....eu asa am lucrat de ma enervasem la culme

Link către comentariu

vezi ca l-ai montat invers...eu am dat capota din spate jos de vreo 5 ori si de fiecare data aveam aceeasi problema....e fff greu singur....eu asa am lucrat de ma enervasem la culme

da asa e!

bucla aia s-a inversat si sta contra acuma...vezi ca tre sa-l scoti iar si sa il "intorci", defapt trebuie sa inversezi bucla...

nu-i asa ca iti tine doar intr-un singur loc, si acolo slab de tot?

Link către comentariu

dap !

Link către comentariu

io m-am chinuit la un moment dat sa-l pun ... ca era prost pus si imi cadea capota ... da a fost f greu, l-am impins cu ambele maini si abia am reusit

nu cred ca trebuie neaparat data jos capota. :salut:

Link către comentariu

ca sa scoti turbina alta solutie nu este...cativa dintre noi suntem patiti :shock: (victor stie de ce... :mrgreen:)

io unu am 1302 si la mine se pune destul de usor, cu patentul , fara prea mare efort... :ok:

Link către comentariu

uite si o poza ... da dupa cum spune si Alex_B poate e diferit de la 1302 la asta a ta

io de exemplu il aveam pus mai sus si nu avea forta sa se arcuiasca ... si l-am pus in locu unde ar fi trebiuit sa fie cum si se vede ... am apucat cu amandoua mainile de el si abia am reusit... :salut:

Link către comentariu

Nu-i buba acolo, l-am pus unde trebuie

Link către comentariu

Dar, oricum, pare montat invers decat la mine ....

Link către comentariu

maine la prima ora o sa ai poze cum am eu pe brotac :salut:

Link către comentariu

Mersi.

Da domne, de la datul jos al turbinei mi s-a tras.

Intrebare: unde ati prins arcul prima data, pe capota, sau pe masina ?

Link către comentariu

alexserb2000

pe capota dupa care tii cu mina stg sau dreapta pina prinzi in santul ala si impingi...da impingi nu gluma....apropo: nu uita sa tii in pumn macar un surub care prinde capota ca altfel o iei de la capat...zise stan patitul

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!